рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Збільшені пори, розширені пори

  1. Методи корекції розширених пор:
  2. Салонні процедури боротьби з розширеними порами
  3. Народні засоби для боротьби з розширеними порами

Звичайно ж, шкіра завжди вимагає особливого ставлення і дбайливого догляду, багато проблем можна вирішити за допомогою косметичних засобів Звичайно ж, шкіра завжди вимагає особливого ставлення і дбайливого догляду, багато проблем можна вирішити за допомогою косметичних засобів. Але є одна, досить складна проблема - розширені пори на обличчі. Вона знайома багатьом жінкам, незалежно від віку. Починати боротися з даним недоліком потрібно якомога раніше, тому що з віком пори збільшуються, з'являються вугрі і прищі, шкіра стає жирної , Некрасиво блищить, на ній з'являються чорні крапки. Зовні це виглядає дуже негарно, і позбутися від наслідків набагато складніше. Тому, фахівці говорять про те, що починати боротьбу з розширеними порами потрібно відразу ж, не відкладаючи цю справу в довгий ящик.

жирної

Проблему розширених пір наші косметологи вже давно навчилися вирішувати. Хоча для цього потрібно досить багато зусиль, час, терпіння і спеціальний догляд.

Розширення пір відбувається з різних причин. По-перше, така проблема часто викликається спадковою схильністю. По-друге, величезну роль грають гормональні зміни. По-третє, зовнішні чинники можуть стати причиною поява пір: сонячні опіки, неякісна косметика, неправильний догляд за шкірою, неякісне харчування, стреси, шкідливі звички і так далі.

Ультрафіолетове лікування може негативно впливати на шкіру, порушуючи вироблення колагену, внаслідок чого шкіра не встигає реагувати на розміри пір. Але якщо говорити про найпоширеніші причини розширених пор - це неправильне користування косметикою.

При неправильному виборі косметичних засобів, при неправильному догляді за шкірою проблема може зайти дуже далеко. У такому випадку потрібно почати ліквідувати наслідки і постаратися звузити пори до нормальних розмірів.

Методи корекції розширених пор:

ін'єкційна косметологія

Апаратна косметологія

естетична косметологія

Салонні процедури боротьби з розширеними порами

Найбільш дієвим способом боротьби з розширеними порами є микродермабразия. Крім того, що процедура дозволяє звужувати пори, вона ще відмінно розгладжує шкіру, очищає її від мертвих клітин і відмінно ліквідує зморшки. Для проведення цієї процедури використовується сраб з дуже дрібними частинками. Важливо, щоб процедуру проводив тільки досвідчений косметолог, так як при грамотному підході вона може сприяти виробленню колагену. Оптимальний результат досягається через 2-3 процедури.

Ще одним способом надати шкірі здоровий вигляд і зменшити пори є хімічний пілінг. Особливо часто застосовується пілінг з використанням трихлороцтової кислоти. Сучасна косметологія дозволяє виконувати цю процедуру практично безболісно і повністю безпечно для пацієнта. Під час проведення такого пілінгу речовини проникають дуже глибоко і відмінно видаляють омертвілі клітини.

Так само популярністю користується гліколіевий пілінг. Косметологи, які займаються проблемою розширених пор, говорять про його відмінному дії. Ця процедура поверхнева, виконується із застосуванням гліколевої кислоти, яка звужує пори, відлущує верхній шар епідермісу.

Для боротьби з розширеними порами застосовується ензимний пілінг. Він чудово очищає шкіру, звужує пори, додає здоровий вигляд. У складі цього пілінгу папаин, трипсин і бромелін. Вони прекрасно розчиняють вміст пор і вирівнюють тругор шкіри.

Озонотерапія теж відмінно звужує пори, плюс в цілому позитивно впливає на шкіру обличчя. Молекули озону чудово насичують організм активним киснем, який дуже добре позначається на стані в цілому. Буквально через кілька процедур шкіра виглядає помітно краще, пори звужуються.

Лазерна чистка теж відмінно справляється з широкими порами. Всього кілька сеансів відмінно справляються з розширеними порами, позбавляють від пігментних плям, зморшок, шрамів і так далі.

Щоб знайти ідеальний спосіб позбавлення від проблеми розширених пор, необхідно звернутися до досвідченого косметолога , Який обов'язково підбере комплекс процедур.

Народні засоби для боротьби з розширеними порами

Для усунення проблеми можна використовувати і народні средства.Самостоятельно можна приготувати маски і відвари з трав. Добре допомагає, наприклад, маска з мигдалю, відвари з квіток липи, а так само відвари з збору трав: ромашки, сосни, бузини і липи.

З косметичних засобів найчастіше використовують всілякі очищають гелі, що містять ефірні масла. Для глибокого очищення застосовуються скраби, які очищаючи шкіру, видаляють омертвілі частинки. Так само в домашніх умовах можна спробувати скраби глибокого очищення, які використовувати потрібно з обережністю. Але якщо шкіра реагує на них добре, то скраби відмінно справляються з проблемою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com