рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Електроепіляція пахв - електроепіляція в Москві - Видалення волосся назавжди

  1. Ефекти від електроепіляції
  2. Вартість електроепіляції пахв по передоплаті
  3. Відгуки

У стрімкому ритмі сучасного життя жінці часом так складно знайти час для ретельного догляду за власним тілом - прекрасним природним даром, який дається нам лише один раз. Так, будь-яка дівчина чи жінка щаслива бути володаркою чистої і гладкої шкіри пахв, особливо в літній сезон, але щоденне гоління забирає багато дорогих хвилин, та й небезпечно для стану шкірного покриву в такому ніжному місці.

чистої і гладкої шкіри пахв,

Слід зазначити, що електроепіляція пахв безпечна для лімфовузлів, які в цій області знаходяться особливо близько до поверхні. Для більшого комфорту процедури видалення волосся виконують із застосуванням анестезуючих кремів і гелів. При обробці пахвових западин ріст волосся припиняється швидше, ніж на ногах або в області бікіні; досить 4-6 сеансів, щоб всі проблеми з небажаними волосками остаточно зникли.

Епіляція пахв позбавляє від підвищеного потовиділення, що вирішує безліч проблем по догляду за шкірою в цій ділянці нашого тіла. Професійно виконана електроепіляція пахв допомагає зменшити запах поту, так як при проведенні процедури відбувається деяке вплив на потові залози.

Як і в інших випадках електроепіляції , Повне позбавлення від небажаного волосся відбувається після 7-10 сеансів, які необхідно проводити з інтервалом в 6-8 тижнів. Так як шкіра в пахвових западинах - одна з найбільш чутливих, процедуру бажано проводити з знеболенням підшкірно. Як і в інших випадках   електроепіляції   , Повне позбавлення від небажаного волосся відбувається після 7-10 сеансів, які необхідно проводити з інтервалом в 6-8 тижнів

Електроепіляція пахв: кілька причин записатися на процедуру

гладка доглянута шкіра в цій делікатній зоні під руками - це красиво і естетично;

тільки за допомогою електроепіляції пахв можна прибрати небажані волосся назавжди, причому, незалежно від кольору волосся;

наявність волосся в цій зоні - це негігієнічно, так як в волоссі затримується піт, що провокує розвиток бактерій. Через життєдіяльності бактерій з'являється неприємний запах;

на відміну від гоління пахв, коли залишаються чорні точки, електроепіляція дає можливість носити відкритий одяг будь-яких фасонів.

Ефекти від електроепіляції

Для досягнення найкращого ефекту потрібно від 3 до 7 процедур, які виконуються з інтервалом близько від 1 до 2 місяців (потрібну кількість буде залежати від індивідуальних особливостей). А підсумкова ціна електроепіляції залежить від кількості сеансів.

В результаті Ваша шкіра буде гладка і красива без волосків.

Вартість електроепіляції пахв по передоплаті

Ціни на електроепіляцію Електроепіляція пахв 25 руб. за хвилину Одноразова голка (позолочена) 180 руб. Знеболювання ультракаїн (на тілі) - ампула 60 руб. Крем ЕМЛА - тюбик 5 гр. 400 руб.

Вартість електроепіляції пахв без передоплати

Ціни на електроепіляцію Електроепіляція пахв 29 руб. за хвилину Одноразова голка (позолочена) 180 руб. Знеболення лідокаїном (на тілі) - ампула 60 руб. Крем ЕМЛА - тюбик 5 гр. 400 руб.

Вартість 1 хвилини електроепіляції з виїздом на будинок

Ціни на електроепіляцію Електроепіляція (пахв) - 1 хвилина 40 руб. Мінімальна вартість сеансу електроепіляції з виїздом на будинок 3000 руб. Виїзд за МКАД 2500 руб.

Протипоказання

1. Виникнення алергічних реакцій на компоненти, які використовуються при проведенні епіляції

2. Цукровий діабет

Відгуки

Ольга

Зовсім недавно робила у Вас електроепіляцію на пахви. Зізнаюся чесно довго боялася зробити, тому що було стрьомно без знеболення. Але всетаки бажання позбутися від волосся перемогло. Коли зателефонувала мені сказали що знеболююче робиться, так що стах випарувався.

Косметолог, розповіла, що після спрею ледокаїн і мазі ЕМЛА пори будуть ссужаются, їй стане важче проводити процедуру, відповідно витрачається більше часу. Вообщем стали робити без ледокаїн. Я погодилася. Коли голка вводиться іноді боляче. Після цього відчуття, що до тіла притискають розпечений предмет. Причому якщо це тривати секунду, то терпимо.

Через десять хвилин я притерпілася, пахва трохи втратила первісну чутливість. Косметолог мені сказала, що все залежить від площі ділянки і від кількості волосся. Ось на перший сеанс пішло близько години на одну пахву. Зараз після року йде 15-20 на обидві.

Вікторія

У мене пахви майже пішли після 6 сеансів, ходила раз на місяць, зараз залишилося по 10 тонких волосин. Перший раз кожну пахву по годині робили, последній- 10 хв. П'ять років тому зробила ноги ходила 13 місяців, волосся не росте. Хочу почати руки, на них тонкі сірі волоски.

Руки йдуть дуже швидко - так мій майстер говорить і вона працює з тонкими і світлими волоссям, на відміну від інших майстрів, які не вміють з тонкими працювати або не хочуть. Ніяких слідів немає, скоринки тільки на ногах були маленькі, через тиждень відвалювалися. Пахвами без кірок було. Можете спробувати у мого майстра. Спасибі вам!

Вікторія

Девочки, спасибо! Ходжу на Парк культури до Яни і Наташі. Прилади різні, руки різні, результат відмінний у обох! Перший раз прийшла на вусики, залишилася на пахви. Зробила вшосте (приблизно 6 місяців). Волос значно менше. Шкодую, що не почала раніше електроепіляцію !. Можу відзначити лише один недолік: БОЛЬНО! На обличчі робила "Емлу" за 20 хвилин, пахви терплю, хоча пропонують кожен раз знеболюючі. Поки не буду.

Дивіться також:

Електроепіляція особи

електроепіляція бікіні

Електроепіляція рук

Електроепіляція ніг

Прайс лист

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com