рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Причини випадіння волосся взимку: як з цим боротися

Причини випадіння волосся можуть бути різними. Дізнайтеся, як запобігти випадання волосся під час холодів

Зима непростий час для волосся. Волосяної цибулини досить п'яти хвилин, щоб замерзнути навіть при нульовій температурі. Тьмяний колір, посічені кінчики, випадання волосся - ці симптоми активізується взимку, через низькі температур і сезонності, адже відомо, що волосся добре ростуть влітку і навесні, а велика їх частина випадає восени і взимку. За статистикою, саме в осінньо-зимовий період жінки частіше роблять більш короткі стрижки і все через те, що волосся не блищать здоров'ям і не радують густотою. Що вже говорити про випаданні волосся: взимку складається враження, що сезонна линька буває не тільки у тварин. Так що робити, якщо випадає волосся?

Для того, щоб зменшити зимовий випадання волосся потрібно дотримуватися кількох правил:

1. Не мийте голову гарячою водою

Взимку краще знизити температуру гарячої води при митті волосся. Таким чином, коріння волосина не будуть саліться, а кінчики волосся перестануть сіктися.

Таким чином, коріння волосина не будуть саліться, а кінчики волосся перестануть сіктися

Читайте також: Холода-морози: як захистити волосся восени

2. Захищайте волосся шапкою

Шапку вибирайте таку, яка може приховати волосся повністю, але уникайте синтетики, щоб повітря вільно циркулював. Не виходьте на вулицю без шапки в сильні морози- цибулина буде пошкоджена і волосся швидше випадуть.

3. Підберіть правильні шпильки

Взимку не використовуйте металевих шпильок і гребінців, замініть їх дерев'яними, силіконовими або пластмасовими. Чи не перетягуйте хвіст тугою резинкою.

4. Пийте більше води

Щоб захистити волосся і шкіру від пересушування і відновити баланс в організмі, пийте більше чистої або мінеральної води, близько двох літрів в день. Дуже добре допомагає поліпшити стан волосся і шкіри взимку зволожувач повітря

5. Змініть уходовой засіб

Як правило, взимку волосся стає більш сухими. Тип вашого волосся і шкіри голови може змінитися. Підберіть нове, відповідне уходовой засіб для інтенсивного зволоження. Перш за все, маски, бальзами та кондиціонери.

6. Приймайте вітаміни

Це може бути загальнозміцнюючий полівітамінний комплекс, або спеціальні вітаміни для волосся, шкіри і нігтів, так звані вітаміни краси.

Це може бути загальнозміцнюючий полівітамінний комплекс, або спеціальні вітаміни для волосся, шкіри і нігтів, так звані вітаміни краси

7. Змініть харчування

У зимові місяці наше волосся особливо потребують поліненасичених жирних кислотах омега-3, протеїнах, кальції, цинку, вітамінах та мікроелементах, які містяться в овочах, зелені, бобових, рибі, м'ясі, молоці, крупах.

Якщо не знаєте, що робити, якщо випадає волосся, то ось вам ще одна порада: намагайтеся рідше сушити волосся феном і укладати з допомогою плойки і прасування. Купуйте спеціальний засіб, завдяки якому ваші волосся не будуть електреізіроваться під шапкою. Частіше робіть ручний масаж голови і маски для волосся. Зміцнюйте волосся народними засобами, найефективніші серед яких-маски з гірчицею і реп'яхову олію.

Читайте також: Стиліст Джіджі Хадід: 7 простих правил догляду за волоссям в мороз

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com