рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Анна Плетньова: Чи готова роздягтися за $ 10 тисяч!


Заспівавши з солісткою «Вінтаж», Володимир Пресняков плакав від щастя

На своє п'ятиріччя одна з найбільш епатажних російських груп «Вінтаж» отримала два розкішних презенту. Ювілей артисти відзначили великим концертом під назвою «Історія поганої дівчинки», під час якого солістка Анна Плетньова красувалася в незмінно відвертих костюмах. А найголовнішим подарунком стало народження буквально за кілька днів до шоу другу дитину у соліста і автора пісень групи Олексія РОМАНОВА.

На концерті публіка насолоджувалася сексуальними танцями Плетньової, поставав то в образі «поганої дівчинки» на величезному ліжку, то в образі паряться під стелею Марії Магдалини в червоному платті зі шлейфом, що покривав всю сцену. До слова, номер з сукнею на репетиції перед концертом все ніяк не виходив ідеально. В результаті, Плетньова в запалі навіть крикнула: «Ну, все, впускайте глядачів!», Немов забувши, що в той момент ще знаходиться на сцені в своєму незвичайному вбранні. На початку ж шоу Аня з'явилася з білого кокона, а потім скинула плащ і постала в чорному сексуальному вбранні. Публіку такий бадьорий старт явно порушив, і по ходу концерту сексуальна енергія так і гуляла по залу. У момент, коли Аня стала дякувати Олексія за спільну роботу, ніжно дивиться один на одного парочці навіть крикнули: «Гірко!»

- Та я не про це, я про музику, - збентежилася Аня.

Втім, після шоу вона зізналася, що її еротичні фантазії на концерті були повністю реалізовані.

- Ми раді, що змогли донести глядачам свою сексуальну енергію. І збулася моя найдавніша фантазія - дует з Володимиром Пресняковим-молодшим. Я була в юності його фанаткою, ходила на всі його концерти, мріяла бути його дружиною. Дізнавшись про це, Володя дуже розчулився, а на вечірці після концерту він навіть плакав від щастя, думаю, він отримав сильні емоції від нашого дуету, - зізналася Аня в інтерв'ю «Експрес газеті».

Тепер співачці варто подумати, чим в наступний раз дивувати глядачів. Артисти розкрили секрет: Аня постане в новому іміджі навесні, коли вийде новий альбом групи.

- Він буде танцювальним - кожна пісня буде записана з діджеєм. Аня піде трохи від свого сексуального образу, - поділився Романов.

- Взагалі, багато зірок розсовують на сцені ноги, тому що вважають, що так правильно робити. У нас важливіше музика, хоча без сексуальної зовнішності Ані її неможливо продати. Хотілося б піднімати більш серйозні теми, але нам забороняють кліпи. Так було з останнім відео на пісню «Дерева», в якому Аня з'явилася в терновому вінці, і простежувалися аналогії з Біблією. Люди хочуть бачити її в образі «поганої дівчинки», на думку чиновників, не може у нас в країні група з сексуальним іміджем співати на теми релігії, - зізнався він і зі сміхом додав:

- Взагалі, останнім часом Аня на сцені більш одягнена, але це моє вплив. Вона-то, скоріше, любить відкриті костюми.

Володимир ПРЕСНЯКОВ і Анна Плетньова (фото mapmusic.ru )

Сама Плетньова же у відповідь почала гаряче запевняти, що на самій-то справі в житті вона людина досить скромний.

- Мені просто подобається грати в ці образи, я легко перевтілююсь. І відверті фотосесії, в яких я іноді знімаюся, для мене - данина іміджу. Мені це не дуже подобається. Ну, хіба що за гроші ... Ось за останню, наприклад, мені заплатили більше $ 10 тис., - похвалилася співачка.

- Але ж багато артистки готові самі заплатити за те, щоб з'явитися оголеними на сторінках якого-небудь чоловічого журналу, - пишається партнеркою по групі Олексій.

- А ти б знявся для жіночого журналу в чому мати народила? - задали ми артисту каверзне питання.

- Навряд чи російські жінки мають потребу в спогляданні роздягнених чоловіків в журналах. Хоча у мене була подібна фотосесія багато років назад. Але голі мужики схожі просто на шматки м'яса, - заскромнічал Романов. - Взагалі, найсексуальніший орган чоловіка - це мозок.

І дійсно, зараз Олексію не до дурниць: адже він дуже відповідально підходить до ролі батька. Так, так, красунчик Романов вже вісім років як щасливо одружений, і за кілька днів до ювілейного концерту дружина Катя подарувала йому другу дочку - Аріш. Тепер артист буквально ночує біля дитячого ліжечка.

- Перед народженням малятка я сам з'їздив і купив все необхідне. А сьогодні всю ніч її заколисував. Якщо потрібно - і памперс поміняю, - довірливо повідомив Олексій. - Діти - сенс мого життя. Все інше в нашому існуванні - це переливання з пустого в порожнє, або спосіб реалізації себе.

До речі, Плетньова привітала Романова з народженням доньки прямо під час концерту, вирячивши на сцену коляску ціною в тисячу євро з лежали в ній тортом, на якому красувався напис «5 років« Вінтаж ». Торт потім з апетитом з'їли члени колективу, а коляска згодиться Олексію, щоб вигулювати в ній дочку біля свого нового житла на Рубльовці.

Олексій РОМАНОВ намагається одягнути Анну Плетньова ... Але не виходить (фото Paparazzi.ru )

А ти б знявся для жіночого журналу в чому мати народила?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com