рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Прищі під час вагітності: що робити

Затримка менструації. ви робите тест на вагітність і там - заповітні дві смужки. Це перші і нешкідливі симптоми «цікавого» положення . Але є і такі ознаки вагітності, які можуть зіпсувати життя . Серед них - акне.

Келлі Уіндер в своєму блозі розповіла, що саме по прищикам її лікар визначив вагітність. Непрофесійно? Нітрохи. Навіть навпаки. Дівчина зробила тест на вагітність. Він виявився позитивний. Але щоб остаточно переконатися, що вона стане мамою, Келлі хотіла здати аналіз крові. На що лікар їй відповів: «Навіщо тобі ще докази? У тебе позитивний тест, прищі на підборідді ... ». Так-так, прищі.

Читай також: Прищики у новонароджених: причини виникнення

ЧОМУ З'ЯВЛЯЮТЬСЯ ПРИЩІ під час вагітності

Виною всьому гормони. Акне у всіх його проявах - результат підвищеної «працездатності» гормонів під час вагітності. Вони стимулюють вироблення шкірного сала. А в поєднанні з мертвими клітинами це дає добрий грунт для розмноження бактерій в закупорених порах. Прищі можуть бути різними, в залежності від особливостей вагітної. Так, у тих, хто до «цікавого» положення страждав від акне, кількість недосконалостей на шкірі навіть може зменшитися. А у тих, хто ніколи і не чув про прищі, вони можуть завдати подвійного удару.

КОКОСОВЕ МАСЛО ВІД АКНЕ під час вагітності

Кокосове масло володіє антигрибкові і антибактеріальним властивостями. Воно добре впливає на імунну систему. Ви можете додати кокосове масло в зволожуючий крем або тонким шаром наносити його на шкіру раз в день. Воно підходить для лікування себорейного дерматиту і догляду за шкірою дитини . І більш того - кокосове масло можна застосовувати в кулінарії. Це допоможе зсередини підлікувати прищі під час вагітності.

Читай також: Акне у новонароджених? Запросто!

Існує багато препаратів, які лікують акне. Але не всі з них безпечні - деякі можуть привести до вроджених порушень у дитини і ускладнень вагітності . Тому не приймайте ліки без консультації лікаря. Навіть якщо у вкладиші препарату написано, що він підходить вагітним, краще перестрахуйтеся.

ПОРАДИ, ЯК БОРОТИСЯ З прищів під час вагітності

  • Не тріть, не тріть, не тисніть прищі. Такі дії можуть поширити інфекцію (враховуйте, що імунітет у вагітних ослаблений) або залишити шрами.
  • Для боротьби з акне при вагітності в першу чергу спробуйте природні засоби: вітамін С, цинк, кокосове масло, змініть раціон.
  • Не потрібно занадто часто вмиватися або використовувати дуже «жорстке» мило. Так, очищення дуже важливо, але не варто прибирати весь шкірний жир. Ефекту ви не отримаєте - хіба що запалилися шкіру.

Читай також: Як позбавиться від прищів: ТОП-5 рятівних продуктів

  • Не наносіть під час вагітності макіяж. Принаймні, коли є така можливість. Якщо ж без мейк-апу нікуди, вибирайте косметику на водній основі і обов'язково ретельно її змивайте.
  • Не тріть прищі під час вмивання. Вони тільки ще більше запалиться.
  • Зверніть увагу на харчування. раціон вагітної і так має бути особливий, а якщо вже у вас акне - тим більше. Зменшіть вживання продуктів з вмістом жирів, рафінованого цукру, пшеницею.

Лікування акне під час вагітності варто проводити разом з доктором. Поки у вас немає можливості використовувати медикаменти, ведіть боротьбу з прищами природними засобами: правильно харчуйтеся, висипайтеся, добре очищайте шкіру. Це тимчасове явище, і воно може зникнути вже після першого триместру вагітності .

За матеріалами bellybelly.com.au

Читай також: 5 ворогів зморшок: як зберегти шкіру молодою і пружною

Читай також: Найнеобхідніші кошти в косметичці вагітної

Читай також: Що повинна знати мама про догляд за шкірою, щоб залишатися молодою і красивою

Завантаження ...

Непрофесійно?
На що лікар їй відповів: «Навіщо тобі ще докази?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com