рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах

  1. Як зробити скраб своїми руками: особливості вибору інгредієнтів
  2. Антицелюлітний скраб. Цукровий удар по "апельсинової кірки"
  3. Сир і кава для зволоження шкіри
  4. Засіб від висипу і роздратування
  5. Виноград для омолодження, тонізації і очищення
  6. Як зробити скраб в домашніх умовах: шоколадний пілінг для гладкості шкіри
  7. підводимо підсумки
  8. Про чистку особи підлітку просветите!
  9. Що порадите зробити з особою? (Якщо більше
  10. Підлітку від чорних крапок - що купити?
  11. Порадьте хороший засіб для очищення шкіри обличчя.
  12. Ступеневу очищення шкіри?
  13. Скраб для обличчя
  14. Як правильно скраб кави?
  15. скраб
  16. Про умивання особи
  17. З чого складається програма догляду за обличчям
  18. Як умиватися без води?
  19. скраб для ніг - навчіть!
  20. порадьте скраб для тіла.
  21. Скраб кави + кефір
  22. Глибоке очищення пір, чорні точки.
  23. порадьте скраб
  24. 2Шутка (про скраби і шкіру?)
  25. Скраб і тонік - просветите
  26. Догляд за собою
  27. Скраб для тіла Лорен - супер!

зміст:

Регулярний догляд за шкірою повинен бути правильно підібраним і збалансованим, але зовсім не обов'язково дорогим. І якщо реклама, модні журнали і косметологи в надлишку пропонують кошти, що відповідають двом першим критеріям, то знайти в магазинах якісні засоби за демократичними цінами буває нелегко. А між тим так просто зробити корисний і приємний скраб для обличчя, губ або моделювання фігури з підручних компонентів в домашніх умовах.

До змісту

Як зробити скраб своїми руками: особливості вибору інгредієнтів

У домашніх умовах косметику роблять із будь-яких аптечних компонентів або натуральних продуктів. Вибір компонентів безпосередньо залежить від проблеми, яку ви бажаєте вирішити і типу шкіри:

  • для ніжної шкіри виготовляють скраб з м'якими абразивними частинками - це будь-який вид цукру, випитий кави, косметична глина;
  • для усунення целюліту в хід йде йодована столова сіль, мелений кави, велика морська сіль;
  • якщо необхідно створити універсальний засіб, то краще використовувати подрібнені вівсяні пластівці або крохмаль - обраний компонент насипають в марлю, формують мішечок, а потім ніжно розтирають тіло;
  • щоб зробити пілінг і зволожити шкіру, створюють саморобні скраби з додаванням сиру, молока, яєчних жовтків або білків, фруктових соків, олії.

Після проведення процедури пілінгу обов'язково скористайтеся кремом, живильної дитячої маззю або натуральним маслом, щоб зволожити шкіру.

Давайте розглянемо декілька рецептів домашніх скрабів, які допоможуть усунути відмерлі частинки з шкіри і повернуть їй свіжість.

До змісту

Антицелюлітний скраб. Цукровий удар по "апельсинової кірки"

Простий склад для пілінгу - це цукровий скраб, який ви можете приготувати за наступним рецептом.

  1. Візьміть склянку цукру.
  2. Додайте в нього 75 мл мигдалевого або оливкового масла.
  3. Можна надати скрабу колір за допомогою харчового барвника, а аромат - улюбленим ефірним маслом. Варто додавати по 5 крапель кожного компонента.
  4. Після використання засобу не забувайте про користь застосування крему або мазі від целюліту, які наносять на добре розтерту шкіру.

Для жирної шкіри готують засіб з соком лимона, яким замінюють масло. Щоб заспокоїти і не пошкодити ніжну і суху шкіру, скраб збагачують 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, жирних вершків або сметани.

До змісту

Сир і кава для зволоження шкіри

Якщо ви хочете виглядати молодо, на допомогу прийде класичний сирно-кавовий скраб. Щоб приготувати цей засіб, досить розім'яти виделкою? частина банана, додати 1 ст. л. сметани і така ж кількість меленої кави, а потім використовувати отриманий склад для очищення обличчя і тіла.

Коли в будинку немає вищеперелічених компонентів, але є кава, то використовуйте швидкий скраб: в чайну ложку кавової гущі додайте краплю гелю для душу, змочіть шкіру і акуратно помасажуйте її сумішшю. Після скрабу потрібно добре вмитися, адже він залишає коричневі плями, які складно відтерти.

До змісту

Засіб від висипу і роздратування

Влітку доводиться використовувати матуючі серветки, пудру і тональний крем, адже сальні залози працюють інтенсивно, результатом чого стає некрасивий жирний блиск. Щоб прибрати блиск і заспокоїти втомлену після довгого дня шкіру, варто використовувати фруктовий скраб.

