рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Жирне волосся що робити для вирішення виниклої проблеми?

  1. Жирне волосся: у чому може бути причина?
  2. Як позбутися від жирного волосся. Народні засоби
  3. Як борються з жирним волоссям в салонах
  4. Догляд за жирним волоссям
  5. деякі поради

Жирне волосся - це дуже неприємна проблема, яка для багатьох стає сущим покаранням, як і що робити в такій ситуації? Зробити укладку важко, і тримається вона погано, волосся виглядає неохайно, нехай навіть і вимиті вони вчора. На щастя, вирішити проблему цілком реально, але для початку потрібно визначитися з причинами вічної «сальності» волосся.

Жирне волосся: у чому може бути причина?

Жирне волосся: у чому може бути причина

Чому волосся швидко стають жирними? Волосся швидше забруднюються, коли сальні залози (ті, що знаходяться біля коріння волосся) починають працювати дуже активно. Шкірне сало виробляється в надлишку, що призводить не тільки до підвищеної жирності волосся, але і до їхнього випадання. Коли ж сальні залози працюють в режимі «нон-стоп»?

  • По-перше, коли людина неправильно харчується. Солодке, копчене, жирне і інше смачне, але шкідливе, негативно позначається на обміні речовин в організмі. А де проблеми з метаболізмом - там і волосся страждає. Так що неправильне харчування здатне спровокувати підвищену жирність і навіть випадання волосся.
  • По-друге, коли відбуваються так звані гормональні збої. У багатьох волосся стає більш ласий в підлітковому віці, це один з періодів гормонального сплеску. Також на жирність волосся можуть вплинути вагітність, менопауза.
  • По-третє, коли у людини від природи волосся жирне або якщо підібраний невідповідний догляд. У першому випадку з проблемою боротися можна, хоч це і важко. З відходом все простіше: потрібно просто визначити винуватця. Шампунь, бальзам, маску, які не підходять шкірі голови, слід негайно відмінити, і поступово все повернеться на круги своя.

Також врахуйте, що взимку жирність волосся завжди підвищена через носіння головного убору.



Як позбутися від жирного волосся. Народні засоби

З давніх-давен люди користуються різними відварами проти багатьох захворювань і проблем. Чому б не скористатися рецептами наших предків і не спробувати зробити домашній шампунь для жирного волосся?

  • Кропив'яний відвар.

    Мабуть, один з найбільш чудових відварів. Кропива благотворно впливає не тільки на сальні залози. Вона здатна до того ж зменшити випадання волосся і поліпшити їх зовнішній вигляд, надавши красивий блиск.

    Загалом, чудовий засіб. Купити кропиву можна в аптеці, а можна зібрати самим. Рекомендується збирати травневу кропиву, але це не обов'язково, важливо лише, щоб рослина була молодим. Кропива сушиться, а потім її можна заварювати. Беруться 2 столові ложки подрібненого листя на літр гарячої води, потім відвару необхідно настоятися хвилин 20. Волосся ополіскують після миття голови.

  • Відвар з кори дуба.

    Теж зменшує жирність волосся. Заварюється він так само, як і кропива. Будьте обережні: при тривалому використанні відвар здатний зробити світлі (незабарвлені) волосся темніше на 2-3 тони.

  • Корінь аїру.

    Допомагає багатьом від підвищеної активності сальних залоз. Принцип заварювання і ополіскування той же, що і у попередніх відварів.

  • Гірчиця. Одним із дуже дієвих засобів є гірчиця. Візьміть пару столових ложок гірчичного порошку, додайте води. Втирайте отриману суміш у шкіру голови, залиште на кілька хвилин, потім змивайте.
  • Кефірів маски. Спробуйте перед миттям голови втерти в шкіру кефір, пов'язати хустку і походити так деякі час, близько півгодини. Потім вимити голову. Вважається, що кефір або кисле молоко здатні значно зменшити жирність шкіри голови.

Як борються з жирним волоссям в салонах

Як борються з жирним волоссям в салонах

У боротьбі з жирним волоссям одних народних засобів може виявитися замало. В салоні, якщо звернутися до справжньому професіоналу, вам підберуть відповідний догляд за жирним волоссям. Благо, зараз існує море різноманітних засобів по догляду за шкірою голови.

Спробуйте зробити мезотерапію. Різні корисні речовини вводяться під шкіру голови, і це оздоровлює волосся в цілому і, крім цього, зменшує їх жирність.

Іноді перукарі радять зробити хімічну завивку, щоб зменшити жирність. Звичайно, волосся неабияк «підсушують», але завивка може призвести до ламкості і випаданню волосся, так що перш ніж її робити, слід зважити всі «за» і «проти».

Так само, в салонах можна отримати консультацію перукаря з приводу, який краще використовувати шампунь для жирного волосся, або придбати професійний шампунь, для вирішення вашої проблеми.

Догляд за жирним волоссям

Якщо за волоссям правильно доглядати, жирність знизиться або буде не так помітна. Ось кілька основних правил, які повинен знати кожен:

  • Намагайтеся мити голову рідше. «Рідше» - не означає раз в тиждень. Взагалі голову радять мити в міру забруднення, однак, оптимальна частота миття жирного волосся - раз в 2-3 дня. Якщо ви миєте голову кожен день або навіть двічі на день, постарайтеся поступово відучувати волосся від такої частоти.
  • Спочатку на другий і третій день волосся будуть жирними і неохайними, але буквально за пару тижнів вони «звикнуть», і навіть на третій день будуть виглядати цілком пристойно.
  • Чи не мийте голову гарячою водою, це «активізує» сальні залози. Нехай вода буде теплою. А після миття споліскуйте голову прохолодною водою: корисно і для сальних залоз, і для зовнішнього вигляду, оскільки волосся від цього красиво блищать.
  • Розчісуйте акуратно, намагаючись не торкатися шкіри голови. Адже весь жир спочатку знаходиться у самих коренів волосся, а пізніше він розноситься по всій довжині за допомогою гребінця.
  • Почніть лікування зсередини. Зведіть споживання жирної і шкідливої ​​їжі до мінімуму, замініть її фруктами і овочами.


Зведіть споживання жирної і шкідливої ​​їжі до мінімуму, замініть її фруктами і овочами

деякі поради

  • Рідше сушіть волосся феном. Якщо все ж виникає така необхідність, використовуйте режим сушіння холодним повітрям або не тримайте струмінь гарячого повітря занадто близько до шкіри голови.
  • Коли наносите на волосся бальзам, розподіляйте його по довжині волосся, але не на корені. Багато бальзами збільшують жирність шкіри голови.
  • Якщо ви перепробували безліч засобів і впевнені в правильному догляді, зверніться до лікаря, трихолога або дерматолога. Можливо, при обстеженні виявлені серйозні захворювання, які і є причиною підвищеної активності сальних залоз.
  • Прямі та довге волосся лише підкреслюють підвищену жирність волосся.
  • Якщо вам не шкода розлучитися з довгими локонами, спробуйте зробити коротку і пишну зачіску. Проблема буде практично не помітна.

Отже, проблема жирного волосся серйозна, але цілком вирішувана. Точно певна причина підвищеної активності сальних залоз дозволить позбутися від цієї неприємності. Не забувайте і про відхід, і тоді волосся завжди будуть радувати вас своїми красою і здоров'ям.

Жирне волосся: відео

Жирне волосся: у чому може бути причина?
Жирне волосся: у чому може бути причина?
Чому волосся швидко стають жирними?
Коли ж сальні залози працюють в режимі «нон-стоп»?
Чому б не скористатися рецептами наших предків і не спробувати зробити домашній шампунь для жирного волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com