рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Підпис під фото

  1. Підпис на фото в Windows 10: відео
  2. Як вставити підпис на фото в Windows 7
  3. Як зберегти фото з підписом
  4. Підпис під фото в Windows XP з відео
  5. Як можна відправити фото

Відповідаю на запитання читача: «Як поставити, штамп, клеймо, ім'я, я не знаю, як це точно називається, на фото?» Як зразок він призводить картинку з білою підписом, як на малюнку.

Деякі користувачі використовують сучасний графічний редактор Photoshop. Але встановлювати ( ліцензійний Photoshop, природно, платний) і освоювати цей редактор тільки заради підпису під фото? Шкурка вичинки не варта.

До того ж, бувають ситуації, коли Фотошопа немає, а є фото, на якому потрібно швидко поставити підпис під фото.

Найпростішим вирішенням питання з підписом під фото я вважаю простий графічний редактор - Paint. Стандартний графічний редактор Paint входить до складу Windows 10, 8, 7 і XP.

Підпис на фото в Windows 10: відео

Пропоную подивитися відео, при необхідності його можна завантажити на свій комп'ютер.

На рис. 1 показано, як виглядає редактор Paint в Windows 10:

Мал. 1 (клікніть по рис. Для його збільшення). Графічний редактор Paint в Windows 10

Текстовий опис наведено нижче, воно практично не відрізняється від підпису на фото в сімці.

Як вставити підпис на фото в Windows 7

Щоб знайти редактор Paint в сімці, можна клікнути на кнопку Пуск і в нижньому рядку Пошуку (там, де написано "Знайти програми та файли") ввести: paint. Після цього у вікні Пошуку з'явиться посилання на програму Paint, натискаємо по ній.

На рис. 2 приведена картинка графічного редактора Paint з операційної системи Windows 7 з довільним малюнком "Гірське озеро":

Мал. 2. Відкриваємо своє фото і озброюємось інструментом для тексту

1) Кількома по меню Файл (цифра 1 на рис. 2). З'явиться меню, в якому знаходимо і натискаємо по опції "Відкрити". Шукаємо на своєму комп'ютері потрібне фото або картинку і відкриваємо її в редакторі Paint.

2) Клацаємо по інструменту для написання тексту, він позначений буквою "А" (цифра 2 на рис. 2).

Після цього переводимо курсор миші на фото і, утримуючи там ліву кнопку миші, одночасно мишкою розтягуємо рамку для написання тексту. При цьому з'являться "Інструменти введення тексту" (рис. 3, цифри 1-5).

Мал. 3. Вибираємо шрифт, розмір, колір, фон тексту. Пишемо текст, наприклад: Гірське озеро. Зберігаємо своє творіння.

Пробіжить по інструментам введення тексту.

  • Цифрою 1 на рис. 3 позначений маленький трикутник, клікнувши по якому можна вибрати шрифт тексту . Якщо шрифт для Вас поки не має особливого значення, можна на цифру 1 не звертати уваги.
  • Цифрою 2 на рис. 3 відзначений крихітний трикутник з розмірами шрифту. Клацаємо по ньому і вибираємо потрібний розмір шрифту.
  • Цифра 3 на рис. 3 дозволяє включити "жирний" шрифт, тобто, він буде більш "товстий". Один клік по інструменті "Ж" включає його, інший клік - вимикає.
  • Якщо хочете напис з нахилом (так званий курсив), то клікніть по інструменту "К" - цифра 4 на рис. 3.
  • Вибираємо прозорий фон або непрозорий за допомогою інструменту, позначеного цифрою 5. На рис. 3 обраний прозорий фон, через який "просвічує" картинка. При непрозорому тлі вирізується шматочок картинки і замість неї на білому тлі з'являється підпис до фото.
  • Цифри з 1-ої по 5-у на рис. 3 можна при першому розгляді пропустити. А от колір тексту (Цифра 6 на рис. 3) не завжди можна пропустити, інакше можна чорним написати по чорному фото або білим по білому і буде нічого не видно.
  • Стрілка, позначена зверху цифрою 7 на рис. 3, - це стрілка-рятівниця від невдалих спроб, бо дозволяє СКАСУВАТИ кілька своїх останніх дій (якщо щось не сподобалося, не вийшло і т.п.). Рекомендую при необхідності користуватися цією стрілкою.
  • В кінці слід обов'язково зберегти свою працю. Для цього натискаємо по дискеті (цифра 6 на рис. 3). Або клацаємо по маленькому трикутнику (нижче цифри 6 на рис. 3), після чого відкриється меню Файл, в якому вибираємо "Зберегти як" або "Зберегти". для безіменного файлу , У якого ім'я відсутнє, немає різниці між опціями "Зберегти як" і "Зберегти".

