рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Легкі весняні салати

Рецепт N1 - Салат "Весняний".

Відваріть картоплю, очистіть його і наріжте на дрібні кубики. Потім збризніть його рослинним маслом. Також наріжте свіжі огірки і цибуля, можна додати і яблуко для пікантного смаку. Останній штрих - зелений горошок. Посоліть, поперчіть і ретельно перемішайте все з майонезом і сметаною. І обов'язково приділіть увагу естетичну сторону: плоску салатницю вистелити листям салату і викладіть салат посередині гіркою, посипавши його зеленою цибулею.

Рецепт N2 - Салат "Легкий".

Потрібно дрібно нарізати білокачанну капусту і обов'язково промять з її сіллю. Багато господині цього не роблять, і салат у них виходить прісним, і доводиться додавати в нього багато соусу (тоді він стає більш калорійним). Помідори порізати дольками, додати петрушку і кріп і все змішати. Для смаку можна додати спеціальну ароматну сіль, а заправляти потрібно вже перед подачею майонезом або сметаною, інакше вийде занадто багато соку.

Рецепт N3 - Салат "Курячий".

Для нього вам знадобляться курячі ніжки-гриль, сир, свіжий огірок, червона і жовта паприка і селеру. Спершу готуємо соус: натираємо на дрібній тертці кілька зубчиків часнику, додаємо 2 столові ложки винного оцту, сіль, цукор, мелений чорний перець. Тепер знімаємо з курячих ніжок шкірку, відокремлюємо кістки і подрібнюємо м'ясо. Огірок, сир і стебла селери нарізаємо вузькими скибочками або дрібними кубиками, додавши до них паприку. Потім все перемішуємо і, по можливості, залишаємо на кілька годин в прохолодному місці. Соус заливається безпосередньо перед подачею салату на стіл.

Рецепт N4 - Салат "Весна".

Вам потрібно мати на кухні такі продукти: редис, зелений салат, 10 великих маслин, зелений лук, яйця, свіжий огірок, сік з 1/2 лимона, сметану і зелень кропу. Наріжте редис тонкими скибочками, а огірок очистіть від шкірки, розріжте вздовж, обережно видаліть насіння, також наріжте тонкими скибочками і посоліть. Тепер дрібно наріжте зелень кропу, зелений салат і цибулю, перемішайте все зі свіжою сметаною, прикрасьте кружечками яйця і поставте на кілька хвилин в холодне місце.

Рецепт N5 - Салат "Оригінальний".

Такий салат складається з квашеної капусти, вареної картоплі, маленької цибулини, яблука і солоного огірка. Наріжте картоплю і квашену капусту, додайте до них дрібно нарізані цибулю, яблуко і огірок, перемішайте все це і заправте соняшниковою олією. Цей салат особливо смачний, якщо картоплю в салат нарізати, поки вона гаряча, і відразу подати до столу.

Рецепт N6 - Салат "Вітамінний".

Це просто джерело вітамінів! Зелений салат і цибулю потрібно крупно нарізати і додати до них свіжі помідори, огірки і редиску, які будуть порізані кружальцями. Звірені круто яйця нашаткувати тонкими скибочками. Тепер готуємо заправку: в глибокій мисці розітріть сметану, цукор, сіль і гірчицю. Цей соус потрібно помішувати, поступово додаючи до нього рослинне масло і трохи оцту. Залийте соусом овочі, перемішайте і посипте все зверху кропом.

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com