рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жирне волосся - що робити

  1. Що робити з жирним волоссям - починаємо догляд з домашніх масок
  2. Що робити з жирним волоссям - ополіскувачі як другий етап догляду
  3. Догляд за жирним волоссям - що робити з миттям волосся
  4. Важливість масажу і ароматів в догляді за жирним волоссям

Жирне волосся - що робити, як правильно організувати догляд за жирним волоссям - на ці питання ми дамо повні і точні відповіді.

Що робити з жирним волоссям - починаємо догляд з домашніх масок

Що робити з жирним волоссям - починаємо догляд з домашніх масок

Маски для жирного волосся - базова частина догляду за жирним волоссям. Давайте з'ясуємо, як їх правильно робити і які рецепти показують себе з найкращого боку.

  • Прекрасний домашній склад по догляду за жирним волоссям можна отримати на основі томатного соку. І робити її дуже просто - в половину склянки 100% томатного соку додайте дрібку солі, перемішайте і ретельно розподіліть по волоссю. Час застосування - 15 хвилин. Інші цікаві рецепти дивіться в блоці маски для жирного волосся - там є рецепти на будь-який випадок.
  • У домашніх умовах дуже корисно зробити маску з гірчиці - змішайте половину чайної ложки сухої гірчиці з двома столовими ложками глини, доведіть чистою водою до консистенції кашки. Якщо волосся сильно жирні, можна додати кілька крапель яблучного оцту. Тривалість - 15 хвилин. Робити таку маску рекомендується один раз в тиждень, вона добре контролює жировий обмін і очищає волосся. А якщо ви хочете ще й прискорити ріст волосся, подивіться матеріал гірчичні маски для волосся , Там детально описано, що і як робити.
  • Ще один друг і помічник у боротьбі з підвищеною жирністю волосся - кефір. Вам необхідно 100 грам кефіру і 3-4 краплі ефірного масла цитрусових (лимон, апельсин, грейпфрут, вони продаються ваптеке і коштують недорого). Якщо масла немає, вичавіть з свіжого плоду апельсина чайну ложку соку. Нанесіть на волосся, злегка їх помасажуйте, надіньте шапочку і зачекайте 20 хвилин. Для жирного волосся можна вдіяти і інші маски з кефіром , Дуже добре працюють.
  • Реп'яхову олію в догляді за жирним волоссям дуже корисно, воно підходить як для маски, так і для масажу. Зараз ми розглянемо перший випадок. Отже, вам буде потрібно 2 столових ложки масла (воно повинно бути теплим, заздалегідь вийміть з холодильника), один яєчний білок і кілька (4-5) крапель лимонного соку. Всі складові ретельно збиваються, втираються в корені і наносяться по всій довжині волосся. Реп'яхову олію на волоссі можна тримати довго, до години, після чого змити прохолодною водою.

Що робити з жирним волоссям - ополіскувачі як другий етап догляду

Що робити з жирним волоссям - ополіскувачі як другий етап догляду

У відгуках і коментарях жінки часто скаржаться, що волосся навіть після миття волосся швидко салятся, стають неохайними і жирними. Це природно, адже виробники зацікавлені перш за все в тому, щоб продати вам якомога більше шампунів, їм невигідно, щоб ваше волосся довго були красивими і охайними. Вирішити це питання можна - додайте в свої методики догляду домашні ополіскувачі для жирного волосся - вони будуть регулювати роботу сальних залоз і жирового обміну. Отже, ви зробили маску, потім помили волосся, тепер саме час провести ополіскування.

  • Якщо у вас світле волосся, вам допоможе лимонний сік - сік 1 лимона додайте в чисту прохолодну мінеральну воду (без газу) і цим складом промийте волосся, щоб запобігти їх надмірну жирність.
  • Брюнеткам, які мають жирне волосся, arabio.ru радить скористатися для ополіскування натуральним яблучним оцтом, в пропорції 1 столова ложка на літр води. Обполосніть цим складом волосся, почекайте 5 хвилин і тільки тоді промокніть волосся рушником, щоб прибрати зайву вологу.
  • Хороші результати в усуненні проблеми жирного волосся, показує міцно заварений чорний чай (для брюнеток) і зелений чай (для блондинок). Залийте двома склянками окропу 2 ст. л. чаю і додайте 3-5 крапель ефірного масла розмарину і лаванди.
  • До речі, ополіскування як засіб догляду можна робити для жирного волосся і без миття голови, в звичайні дні, якщо волосся сильно засалено.

Догляд за жирним волоссям - що робити з миттям волосся

Догляд за жирним волоссям - що робити з миттям волосся

Коли мене запитують, «що робити, у мене жирне волосся», чому мій відхід не приносить результату, я задаю питання у відповідь - а як часто ви миєте свої жирне волосся волосся ... Це помилка - часте застосування шампуню, багато жінок взагалі миють жирне волосся кожен день, що робить волосся ще більш жирними, так як змушує шкіру голови виділяти сало ще більше і активніше. Якщо ви миєте волосся часто, починайте поступово скорочувати це число. Норма - 1 раз в три дні, не частіше. Обполіскувати можна більше, але мити часто не можна.

  • Ще момент - мити жирне волосся потрібно тільки в прохолодній воді і сушити прохолодним же повітрям фена. Гарячі вода і повітря сприяють зростанню жирності волосся.
  • Шампунь для жирного волосся краще посилити ефірними маслами, особливо рекомендую чайне дерево, евкаліпт, кедр, лимон. Так як ефірні масла дуже активні, щоб уникнути роздратування, додайте їх в шампунь зовсім трохи, 2-3 краплі, розмішайте і цим складом вимийте волосся.

Важливість масажу і ароматів в догляді за жирним волоссям

Важливість масажу і ароматів в догляді за жирним волоссям

Тут ми поговоримо про те, що можна робити з жирним волоссям в звичайні дні, коли ви не миєте волосся і не робите масок. Є дві дуже приємні і корисні процедури.

  • Перша - так званий соляний масаж. Візьміть трохи солі, покладіть її в тонку вологу тканину, зв'яжіть вузлик і цим солоним вузликом протягом 15 хвилин просто масажуйте свою голову і волосся. Дуже корисно і приємно. Сіль збере надлишки жиру.
  • Ще я дуже люблю аромарасчесиваніе. Для вечірньої процедури я особисто обираю масло евкаліпта, а ось зірка фільму "Сутінки" Крістен Стюард, як вона сказала в одному з інтерв'ю, вважає за краще масла цитрусових, лимона або апельсина. Візьміть дерев'яний гребінь з широкими і гладкими зубами або дерев'яну массажкі, нанесіть на зуби трохи ефірного масла і повільно розчісуйте волосся, починаючи від чола і по всій довжині, приблизно протягом 10-15 хвилин. Дуже приємна процедура, справжній релакс, і для жирного волосся дуже корисна.

для Arabio.RU - жіночий журнал
Катерина Красива © Всі права захищені

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com