Як зберегти фото з підписом

Все, що написано і показано вище, має сенс, ТІЛЬКИ якщо фото з підписом буде збережено. Тут 4-е важливі кроки, пропускати не можна, всі вони важливі:

1) На рис. 3 натискаємо по маленькому трикутнику над цифрою 6 (це меню Файл). У вікні натискаємо по опції "Зберегти як ...". Відкриється вікно "Зберегти як ...". Перше, що треба зробити - вибрати місце, де буде зберігатися фото. Це зробити просто. Проблема може бути в тому, щоб потім знайти це місце або хоча б згадати ім'я фото, щоб знайти своє фото, наприклад, за допомогою Пошуку.

Наприклад, я вирішила зберегти на робочому столі (не найкращий варіант, так можна швидко захламить Робочий стіл , Але для навчальних цілей підійде) - цифра 1 на рис. 4. Можна створити папку для зберігання фото. Так як ми вибрали Робочий стіл, то і папка буде створена на Робочому столі. Щоб створити папку, тиснемо кнопку "Нова папка" - цифра 1а на рис. 4. І потім вводимо ім'я нової папки.

Мал. 4. Вибираємо місце для збереження файлу. Вибираємо тип (формат) файлу. Вводимо ім'я файлу. Тиснемо кнопку "Зберегти"

2) Вибираємо тип файлу. Для цього натискаємо по маленькому трикутнику (цифра 2 на рис. 4) і вибираємо .jpeg. Хоча можна вибрати і інший тип файлу, але це більш економний варіант в сенсі розміру файлу.

3) Вводимо ім'я файлу, можна російськими або англійськими літерами (3 на рис. 4).

4) Тиснемо кнопку "Зберегти" (4 на рис. 4).

Буде корисно після цього закрити редактор Paint і спробувати знайти на своєму ПК своє фото. Якщо знайти не вдасться, то можна відкрити Paint і там в меню Файл (цифра 1 на рис. 2) клікнути по імені свого файлу в колонці із заголовком "Останні зображення".

До речі, в меню Файл можна натиснути на "Зберегти як" і спробувати свій файл зберегти заново так, щоб його можна було при необхідності знайти на своєму ПК.

Підпис під фото в Windows XP з відео

Знайти його просто: Пуск - Програми - Стандартні - Paint. Кілька рядків про це редакторі, який завжди у Вас під рукою, так як є стандартною програмою, що входить до складу Windows.

Мал. 5. Графічний редактор Paint (операційна система Windows XP)

Paint є наочним прикладом редактора, що працює в одному вікні. Однак це не заважає створити досить складний малюнок. Два рядки значків в лівому стовпчику - це ваша панель інструментів, як у художника кисті. Кожен інструмент має свої налаштування.

У нижньому ряду розташовується панель палітр - фарби. Якщо ви помітили, то біля палітри кольорів, в лівому нижньому кутку розташувалися два квадратика. При виборі кольору лівою кнопкою миші змінюється лівий квадрат. Аналогічно правий квадрат змінюється правою кнопкою мишки. Навіщо? - запитаєте ви. Справа в тому, що, малюючи лівою кнопкою миші, задіюється лівий квадратик. Аналогічно і з правим квадратиком, який працює «в парі» з правою кнопкою миші.

Межі вашого малюнка можна збільшити або зменшити, на ваш розсуд. Внизу справа в рядку стану ви можете в реальному часі дізнатися розмір малюнка.

Також "Paint" пам'ятає імена останніх чотирьох малюнків. Це дозволяє швидко викликати один з них, користуючись меню Файл.

Більш детально з роботою Paint Ви можете ознайомитися, якщо у верхньому рядку меню Paint клікніть по опції Довідка.

Після невеликого огляду Paint повернемося до питання підписи під фото. Пропоную варіант відео:

Текстовий варіант того, що показано в відео:

1) Через меню "Файл" - "Відкрити" знаходите і відкриваєте своє фото.

2) В меню "Малюнок" навпроти опції "Непрозорий фон" прибираєте галку, якщо вона там є. Таким чином, у Вас вийде прозорий фон в Paint.

3) За допомогою інструменту тексту (кнопка із літерою А в лівій панелі) розтягує рамку тексту, як прямокутник, в неї вписуєте текст, при необхідності -виделяете і форматуєте текст (вибір шрифту, розмір шрифту, колір, жирний, курсив).

4) Чи зберігаєте малюнок.

Як можна відправити фото

Якщо фото треба розмістити в мережі, для цього можна скористатися Хмарою Майл ру або Яндекс.Діск . Отриману посилання на своє фото можна використовувати, наприклад, для відправки фото по електронній пошті.

Можна фото, якщо воно не дуже велике, просто прикріпити до листа .

Підпис під фото, по-перше, потрібна для ідентифікації фото, по-друге, для вказівки авторства фото або його належності якомусь спільноті, а також для наочного вираження своїх побажань, думок, емоцій і т.п.

Вправа з комп'ютерної грамотності:

Відкрийте фото або картинку і поставте підпис під фото (або картинкою), наприклад, за допомогою редактора Paint.

Додаткові матеріали:

1. Програми Windows для застосування фотофільтри

2. Листівки Майл ру

3. Як переслати файл великого розміру (до 50 Гб)

4. Як зменшити вагу фото

5. Як зробити знімок екрана засобами Windows 7?




Навіщо?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com