рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Салати для пікніка: кращі рецепти з фото

Салати для пікніка

Фото: Depositphotos

Весна - час пікніків і свіжої зелені. На природу, крім шашликів, можна взяти гарячі і холодні закуски, несолодкі домашні пироги , Сендвічі та легкі овочеві салати. Пропонуємо вам кілька рецептів оригінальних і смачних салатів для пікніка.

Грецький салат з редискою

Салат з редискою

Фото: depositphotos.com

Складові:

  • пучок салатного листя
  • 3 огірка
  • 2 помідори
  • 8 шт. редису
  • 8 маслин
  • 100 г фети
  • кілька гілочок петрушки
  • кілька гілочок базиліка
  • сіль перець
  • 3 ст.л. оливкового масла
  • щіпка італійських трав
  • 1 ч.л. лимонного соку
  • 1/2 ч.л. лимонної цедри

Рецепт приготування:

  1. Всі овочі і зелень помити і обсушити.
  2. Редис, маслини і огірки нарізати тонкими кружечками. Помідор нарізати невеликими шматочками.
  3. Фету розкришити або нарізати кубиками.
  4. Застелити тарілку листям салату, зверху розкласти овочі, маслини і сир. Прикрасити гілочками петрушки і базиліка.
  5. Для заправки змішати оливкове масло, сіль, мелений перець, італійські трави, сік і цедру лимона.
  6. Полити салат і подавати відразу після приготування.

Яєчний салат з гірчичною заправкою

яєчний салат

Фото: pixabay.com

Складові:

  • 8 яєць
  • 1/2 склянки майонезу
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1/4 склянки нарізаної зеленої цибулі
  • сіль, мелений чорний перець
  • 1/4 чайної ложки меленої паприки

Рецепт приготування:

  1. Помістити курячі яйця в каструлю і залити холодною водою. Довести воду до кипіння і зняти з плити. Накрити каструлю кришкою і залишити яйця в гарячій воді на 10-12 хвилин.
  2. Дістати з гарячої води, охолодити, почистити і нарізати кубиками.
  3. Помістити подрібнені яйця в миску і додати майонез, гірчицю і зелену цибулю.
  4. Приправити сіллю, меленим перцем і паприкою. Перемішати і подавати разом з хлібом або крекерами.

Порада: ви можете додати в салат подрібнені корнішони або оливки для більш пікантного смаку.

Картопляний салат з фетою і червоною цибулею

Картопляний салат

Фото: pixabay.com

Складові:

  • 500 г дрібного среднеразварівающегося картоплі
  • 150 г фети
  • 1 червона цибулина
  • пучок петрушки
  • 4 ст.л. оливкового масла
  • 1 ст.л. білого винного оцту
  • 1 ч.л. среднеострие гірчиці
  • сіль перець

Рецепт приготування:

  1. Картопля ретельно помити і, не очищаючи, відварити до готовності. Остудити, за бажанням почистити і розрізати кожну картоплину на чотири частини. Скласти в глибоку миску.
  2. Цибулю почистити, нарізати кубиками або тонкими півкільцями. Змішати з гірчицею, олією і оцтом, додати сіль і перець за смаком. Полити заправкою картопля і добре перемішати.
  3. Фету нарізати кубиками або розкришити.
  4. Петрушку помити і дрібно порубати.
  5. Підготовлені продукти додати до картоплі і перемішати.

Салат "Цезар" в лаваші

"Цезар" в лаваші

Фото: taste.com.au

Складові:

  • вірменський лаваш
  • куряче філе - 200 г
  • великий помідор - 1 шт.
  • пармезан - 40 г
  • листя салату - середній пучок
  • часник - 3 зубчики
  • соєвий соус - 1 ст. ложка
  • йогурт без добавок - 3-4 ст. ложки
  • мед - 1 ст. ложка
  • гірчиця - 1 ст. ложка
  • сіль перець

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе помити, обсушити і нарізати тонкими смужками.
  2. Надіслати філе в невелику ємність. Додати сіль, мелений перець, соєвий соус, рідкий мед і 2 зубчики часнику, пропущених через прес. Дати курці помаринувати в цій суміші протягом 20-30 хвилин.
  3. Тим часом ретельно помити листя салату і порвати їх руками на невеликі шматочки. Помідор помити і нарізати півкільцями. Сир натерти на дрібній тертці.
  4. Обсмажити на сковороді куряче філе до золотистої скоринки.
  5. В окремій ємності змішати гірчицю, йогурт і залишився зубчик часнику, дуже дрібно нарізаний.
  6. Лаваш розрізати на квадрати. Кожен квадрат змастити часниковим соусом і покласти зверху промиту зелень. Слідом відправити шматочки помідора і курки, посипати пармезаном. Сформувати з лаваша з начинкою щільні конвертики.
  7. Обсмажити конверти по 30 секунд на розігрітій сковороді гриль з двох сторін. Смачна і оригінальна закуска готова!

Пряний салат з тунцем і овочами

Салат з тунця

Фото: Getty

Складові:

  • 1 банка червоної квасолі
  • 100 г салатного листя
  • 180 г консервованого тунця
  • 60 г каперсів або маслин
  • жменю помідорів чері
  • 1 солодкий перець
  • 1 червона цибуля
  • 3 ст.л. оливкового масла
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 4 ст. л. кунжуту
  • мелений перець

Рецепт приготування:

  1. Листя салату помити і обсушити, порвати руками в миску.
  2. Солодкий перець очистити від серцевини і насіння, нарізати смужками. Помідори черрі розрізати навпіл, очищений червоний цибулю порізати тонкими півкільцями. Подрібнити маслини або каперси.
  3. Додати до зелені нарізані овочі, промиту квасолю і размятого виделкою тунця.
  4. Додати мелений перець за смаком і заправити салат оливковою олією, змішаним з соєвим соусом.
  5. Посипати блюдо прогрітим на сухій сковороді кунжутом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати креветки на грилі . "Сегодня" також ділилися рецептом салату з редиски і салямі . Крім цього, ми розповідали, як смажити сосиски на грилі .

Дивіться відео, як приготувати корисну заправку для салату:

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com