рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стаття 42. Відпустки.

  1. Наступна стаття »

1. Працівникам кримінально - виконавчої системи надаються такі види відпусток зі збереженням грошового забезпечення:
1) черговий щорічний;
2) короткостроковий через особисті обставини;
3) через хворобу;
4) канікулярний;
5) у зв'язку із закінченням навчального закладу кримінально - виконавчої системи або Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації;
6) додаткові (за вислугу років в кримінально - виконавчій системі, за виконання службових обов'язків у шкідливих умовах, за особливий характер служби);
7) інші відпустки, передбачені законодавством Російської Федерації.
2. Заміна відпустки грошовою компенсацією не допускається, крім випадків звільнення зі служби співробітників, що не використовували свій черговий щорічний відпустку.
3. Тривалість відпусток обчислюється у календарних днях. При цьому святкові і вихідні дні (але не більше десяти днів) при визначенні тривалості чергової щорічної відпустки не враховуються.
4. Працівникові кримінально - виконавчої системи оплачується вартість проїзду до місця проведення відпустки (лікування) і назад в межах території Російської Федерації за такими видами відпусток: черговий щорічний; короткостроковий через особисті обставини; по хворобі; канікулярний (один раз на рік); в зв'язку з закінченням навчального закладу кримінально - виконавчої системи або Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.
5. При наданні співробітникам чергових щорічних, короткострокових через особисті обставини відпусток, відпусток у зв'язку з закінченням навчального закладу кримінально - виконавчої системи, а також відпусток через хворобу, понад встановлену тривалість відпустки надається час для проїзду до місця проведення відпустки (лікування) і назад.
6. Співробітникам, які мають право на черговий щорічний і додаткові відпустки загальною тривалістю 40 календарних днів і більше, за їх бажанням дозволяється поділ чергової щорічної відпустки на дві частини.
У цьому випадку надання часу для проїзду і оплата вартості проїзду до місця проведення відпустки і назад виробляються один раз.

Наступна стаття »
До тексту закону »
1

Читайте також

Популярні документи

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com