рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ані Лорак у відвертій сукні представила кліп - відео

Ані Лорак.

Фото: кадр з відео

співачка Ані Лорак, яка нарвалася на критику в новому латексному пальто , Представила свіжу відеороботу. Світ побачив кліп артистки на композицію "Сон". Відео вийшло досить сумним, як і сам трек.

У ньому зірка співає про зраду коханого. Робить вона це в розкішних і пікантних сукнях, які підкреслюють фігуру знаменитості. За задумом режисера відео Станіслава Морозова, на початку кліпу Лорак левитирует, а потім різко падає на машину.

"Кароліна - принадність, пісня супер, кліп", "Неймовірний кліп. Спасибі вам за такі красиві і душевні роботи", "Кліп мені сподобався. Це щось новеньке, щось не схоже на ваші попередні кліпи. Але все ж хотілося , щоб кліп передав всю гіркоту пісні "," Неймовірно зворушливо, ніжно, сильно і з глибоким змістом! до мурашок! ", - залишають захоплені відгуки фоловерів Ані в Instagram.

Нагадаємо, що в кінці липня Ані Лорак особисто зіткнулася зі зрадою. Чоловіка артистки Мурата Налчаджиоглу застали, коли він обіймав невідому брюнетку в одному з нічних клубів Києва .

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com