рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Врослі волосся після епіляції причини профілактика і вирішення проблеми

  1. Причини вростання волосся в шкіру
  2. Чи завжди відбувається вростання волосся після епіляції
  3. Профілактика вростання волосся під шкіру
  4. голимося правильно
  5. Електро і воскова епіляція проти вростання волосся
  6. Як позбутися від врослого в шкіру волосся після епіляції

Мільйони жінок щодня в гонитві за красою використовують різні методи епіляції різних ділянок тела.Очень часто поряд з гладкою і красивою шкірою отримують неприємну проблему - врослі в шкіру після епіляції волосся. Мільйони жінок щодня в гонитві за красою використовують   різні методи епіляції   різних ділянок тела

вростання волосся в шкіру

Проблеми врослого волосся може стати не тільки перед прекрасним, але і перед сильною статтю. Чоловік може розв'язати цю проблему радикально, просто перестане голитися. Жінка собі не може дозволити такої розкоші. Щоб зрозуміти, чому відбувається вростання волосся в шкіру, розберемося в механізмі їх зростання після епіляції.

Причини вростання волосся в шкіру

Чому ж волосся вростають в шкіру? Вростання волосся відбувається після неправильно проведеної воскової, електро-епіляції, гоління в домашніх умовах . Також це може бути результатом недотримання певних правил епіляції, або догляду за шкірою після процедури.

Як відомо, волосся після епіляції часто послаблюється, стають тоншими, а щільна шкіра ще більше ускладнює їх «вихід на світло». Неправильно проведена епіляція (наприклад гоління) сприяє Загинання волоска, вростання його під шкіру. Носіння обтягує одягу також може сприяти неправильного росту волосся.

Шкіра в місці вростання волоска свербить, відбувається місцеве запалення, що виявляється у вигляді невеликої набряклості і почервоніння. Часто над місцем вростання волосся при неправильній спробі його видалити відбувається нагноєння, приєднується вторинна інфекція. Вростання може статися на будь-якій ділянці тіла, але частіше це ноги і зона бікіні.

Чи завжди відбувається вростання волосся після епіляції

Найбільш схильні до вростання волосся під шкіру, жінки з темними, жорсткими волосками на тілі. Таке волосся, як відомо, ростуть більш інтенсивно, плюс щільна шкіра - і проблеми врослого волосся навряд чи уникнути.

Теоретично, вростання волосся може статися після використання будь-якого методу епіляції в домашніх умовах, так і в умовах салону ця проблема теж зустрічається, хоча якщо в салоні процедура виконана професіоналом з дотриманням всіх правил, то ризик вростання помітно менше.

Профілактика вростання волосся під шкіру

Для того, щоб знизити ризик вростання волосся під шкіру після епіляції, потрібно неухильно дотримуватися певних правил при видаленні волосся і подальшим догляді за шкірою .

голимося правильно

  • Перед голінням необхідно підготувати шкіру і волосся, з метою з розм'якшення і зволоження спеціальними пінками і гелями.
  • Щоб уникнути вростання волосся під шкіру, гоління краще виконувати у напрямку росту волосся.
  • Якщо шкіра запалена і роздратована, присутні одинично врослі волосся, гоління краще відкласти, так як додаткове травмування шкірі не принесе нічого хорошого. Якщо ж проблем зі шкірою немає, можна сміливо голитися.
  • Завжди стежте, щоб леза були досить гострі, і вчасно міняйте тупі.
  • Не забувайте використовувати засобами після гоління, які м'яко дезінфікують, заспокоюють і зволожують шкіру .

Електро і воскова епіляція проти вростання волосся

Не менш ніж за два дні до електро або воскової епіляції , Необхідно зробити ретельний пілінг передбачуваний зони обробки.

Не менш ніж за два дні до електро або   воскової епіляції   , Необхідно зробити ретельний пілінг передбачуваний зони обробки

причини вростання волосся під шкіру

В день процедури приймають ванну або душ і добре очищають шкіру спеціальним скрабом . Це сприяє видаленню верхнього шару епідермісу і вирівнюванню шкіри. Така обробка шкіри покращує подальше проростання волосся через шкіру і допоможе уникнути їх вростання. Після епіляції шкіру обробляють дезинфікуючим розчином і наносять зволожуючий крем.

Не забувайте після епіляції використовувати кошти, що уповільнюють ріст волосся. Вони сповільнюють ріст і перешкоджають вростання волосся в шкіру. Нанесення цих коштів, необхідно проводити не тільки в день епіляції, але і застосовувати їх потрібно і після епіляції кілька днів.

Як позбутися від врослого в шкіру волосся після епіляції

Що ж робити, якщо волосся вріс? Однією з найбільших помилок буде спроба розколупати шкіру і видавити волосся. Швидше за все, це призведе до поширення інфекції на нижележащей тканини, і тоді походу до хірурга не уникнути.

Все ж будинку можна спробувати наступний спосіб: висушіть і продезинфікуєте шкіру, а потім тонкою, одноразовою голкою від шприца, підчепити волосок і витягніть його знезараженим пінцетом. Ранку обробіть антисептиком (спирт, настоянка календули, і так далі) і стежте за її станом кілька днів. При виявленні слідів вторинної інфекції, терміново зверніться до лікаря.

Такий підхід допустимо, тільки при наявності одинично врослих волосків, але якщо їх багато, або на місці вростання з'явилися гнійники, то потрібно терміново йти до фахівця. Можливо, він призначить не тільки місцеве лікування і фізеопроцедури, але і потрібно прийом антибактеріальних препаратів всередину.

Сподіваюся, що ми не допустимо розвитку запалення процесу до такого сумного результату, і спробуємо вирішити проблему при перших ознаках запалення шкіри.

  • Якщо Ви помітили ущільнення шкіри в місці передбачуваного вростання волосся, спробуйте кілька разів на день наносити на цю ділянку шкіри засіб від вугрової висипки , Яке містить саліцилову кислоту або з'єднання бензіола. Це зніме набряк і місцеве запалення.
  • Спробуйте зробити пілінг шкіри , Можливо, знявши верхній шар епідермісу волосся легше проросте через шкіру.

На завершення, хочеться порадити тим жінкам, які втомилися боротися з вросшими волоссям після епіляції, усуньте саму причину вростання - цибулину волоса, за допомогою лазерної або фотоепіляції.

Врослі волосся - як від них позбутися? Відео

Врослі волосся - як від них позбутися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com