рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смарагдове весілля зіграли в новому Палаці одруження в Актобе

З ініціативи голови регіону в Актюбінської області ведеться масштабне будівництво соціальних об'єктів в рамках соціальної відповідальності бізнесу та державно-приватного партнерства.

В Актобе відбулася церемонія відкриття нового Палацу одруження. В урочистому заході взяли участь Державний секретар РК Гульшара Абдикалікова і аким області Бердибек Сапарбаев, повідомляє zakon.kz з посиланням на прес-службу акима Актюбінської області.

З ініціативи голови регіону в Актюбінської області ведеться масштабне будівництво соціальних об'єктів в рамках соціальної відповідальності бізнесу та державно-приватного партнерства. У минулому році введено в експлуатацію Академія творчості, Центр мистецтв, Палац єдиноборств, будинок творчості сім'ї Жубанової, хокейний модуль «Олімп» і багато інших проектів.

Вартість будівництва Палацу одруження - близько 1,5 млрд тенге. Крім сучасних будівельних матеріалів, використаних при зведенні і обробці будівлі і приміщень, тут створені всі умови для комфорту молодят і гостей. Палац являє собою цілий комплекс. У нього входять чотири зали, де будуть укладати шлюби в урочистій обстановці. Вони оформлені в різних стилях, також є зона очікування для молодят.

Символічну стрічку перерізали Державний секретар РК Гульшара Абдикалікова і заступник Голови Асамблеї народу Казахстану Леонід Прокопенко.

Символічну стрічку перерізали Державний секретар РК Гульшара Абдикалікова і заступник Голови Асамблеї народу Казахстану Леонід Прокопенко

Потім гості оглянули новий об'єкт і взяли участь в церемонії вшанування ювілярів, які прожили в любові та злагоді 50 і 55 років. Сьогодні подружжя Хамза і Майра Токкужіни святкують золоту, а подружжя Оринбасара і Гулназіяі Даулембаевих - смарагдову весілля. Їхнє подружнє життя стане прикладом для інших молодих пар, які в цей день зв'язали себе узами шлюбу.


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com