рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Піца з куркою і піца з салямі

Egro deleted Кухарчук 3 рівня

  • 29 вересня 2009, 13:00
  • 73065

Чудова піца, тонке тісто, готується швидко, дуже смачно. У нас дуже люблять гості, виходить смачніше, ніж в піцеріях. P. s. ідеально поєднується з переглядом футболу і пивом, для цього вчора і готувалася. Прохання до всіх хто ставить мінуси, пояснювати свою позицію в коментах.

Прохання до всіх хто ставить мінуси, пояснювати свою позицію в коментах

Піца (італ. Pizza) - італійське національне блюдо, у вигляді круглого відкритого пирога, покритого помідорами і розплавленим сиром. З начинкою можна експериментувати на Ваш смак. Я перепробував дуже багато піц (я це блюдо люблю не менш італійців), в тому числі, і в Італії, але класичне поєднання начинок мені не завжди подобається, тому, кожен раз готуючи піцу, я щось додаю, щось прибираю. Це пояснення для всяких розумників, які почнуть кричати - це не піца і т.д. Отже, приступимо. Наші інгредієнти нарізаємо, поки підходить тісто. Рецепт нижче.

Рецепт нижче

Насамперед потрібно приготувати тісто. За мене це робить хлібопіч, (стакан 230 мл). Стакан молока або води (обов'язково теплою), 3 склянки борошна (і більше додавати не треба, навіть якщо вам здасться тісто сильно липким), чайна ложка солі, столова цукру, 2 столові оливкового масла і 1,75-2 чайних дріжджів. Якщо будете робити руками, то в теплу рідину додаєте цукор і дріжджі, отставляете в тепло, щоб підійшла опара, ну а потім - борошно і все за списком. Коли тісто готове, ділимо його на дві частини (як раз виходить 2 тонких піца 32 см.) Змащуємо форму і руки маслом, зовсім трохи, починаємо ніжними рухами розподіляти тісто за формою. Ні в якому разі не розгортати качалкою. Можна його ще в повітрі покриття.

Можна його ще в повітрі покриття

Тепер пора збирати наш конструктор. Тісто змащуємо томатним соусом, (тільки трохи) можна готовим, але краще приготувати самому з помідор або томатної пасти + спеції на свій смак. Далі подрібнене куряче філе, на нього ананаси (якщо купили нарізані, то їх все одно треба ще подрібнити), далі солодкий перець. Спеціями я посипаю або спочатку саме тісто або в будь-який шар.

Спеціями я посипаю або спочатку саме тісто або в будь-який шар

Переходимо до другої. Залишки курячого філе (якщо залишилося), розподіляємо по піці, потім салямі (не лінуйтеся викладати все красиво), а в проміжки варену ковбаску, потім солодкий перець. І не забувайте про гарний настрій, адже ви передаєте їжі заряд енергії. Готувати треба з любов'ю і посмішкою на обличчі, навіть після важкого трудового дня, тоді їжа буде смачнішою і корисніше, а проблема зайвої ваги взагалі ніколи не торкнеться.

Готувати треба з любов'ю і посмішкою на обличчі, навіть після важкого трудового дня, тоді їжа буде смачнішою і корисніше, а проблема зайвої ваги взагалі ніколи не торкнеться

У мене є спеціально пристосування для піци. Далі відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на середню поличку. Нижня піца буде готова через 25 - 30 хвилин, її я дістаю першу, а та що була верхньої доготовляє ще хвилин 5. Якщо будете готувати по черзі, то десь по 30 хвилин, залежить від того яку хочете отримати основу, я люблю більше тверду (тоді береш шматок і тісто витримує всю начинку). Загалом тут на любителя.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com