рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Хлопчик за викликом

"Є робота, якщо, звичайно, є бажання. Завтра о десятій ранку, в Тель-Авіві, в готелі "Рітц-Карлтон". Будь в лобі, вона тебе дізнається. "

Cем ХАЩАНСКІЙ

Фотоілюстрації - Аві Аківа

Я дуже довго вибирав тему для експерименту. Багато всякого перебрав, але весь час щось не влаштовувало. "Еврика!" - вигукнув я, наткнувшись на незвичайне оголошення в одній з місцевих газет. Фірма "ХХХ" пропонувала роботу чоловікам у віці від 21 до 45 років. Чорним по білому зазначалося, що суть роботи полягає в супроводі заможних туристок з колишнього СРСР. Недовго думаючи, я зв'язався з фірмою, і на наступний день мене запросили на співбесіду.
Давайте трохи відвернемося від експерименту і розберемося, про що все-таки йдеться. Безумовно, послуги чоловіків за викликом, як і жриць любові, є сферою інтиму. Законом такий вид діяльності в Ізраїлі заборонений. Але, або поліція не читає газет, або намагається не помічати те, що відбувається. Спектр ескорт-послуг досить широкий. Буває, викликають чоловіка просто поспілкуватися, або в якості супроводжуючого. Жінкам нерідко буває самотньо. Тому вважати "хлопчика за викликом" сексуальної іграшкою теж не зовсім вірно. Іноді ескорт-партнер виявляється рятувальним жилетом, що допомагає утримати на плаву сімейне благополуччя. Ні до чого не зобов'язують, побудовані на грошових розрахунках відносини, закінчившись, залишають добрі спогади про приємно проведений час.

На наступний день, о 9 ранку, я стояв біля входу в офіс фірми. Сказати, що я хвилювався, значить, нічого не сказати. Я розумів, що, варто переступити поріг, відмовлятися від експерименту вже буде пізно. У приймальні мене зустріла приємна жінка. Запропонувала кави, поцікавилася, чи привіз я фотографії для анкети.
"Таких фірм, як наша, в Ізраїлі всього три-чотири, - завела зі мною відверту розмову Ніка (ім'я вигадане). - Бізнес у нас специфічний, та й ринок невеликий ".

Я радів - сама все розповідає. Мрія журналіста. Під час розповіді Ніка заповнює мою анкету. Вік, зріст, вага, статура, курю чи, п'ю, володіння іноземними мовами, чи здавав аналізи на СНІД. Головне питання: чи є обмеження в сексуальному плані?
Ніка продовжувала тішити мій слух: "Ти навіть не уявляєш, скільки голодних баб приїжджає на відпочинок до Ізраїлю. Це їм не Туреччина! Там можна легко познайомитися з аніматорами. Ті тільки цього і чекають. Тут все по-іншому, ось і звертаються до нас. Деякі цікавляться таким дозвіллям ще при покупці квитків. Тоді "принц" може зустріти даму прямо в аеропорту. З приводу грошей можеш не хвилюватися: годинний тариф - 300 шекелів ".

Ну ось, анкета оформлена, залишається тільки чекати дзвінка.
На сьогоднішній день професія користується великим попитом як в Ізраїлі, так і за кордоном, тому чоловіків - жиголо стало з'являтися все більше. Їх замовляють не тільки заможні дами, але і ті, хто не отримує задоволення від інтимного життя в шлюбі, або просто втомилися від сімейних відносин, або жінки, які віддають перевагу різного роду екстремальний секс, або, навпаки, закомплексовані. І, звичайно, клієнтами ескорт-метеликів часто бувають гомосексуалісти. Що відрізняє чоловіків за викликом від інших чоловіків? У чому їх особлива привабливість? Вони - досвідчені коханці, здатні здійснити будь-яку сексуальну фантазію. У той час, як звичайний чоловік не готовий до інтимних ігор, вважаючи їх розпустою. З чоловіком за викликом можна поговорити на будь-які теми. Як запевнила мене Ніка, сьогодні більше цінуються розум і сексуальне розкріпачення, ніж майстерне тіло.