  1. Візьміть по 1 ст. л. свіжого полуничного соку і оливкового масла, змішайте компоненти.
  2. Сік беруть будь-який, використовуючи сезонні фрукти або овочі. Сік томата захистить шкіру від УФ-променів, сік ананаса розчиняє відмерлі клітини шкіри, а ківі покращує відтінок шкіри.
  3. Якщо на шкірі немає висипу, то в засіб додають ложку дрібної солі, якщо висип є, то обмежуються дрібкою меленого вівсяних пластівців.
  4. Використовуйте скраб відразу після приготування. Зробивши масаж, залиште засіб на шкірі на 3-4 хвилини, щоб корисні компоненти з соку вбралися.

До змісту

Виноград для омолодження, тонізації і очищення

Процедури з використанням компонентів винограду варто робити не тільки в салонах, але і вдома. Домашній скраб для обличчя коштує на 80% дешевше салонної процедури, а готують його так:

  1. Подрібніть 30 г виноградних кісточок в кавомолці.
  2. До подрібненим кісточках додайте 15 мл аптечного масла з виноградних кісточок.
  3. Скраб збагатите ложкою свіжовичавленого виноградного соку.

Косметичні засоби з винограду багаті вітаміном Е, який відмінно омолоджує шкіру. Скраб з кісточок винограду не викликає алергії і застосовується в будь-який час року.

До змісту

Як зробити скраб в домашніх умовах: шоколадний пілінг для гладкості шкіри

Кофеїн позитивно впливає на шкіру, покращуючи кровообіг, запускаючи процес спалювання жиру і виводячи токсини. Для того щоб приготувати засіб з шоколаду, вам будуть потрібні наступні компоненти:

  • попередньо заморожена плитка шоколаду;
  • по 30 г меду і масла виноградних кісточок;
  • 1 ч. Л. морської солі.

Тепер натріть шоколад на тертці, додайте в нього інші компоненти, перемішайте і відправте суміш в холодильник. Засіб зберігається в прохолоді протягом 14 днів, перед шоколадним пілінгом прийміть гарячий душ.

До змісту

підводимо підсумки

Приготувати натуральний скраб під силу кожній жінці. А використовувати такі засоби косметологи радять до 3 разів на тиждень, щоб уникнути роздратування або сухості шкіри . Результат застосування засобів з абразивними частинками буде помітний вже через тиждень, а ви спокійно будете виходити на вулицю лише з легким макіяжем, назавжди забувши про недосконалу шкіру.

огляд

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Обговорення

Мені подобається італійський натуральний спонж з губкою для чищення особи. Робить чистку і видаляє мертві шари шкіри, забиті косметикою, брудом, потім, бактеріями. Усуває нерівності і шкіра стає рівною, гладкою. Ніколи не буває прищів і чорних крапок. Шкіра завжди чиста, омолоджується. Дуже зручно умиватися спонжем і робити чистку обличчя будинку.

28.06.2017 9:02:56, Лада90

.

Коментувати можут "Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах"

Про чистку особи підлітку просветите!

Розділ: Догляд за обличчям (Косметична чистка обличчя). Про чистку особи підлітку просветите! Для догляду за шкірою досить мінімуму натуральних засобів, а косметичні компанії про очищення: зараз активно обговорюють електричні щітки для чищення особи ...

Що порадите зробити з особою? (Якщо більше

Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах. Виноград для омолодження, тонізації і очищення. Домашній скраб для обличчя коштує на 80% дешевше салонної процедури, а готують його так Косметичні засоби з винограду багаті вітаміном Е, який відмінно ...

Підлітку від чорних крапок - що купити?

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Розділ: Догляд за шкірою (які крему тоікі краще ипользовать підлітку 12 років при чорних Тільки регулярність дотримуватися треба обов'язково, кожен день умивалки і маски + скраб раз в ...

Порадьте хороший засіб для очищення шкіри обличчя.

Розділ: Догляд за обличчям (краще очищення для шкіри обличчя порадьте). Подивіться інші обговорення: Скраб і тонік - просветите Це і очищення, і догляд. Туди входить гель для вмивання (дуже хороший сам по собі, дуже ніжний, не сушить шкіру), тонік, спиртосодержащий ...

Ступеневу очищення шкіри?

Ступеневу очищення шкіри?. Догляд за шкірою. Мода та краса. Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах. Мені подобаються щіточки для очищення шкіри і мус, звичайно, якісний потрібен. я перейшла на 2 ступінчасту систему умовно ввечері. гидрофильное масло потім ...

