рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сиве волосся у чоловіків

  1. Сиве волосся у чоловіків з'являються з кількох причин
  2. А як тоді боротися з сивиною?

Час не стоїть на місці, і кожен раз, коли чоловік дивиться в дзеркало, він бачить у себе поява нових сивого волосся Час не стоїть на місці, і кожен раз, коли чоловік дивиться в дзеркало, він бачить у себе поява нових сивого волосся. І нічого, якщо це тільки один волосся, а ось коли сивина у чоловіків з'являється занадто рано, то це вже стає справжньою проблемою.

У чому ж криється причина появи сивого волосся в такому ранньому віці? Як боротися з нею? Ось на ці питання і спробуємо знайти відповіді в нашій статті.

У нашому суспільстві вважається, що сивина у чоловіків зрілого віку - це перша ознака мудрості і невеликий брутальності. І коли попелястий колір з'являється серед густих і чорного волосся, то навколишні люди вважали його володаря видатною особистістю, тому і поважали.

Правда, всьому є свій час, і якщо сивина з'являлася у чоловіка занадто рано, то це вважалося скоріше недоліком, ніж перевагою. Ось тоді чоловіки і робили все можливе для того, щоб перешкоджати процесу посивіння всіх волосся будь-якими доступними для них методами.

Не бійтеся задати собі питання про те, скільки вам років, адже можливо сивина і повинна з'явитися саме в цьому віці. Може, ви просто не бажаєте миритися з тим, що вам вже не двадцять, а сорок років?

З подібною проблемою посивіння жінкам справлятися набагато легше. Адже вони можуть пройтися по магазинах, прикупити кілька фарб для волосся і все. Зате чоловіки більш категоричні, вони починають нервувати і з великими судомами висмикувати у себе кожен новий сивий волос.

Звичайно, чоловіча сивина - це ознака дорослості і солідності, і в той же час забирає в чоловіка молодість. Саме тому більшість представників сильної статі готові витрачати великі гроші лише для того, щоб хоч трохи зупинити процес знебарвлення свого волосся.

Варто відзначити, що посивіння у брюнетів і блондинів не проходить однаково. Хлопці зі світлим волоссям в цьому плані щасливчики, так як власники темного волосся сивіє набагато швидше, причому сам початок процесу посивіння у них помітно відразу.

Як правило, поява сивини у людей пов'язано зі спадковими факторами, а також з дисбалансом нервової системи і неправильною роботою внутрішніх органів. Перший сиву волосину у чоловіка може з'явитися і в 35, і в 40 років. А ось в 50 років даний процес стає вже некерованим.

Якщо дивитися на це питання з наукової точки зору, то у кожної людини настає в житті період, коли волосся починає різко втрачати свій фарбувальний пігмент - меланін. І як результат, волосся стає сіро-білого кольору.

Сиве волосся у чоловіків з'являються з кількох причин

  • по-перше, це вік;
  • по-друге, різні стресові ситуації сприяють появі сивини;
  • по-третє, постійна перевтома і брак вітамінів;
  • по-четверте, поступове вигоряння волосся на сонці;
  • по-п'яте, порушення в роботі залоз внутрішньої секреції і багато іншого.

Саме тому всі медики настійно рекомендують чоловікам стежити за станом свого здоров'я, займатися спортом, а також вживати в їжу досить вітамінів.

Правда, рання сивина у чоловіків може бути і спадкової проблемою. В даному випадку, поява сивого волосся неможливо нічим передбачити. У деяких чоловіків перші сиве волосся можуть з'явитися навіть в 18-25 років, а в 30 - вони вже будуть повністю сиве. Хоча є й такі люди, у яких натуральний колір волосся зберігається до глибокої старості.

Але вік завжди вичерпує сили з нашого організму і перші сиве волосся - це сигнал про те, що організм почав старіти.

А як тоді боротися з сивиною?

Головне - пам'ятайте, що вискубувати,   виривати сиве волосся не можна   , Оскільки так ви не вирішуєте проблему, а навпаки, погіршуєте її Головне - пам'ятайте, що вискубувати, виривати сиве волосся не можна , Оскільки так ви не вирішуєте проблему, а навпаки, погіршуєте її. Попелясте волосся все одно будуть з'являтися, і ви не в силах цьому протистояти. Тим більше що як тільки ви вирвете сивий волосок, то корінь, який розташовується біля основи фолікула, виділить специфічну рідину, яка «заразить» інші волосся і з часом вони також втратять свій натуральний колір.

Для того щоб позбутися від сивого волосся, його слід акуратно зрізати невеликими ножицями. Пам'ятайте про те, що сучасна медицина не здатна повернути вам молодість, і вже тим більше первісний колір волосся. Однак якщо ви будете вести правильний спосіб життя, займатися спортом і правильно будувати свій раціон харчування, то таким чином зможете вплинути на процес старіння свого організму, а значить і трохи відсунути посивіння волосся.

Давайте розглянемо деякі відомі способи, завдяки яким можна хоч трохи зменшити кількість сивого волосся на голові:

  1. косметичний спосіб - тут ми вам не відкриємо нічого нового, так як проблема посивіння вирішується шляхом фарбування волосся з використанням спеціальних фарб;
  2. медичний спосіб - сьогодні на ринку косметичної продукції можна знайти багато спеціальних препаратів, які мають здатність зафарбовувати тільки посивілі волосся, не чіпаючи при цьому здорові;
  3. народна медицина рекомендує пити сік з кореня петрушки або селери, що в свою чергу сприяє припиненню процесу посивіння волосся в ранньому віці.

Ви також можете також пити соки з плодів абрикоса, вишні, груші, ожини, цибулі, які також сповільнюють утворення сивини. Можна також робити відвар з кропиви лісової (при цьому використовуються і листя, і коріння цього растенья). Як правило, такий відвар використовується під час прийняття душу або лазні. Його необхідно втирати у волосся, і після 5-7 хвилин очікування сполоснути їх.

Ви можете також придбати в аптеці все потрібні для омолодження організму вітаміни: А, С, Е, нікотинову та фолієву кислоти, всі вітаміни, які належать групі В і багато іншого.

У чому ж криється причина появи сивого волосся в такому ранньому віці?
Як боротися з нею?
Може, ви просто не бажаєте миритися з тим, що вам вже не двадцять, а сорок років?
А як тоді боротися з сивиною?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com