рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жульєн

  1. Жульєн Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною,...
  2. про рецепт
  3. Жульєн
  4. Інгредієнти (2 порції)
  5. про рецепт
  6. Жульєн
  7. Інгредієнти (2 порції)
  8. про рецепт
  9. Жульєн
  10. Інгредієнти (2 порції)
  11. про рецепт
  12. Жульєн
  13. Інгредієнти (2 порції)
  14. про рецепт

Жульєн

Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.

Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.

Інгредієнти (2 порції)

  • Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
  • Лук 1 шт
  • Сир Емменталь 100 гр
  • Вершкове масло 50 гр
  • Сіль, перець чорний мелений Спеції
  1. Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.

    Гливи, цибулю і Емменталь

  2. Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.

    Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю

  3. Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.

    Додати крупно нарізані гливи

  4. Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.

    Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму

  5. Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.

    Посипати гриби натертим сиром

  6. За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
  7. Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
  8. Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.

    Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися

  9. Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.

    Раджу подавати як закуску з салатом з капусти

  10. Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
  11. Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .

    Жульєн з сиром

Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 40 хв
  • Готується за: 60 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Жульєн

5 (99.75%) 81

Жульєн

Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.

Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.

Інгредієнти (2 порції)

  • Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
  • Лук 1 шт
  • Сир Емменталь 100 гр
  • Вершкове масло 50 гр
  • Сіль, перець чорний мелений Спеції
  1. Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.

    Гливи, цибулю і Емменталь

  2. Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.

    Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю

  3. Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.

    Додати крупно нарізані гливи

  4. Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.

    Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму

  5. Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.

    Посипати гриби натертим сиром

  6. За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
  7. Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
  8. Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.

    Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися

  9. Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.

    Раджу подавати як закуску з салатом з капусти

  10. Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
  11. Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .

    Жульєн з сиром

Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 40 хв
  • Готується за: 60 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Жульєн

5 (99.75%) 81

Жульєн

Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.

Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.

Інгредієнти (2 порції)

  • Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
  • Лук 1 шт
  • Сир Емменталь 100 гр
  • Вершкове масло 50 гр
  • Сіль, перець чорний мелений Спеції
  1. Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.

    Гливи, цибулю і Емменталь

  2. Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.

    Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю

  3. Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.

    Додати крупно нарізані гливи

  4. Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.

    Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму

  5. Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.

    Посипати гриби натертим сиром

  6. За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
  7. Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
  8. Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.

    Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися

  9. Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.

    Раджу подавати як закуску з салатом з капусти

  10. Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
  11. Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .

    Жульєн з сиром

Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 40 хв
  • Готується за: 60 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Жульєн

5 (99.75%) 81

Жульєн

Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.

Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.

Інгредієнти (2 порції)

  • Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
  • Лук 1 шт
  • Сир Емменталь 100 гр
  • Вершкове масло 50 гр
  • Сіль, перець чорний мелений Спеції
  1. Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.

    Гливи, цибулю і Емменталь

  2. Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.

    Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю

  3. Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.

    Додати крупно нарізані гливи

  4. Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.

    Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму

  5. Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.

    Посипати гриби натертим сиром

  6. За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
  7. Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
  8. Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.

    Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися

  9. Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.

    Раджу подавати як закуску з салатом з капусти

  10. Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
  11. Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .

    Жульєн з сиром

Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 40 хв
  • Готується за: 60 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Жульєн

5 (99.75%) 81

Жульєн

Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.

Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.

Інгредієнти (2 порції)

  • Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
  • Лук 1 шт
  • Сир Емменталь 100 гр
  • Вершкове масло 50 гр
  • Сіль, перець чорний мелений Спеції
  1. Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.

    Гливи, цибулю і Емменталь

  2. Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.

    Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю

  3. Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.

    Додати крупно нарізані гливи

  4. Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.

    Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму

  5. Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.

    Посипати гриби натертим сиром

  6. За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
  7. Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
  8. Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.

    Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися

  9. Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.

    Раджу подавати як закуску з салатом з капусти

  10. Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
  11. Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .

    Жульєн з сиром

Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 20 хв
  • Приготування: 40 хв
  • Готується за: 60 хв

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Жульєн

5 (99.75%) 81

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com