рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Житомир.info | У Житомирській області всупереч кризі новий завод почав випускати тротуарну плитку

Як повідомляє прес-служба компанії "ЮНІГРАН" , Перша продукція, випущена заводом, виправдала очікування: тротуарна плитка різноманітної форми та конфігурації, тротуарні і дорожні бордюри, переогородочние і зовнішні блоки, бруківка мають дуже високі якісні показники.

ЮНІГРАН

Значну роль в цьому зіграли як правильний підхід до вибору виробника устаткування з виробництва бетонних виробів, зокрема німецької компанії Хесс.

Протягом року продуктивність підприємства становитиме 147 тис. Метрів кубічних. Колірна гамма виготовленої продукції досить широка, крім усталених сірого, чорного і червоного, за бажанням замовника будемо випускати продукцію жовтого, зеленого, синього та інших кольорів .

Тротуарна плитка - це міцний і довговічний матеріал, що став останнім часом досить престижним. За допомогою тротуарної плитки можна швидко створити незвичайне і дуже красиве дорожнє покриття. Офіси, будівлі і котеджі, територія навколо яких вимощена тротуарною плиткою, набувають європейського вигляду. Тротуарна плитка - це ідеальне покриття для пристрою двориків і доріжок на дачі, в саду.

Тротуарна плитка, виготовлена ​​з граніту, має підвищену стійкість до окислювальних атмосферних процесів, температурних перепадів, тиску, вібрації і ударних навантажень. Саме тому гранітна тротуарна плитка ідеально підходить для мощення. Наочний доказ цього - відмінно збереглися мостові древніх міст Європи. Виготовлені ще в Середні століття, вони вірою і правдою служать і донині. До того ж, при проведенні підземних робіт (наприклад, при ремонті підземних комунікацій), плитка легко демонтується і потім збирається назад в тому ж місці. А під час літньої спеки тротуарна плитка не виділяє шкідливі нафтові леткі випаровування.

«Юнігран» при виробництві тротуарної плитки та стінових блоків використовує тільки якісну сировину, а саме: цемент найкращих виробників і щебінь з власних кар'єрів. До слова, гранітні щебеневі кар'єри, що належать «Юніграну», вже протягом декількох десятків років вважаються постачальниками найбільш твердого та надміцного щебеню в Європі, що має високі показники по морозостійкості. Наявність власних кар'єрів, що поставляють граніт, і близькість їх до виробництва бетонних виробів (відсутні витрати на транспортування) дозволяє компанії «Юнігран» звести до мінімуму в рецептурі застосування піску на користь гранітної крихти. Що, безсумнівно, багаторазово збільшує міцнісні характеристики тротуарної плитки та стінових блоків, вироблених компанією «Юнігран». Іншим виробникам такий рецепт призведе до значного подорожчання кінцевого виробу через дорожнечу транспортування сировини і помітно перевершує ціни гранітної крихти, ніж у піску.

Іншими словами - наявність власної сировинної бази, унікальне розташування виробництва, найбільш передова в світовому масштабі техніка, керована висококваліфікованим персоналом роблять продукцію «Юніграну» ексклюзивною пропозицією на ринку будівельних матеріалів за звичайну і цілком прийнятну ціну. На всі питання Вам дадуть відповідь по телефону: 8050 313 32 22

всіх зацікавлених в придбанні нашої продукції, компанія запрошує до співпраці . Замовлення виконується якісно і повному в обсязі.

Житомир.info

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com