Дзвінок застав мене в кафе

"Привіт, це Ніка, -раздался голос в трубці. - Є робота, якщо, звичайно, є бажання. Завтра о десятій ранку, в Тель-Авіві, в готелі "Рітц-Карлтон". Будь в лобі, вона тебе дізнається ". Все, що я встиг сказати: "привіт" і "я зрозумів". Так, починаємо працювати.
Хлопці в цьому бізнесі діляться на три типи:
Красавчики. Вони ретельно стежать за зовнішністю, багато часу проводять в спортзалах. Мають особистого перукаря, стиліста, візажиста, масажиста. Звичайно, виглядають приголомшливо. Жінки готові платити величезні гроші за виклик. І не дарма. Ці хлопчики дуже віртуозні в ліжку. Однак, вони розпещені. Якщо жінка їм не сподобалася, спати з нею не стануть ні за які гроші. Хлопчики цього типу вважають, що інтиму з ними гідна найкраща.
Психологи. Чоловік цього типу може з першого погляду і не сподобатися клієнтці. На зовнішності він і увагу не акцентує, але вміє доглядати, знає, що сказати, як подивитися на жінку, і досконало володіє "пікапом". Може підтримати будь-яку розмову, і є також відмінним коханцем. Такого чоловіка жінка мріє оженити на собі. Іноді це виходить.
Авантюристи. Це хлопці в стилі «Остап Бендер». Вони свідомо закохує в себе клієнтку і роблять залежною. Закохані жінки платять їм за те, щоб бачити їх поруч. Знайшовши постійну спонсоршу, «авантюрист» кидає роботу. По суті справи, ці жиголо є альфонсами. До того ж вони хороші актори, яких важко вивести на чисту воду. Але закохані жінки навіть не намагаються.
На наступний день, як і було обумовлено, приїжджаю в готель. У лобі не дуже багато людей, тим більше жінок. "Ну і де вона?" - питаю сам себе. Відчуваю душевний дискомфорт. Знаєте, одна справа - чекати кохану дівчину, смакуючи радість. Зовсім інша справа - "робота". А ось і клієнтка, на вигляд 50+. Прекрасно складена. Гарна усмішка.
- Привіт, я Катя.
- Дуже приємно, Сем.
- Сем, давай відразу домовимося, я не замовляла тебе для сексу, але якщо прокинеться бажання, то я не проти. Я хочу пару годин погуляти по Тель-Авіву. Однією дуже самотньо.
Нічого собі поворот. Ну що ж, гуляти так гуляти. Поки ми йшли, вона розповіла про себе. Працює головним бухгалтером на одній з фірм свого чоловіка. Діти вже дорослі і живуть самі по собі. Чоловік весь в справах. Ось і доводиться їй подорожувати одній. Послугами "хлопчиків за викликом" користується тільки в Ізраїлі. Вони їй здаються добре вихованими і приємними. Я, в свою чергу, сказав щось про Єсеніна і прочитав їй уривок з "Листи жінці". Вона йшла і посміхалася. І лише одного разу боязко взяла мене за руку. Ми прощалися, як рідні люди. Вона простягла мені гроші, я взяв. Хотілося довести експеримент до кінця.
Напевно я більше не побачу цю жінку. Та й вона мене не згадає. Гроші, хочете вірте, хочете ні, я залишив музикантам на площі Рабина. Днем пізніше я подзвонив Ніку і сказав, що більше не працюю.

- Шкода, - це було останнє, що я почув у слухавці.

Головне питання: чи є обмеження в сексуальному плані?
Що відрізняє чоловіків за викликом від інших чоловіків?
У чому їх особлива привабливість?
Quot;Ну і де вона?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com