- Жульєн Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною,...
- про рецепт
- Жульєн
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
- Жульєн
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
- Жульєн
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
- Жульєн
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
Жульєн
Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.
Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.
Інгредієнти (2 порції)
- Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
- Лук 1 шт
- Сир Емменталь 100 гр
- Вершкове масло 50 гр
- Сіль, перець чорний мелений Спеції
- Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.
Гливи, цибулю і Емменталь
- Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.
Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю
- Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.
Додати крупно нарізані гливи
- Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.
Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму
- Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.
Посипати гриби натертим сиром
- За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
- Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
- Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.
Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися
- Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.
Раджу подавати як закуску з салатом з капусти
- Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
- Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .
Жульєн з сиром
Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 20 хв
- Приготування: 40 хв
- Готується за: 60 хв
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Жульєн
5 (99.75%) 81
Жульєн
Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.
Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.
Інгредієнти (2 порції)
- Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
- Лук 1 шт
- Сир Емменталь 100 гр
- Вершкове масло 50 гр
- Сіль, перець чорний мелений Спеції
- Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.
Гливи, цибулю і Емменталь
- Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.
Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю
- Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.
Додати крупно нарізані гливи
- Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.
Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму
- Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.
Посипати гриби натертим сиром
- За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
- Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
- Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.
Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися
- Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.
Раджу подавати як закуску з салатом з капусти
- Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
- Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .
Жульєн з сиром
Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 20 хв
- Приготування: 40 хв
- Готується за: 60 хв
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Жульєн
5 (99.75%) 81
Жульєн
Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.
Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.
Інгредієнти (2 порції)
- Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
- Лук 1 шт
- Сир Емменталь 100 гр
- Вершкове масло 50 гр
- Сіль, перець чорний мелений Спеції
- Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.
Гливи, цибулю і Емменталь
- Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.
Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю
- Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.
Додати крупно нарізані гливи
- Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.
Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму
- Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.
Посипати гриби натертим сиром
- За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
- Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
- Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.
Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися
- Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.
Раджу подавати як закуску з салатом з капусти
- Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
- Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .
Жульєн з сиром
Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 20 хв
- Приготування: 40 хв
- Готується за: 60 хв
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Жульєн
5 (99.75%) 81
Жульєн
Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.
Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.
Інгредієнти (2 порції)
- Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
- Лук 1 шт
- Сир Емменталь 100 гр
- Вершкове масло 50 гр
- Сіль, перець чорний мелений Спеції
- Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.
Гливи, цибулю і Емменталь
- Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.
Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю
- Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.
Додати крупно нарізані гливи
- Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.
Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму
- Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.
Посипати гриби натертим сиром
- За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
- Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
- Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.
Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися
- Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.
Раджу подавати як закуску з салатом з капусти
- Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
- Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .
Жульєн з сиром
Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 20 хв
- Приготування: 40 хв
- Готується за: 60 хв
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Жульєн
5 (99.75%) 81
Жульєн
Страви з назвою жульєн (жюльєн), незмінно асоціюється у нас, в першу чергу, з грибами, сметаною, сиром, і такими маленькими формочками - Кокотница, вогнетривкими і з ручкою, в яких готують гарячі закуски.
Тим часом, жульєн - особливий спосіб нарізки молодих овочів тонкою соломкою, природно прийшов до нас з французької кухні.
Інгредієнти (2 порції)
- Гриби - лісові, гливи або шампіньйони 400 гр
- Лук 1 шт
- Сир Емменталь 100 гр
- Вершкове масло 50 гр
- Сіль, перець чорний мелений Спеції
- Жульєн, перш за все, це хороші гриби. Від якості і від кількості грибів залежить смак страви. Можна взяти звичайні печериці, вони продаються скрізь. Можна взяти свіжі або заморожені лісові гриби. Можна купити гливи. Гриби для страви підійдуть будь-які. Їстівні зрозуміло.
Гливи, цибулю і Емменталь
- Лук очистити і нарізати великою соломкою. Розтопити на сковорідці вершкове масло і підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю. Після цього посолити і поперчити за смаком.
Підсмажити цибулю до м'якості і рум'янцю
- Додати крупно нарізані гливи. Обсмажувати гриби з цибулею 5-6 хв, потім накрити сковорідку кришкою і тушкувати гриби з цибулею на середньому вогні приблизно 5 хв, періодично помішуючи.
Додати крупно нарізані гливи
- Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму відповідного розміру, розрівняти лопаткою.
Готові гливи з цибулею викласти в керамічну форму
- Сир Емменталь натерти на великій тертці і густо посипати їм гриби з цибулею.
Посипати гриби натертим сиром
- За бажанням, якщо хочете отримати гарну запечену скоринку, можна змастити поверхню сиру 1 ч. Л. майонезу. Але якісний сир і сам по собі дасть красиву золотисту скориночку.
- Поставити форму в розігріту до 240 градусів духовку для запікання. Гриби повинні саме запектися, а не гаситися.
- Час запікання 15-20 хв, важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися.
Важливо щоб сир розплавився і почав рум'янитися
- Готовий жульен подавати гарячим і в тій же керамічній формі, в якій вони готувалися.
Раджу подавати як закуску з салатом з капусти
- Сир повинен вийти у вигляді скоринки, а жульен у вигляді запіканки.
- Таке блюдо чудова гаряча закуска, хоча може бути самостійною стравою. Раджу подавати як закуску з салатом з капусти і підсмаженим хлібом .
Жульєн з сиром
Смачний ароматний жульен з сиром і смаженою цибулею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 20 хв
- Приготування: 40 хв
- Готується за: 60 хв
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Жульєн
5 (99.75%) 81