рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Перець фарширований грибами

  1. Інгредієнти (2 порції)
  2. про рецепт

Перець фарширований грибами - несподівано смачна страва з пряною заправкою. Кращий варіант, якщо є в наявності свіжі або заморожені лісові гриби.

Вважається, що будь-яку страву має бути гармонійним в усіх сенсах: гарнір повинен поєднуватися з м'ясом або рибою, начинка повинна поєднуватися з оболонкою, соус повинен поєднуватися з блюдом, і так далі. Мабуть, фарширування - прекрасна можливість для прояву фантазії і креативу. Спосіб спробувати свої сили в створенні кулінарних шедеврів.

Інгредієнти (2 порції)

  • Перець солодкий червоний 4 шт
  • Лісові гриби відварені 100 гр
  • Рис 3 ст. л.
  • Лук 1 шт
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Сіль, перець чорний, шафран (чорнобривці), сухі ароматні трави Спеції
  • Часник, бальзамічний оцет, оливкова олія для соусу
  1. Болгарські перці червоного кольору в сезон продаються практично скрізь. Я віддаю перевагу їх для фарширування, чисто з естетичних міркувань. Перець фарширований грибами - несподівано смачна страва з пряною заправкою

    Болгарські перці червоного кольору

  2. Збираючись готувати перець фарширований грибами, треба підготувати плоди перцю, попередньо їх спекти. Зробити це можна будь-яким способом, як ви звикли і вмієте. Болгари печуть перці чудовим кухонним пристосуванням - чушкопек, спеціальна електропіч для перцю. Можна спекти в полум'ї газового пальника або в вугіллі. Найпростіше, в умовах домашньої кухні, очистити перці від насіння і плодоніжок, потім спекти в мікрохвильовій печі протягом 8-10 хв. Відразу ж перекласти спечені перці в поліетиленовий пакет, герметично його зав'язавши, і дати повністю охолонути. При такому способі зовнішня оболонка перцю прекрасно відшаровується.

    Спекти боргарскіе перці

  3. Трохи рису відварити до повної готовності в злегка підсоленій воді з дрібкою шафрану або чорнобривців. Промити рис холодною водою, відкинувши його на друшляк.
  4. Якщо немає лісових грибів, підійдуть печериці. Але найкраще використовувати лісові маслюки, польські гриби, підберезники. Свіжі гриби зварити до готовності і дрібно нарубати ножем. Розмір нарізки - приблизно як нарізаються овочі для вінегрету .

    Найкраще використовувати лісові маслюки, польські гриби, підберезники

  5. Лук очистити і дрібно нарізати. Підсмажити цибулю на 2 ст. л. оливкового масла до золотистого кольору.

    Підсмажити цибулю на 2 ст. л. оливкового масла

  6. До цибулі додати помиті і нарізані гриби. Обсмажувати все протягом 4-5 хв, помішуючи. Трохи посолити і поперчити фарш. Обов'язково додати 1-2 щіпки сухих ароматних трав: базилік, орегано, чабер. До речі, болгарський чабер (Чубріца) - виключно підходить для будь-яких фаршированих м'ясом і грибами овочів.

    До цибулі додати помиті і нарізані гриби

  7. Гасити цибулю і гриби під кришкою 10 хв на слабкому вогні. Потім додати відварений і промитий рис, перемішати. Весь фарш викласти гіркою і, зменшивши вогонь і накривши кришкою, тримати його на слабкому вогні близько 15 хв.

    Потім додати промитий рис, перемішати

  8. Фарш для перцю повинен пропаритися і бути абсолютно без вільної рідини. Гриби з цибулею і рисом повинні бути «сухими», інакше начинка буде вивалюватися.

    Гриби з цибулею і рисом повинні бути «сухими»

  9. Спечені і неочищені перці зафаршіровать сумішшю рису і грибів, досить щільно. Після того, як перець начинений, дуже обережно пальцями зняти зовнішню тонку оболонку перцю. Вона прекрасно відшаровується.

    Перці зафаршіровать сумішшю рису і грибів

  10. Окремо підготувати пряну заливку. Кілька невеликих зубчиків часнику очистити і дрібно нарубати ножем. Скласти часник в невелику піалу і посолити дрібкою дрібної солі. За бажанням можна поперчити чорним перцем. Додати 2-3 краплі бальзамічного оцту і перемішати. Після того як сіль розчиниться, додати 1-2 ст. л. оливкового масла.

    Окремо підготувати пряну заливку

  11. Викласти фарширований перець на тарілки, прикрасивши гілочкою зелені. Полити підготовленої пряної заправкою з часнику, бальзамічного оцту і оливкового масла.

    Викласти перець на тарілки

  12. Перед подачею до столу, можна за бажанням посипати дрібно нарізаною зеленню.

    Перець фарширований грибами

Перець фарширований грибами і рисом з пряною заправкою

про рецепт

  • Вихід: 2 Порції
  • Підготовка: 30 хв
  • Приготування: 30 хв
  • Готується за: 1 година

Автор: Сергій Джуренко

Збережіть рецепт для друзів

Оцініть рецепт

Перець фарширований грибами

4.9 (98.67%) 30

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com