Скраб для обличчя

Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах. Розділ: Догляд за обличчям (кращий люксовий скраб для обличчя відгуки). Хочу придбати скраб для обличчя, чи не підкажете, який приємніше, ефективніше і краще.

Як правильно скраб кави?

Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах. для ніжної шкіри виготовляють скраб з м'якими абразивними частинками - це будь-який вид цукру, випитий кави, косметична глина Як правильно доглядати за шкірою обличчя?

скраб

Розділ: Догляд за обличчям (Розкажіть, яким скрабом Ви користуєтеся, для особи, у мене шкіра жирна?) А між тим так просто зробити корисний і приємний скраб для обличчя, губ або моделювання фігури з підручних компонентів в домашніх умовах.

Про умивання особи

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. питай очищаючі засоби 3в1 або 2в1, але що б це було очищення + скраб + тонік, або очищення + скраб, а не очищення + тонік.

З чого складається програма догляду за обличчям

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Маски - скраби, пілінг? Тобто яка кількість процеду треба робити щоб підтримувати шкіру в Прграмма догляду за шкірою складається з 5-ти етапів. ОЧИЩЕННЯ: вранці і ввечері м'яко ...

Як умиватися без води?

Догляд за шкірою обличчя. Очищення, зволоження, маски, тінізації шкіри. До змісту. Догляд за шкірою обличчя: чим менше, тим краще. Глибоке очищення. Закип'ятіть 200 грамів води, додайте 2-3 краплі ароматичної олії (лаванда, лимон і т.д.) і влаштуйте парову ванну ...

скраб для ніг - навчіть!

Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах. Зазвичай приблизно так: Суха шкіра. - Власне скраб - 1 раз в тиждень. - А ось зволожуючі масочку можна хоч кожен день, в залежності від ступеня сухості. Скраб для тіла цілком можна зробити своїми руками з ...

порадьте скраб для тіла.

Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах. Порадьте систему очищення для обличчя. І тонік, і очищення, все в одному флаконі. Крім цієї двухфазкі пользую скраб Діадемін. Скраб для тіла цілком можна зробити своїми руками з наявних будинку інгредієнтів.

Скраб кави + кефір

Скраб кави + кефір. Догляд за шкірою. Мода та краса. Скраб кави + кефір, виходить така рідка штука яка тече всюди, вид страшно-непріглядний.Я все правильно роблю чи нет.Кофе природно без води.Может кави крупно мелений (як для турки)? Що то він і не ...

Глибоке очищення пір, чорні точки.

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Підкажіть дієвий засіб для очищення пір на носі. Дано - чорні точки. ... скрабів - стягування пір, досить глибоке очищення чорних крапок, видалення "шелушек", і ...

порадьте скраб

Як зробити скраб для обличчя в домашніх умовах. Порадьте систему очищення для обличчя. І тонік, і очищення, все в одному флаконі. Крім цієї двухфазкі пользую скраб Діадемін. Скраб для тіла цілком можна зробити своїми руками з наявних будинку інгредієнтів.

2Шутка (про скраби і шкіру?)

Скраб. Розкажіть, будь ласка, яким скрабом Ви користуєтеся, для особи, у мене шкіра жирна? А між тим так просто зробити корисний і приємний скраб для обличчя, губ або моделювання фігури з підручних компонентів в домашніх умовах.

Скраб і тонік - просветите

Скраб і тонік - просветите. Догляд за обличчям. Мода та краса. Очищення та живлення для шкіри і волосся: мої секрети - скраб, масло, вітаміни. 2 рази в тиждень роблю скраб особи, в зволожуючі креми для обличчя додаю різні масла (касторове, оливкове або лляне).

Догляд за собою

Догляд за шкірою і волоссям, фігура, косметика, особа, косметологія, одяг і взуття, мода. Чи не поділитеся ви, як ви доглядаєте за собою, ну про щоденний догляд за обличчям зрозуміло-магічні слова Скраби і маски є доповненням до регулярного (ранок + вечір) догляду.

Скраб для тіла Лорен - супер!

Я пробувала шампунь і скраб для обличчя. Дуже сподобалося, і думаю прикупити ще кремів всяких. А між тим так просто зробити корисний і приємний скраб для обличчя, губ або моделювання фігури з підручних компонентів в домашніх умовах.

Що порадите зробити з особою?
Ступеневу очищення шкіри?
Про скраби і шкіру?
Щоб приготувати цей засіб, досить розім'яти виделкою?
Що порадите зробити з особою?
Підлітку від чорних крапок - що купити?
Ступеневу очищення шкіри?
Ступеневу очищення шкіри?
Як правильно скраб кави?
Для ніжної шкіри виготовляють скраб з м'якими абразивними частинками - це будь-який вид цукру, випитий кави, косметична глина Як правильно доглядати за шкірою обличчя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com