рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Посічені кінчики волосся. Як з цим боротися?

  1. Чому кінчики волосся починають сіктися?
  2. Методи боротьби з перетином кінчиків волосся
  3. Попередження появи посічених кінчиків волосся

Практично кожна жінка знайома з проблемою посічених волосся. Через певний проміжок часу після стрижки, кінчики волосся починають сіктися. Стрижка втрачає свіжий, доглянутий вигляд, а укладання волосся стає справжньою мукою. З приходом холодів ця проблема стає ще більш актуальною. Але ж кожна жінка завжди хоче виглядати ідеально, щоб її волосся було гладкими, блискучими і здоровими!

Щоб зрозуміти, як боротися з цією проблемою, потрібно розібратися з причинами її виникнення. Насправді причин, через які волосся починає сіктися, досить багато.

Чому кінчики волосся починають сіктися?

Нестача води і поживних речовин, пошкодження поверхні волоса - ось через що з'являються посічені кінчики волосся. Загалом, причини, через які волосся починає сіктися, можна розділити на 2 групи: внутрішні і зовнішні.

До внутрішніх причин в першу чергу необхідно віднести неправильне харчування. Правильне харчування - це запорука здоров'я і краси Ваших локонів. Також негативно впливають на волосся куріння і надмірне вживання алкоголю. Вони стають тьмяними, ламкими, сухими і слабшими. На стан волосся погано впливають стресові ситуації, захворювання, вживання антибіотиків і ін. Також причиною перетину волосся може бути і генетична схильність.

Серед зовнішніх причин в першу чергу варто згадати часте фарбування, хімічну завивку, використання фенів, плойок, прасок та інших термічних приладів. Також на стан волосся впливають повітря і навколишнє середовище: забруднене атмосфера, ультрафіолетове випромінювання, сухе повітря в приміщеннях - все це негативно впливає на їх стан. Волосся починають розшаровуватися через неправильного догляду за ними. Щоб вони виглядали доглянутими і здоровими, не варто використовувати агресивні шампуні, неякісні гребінця і шпильки. Також пам'ятайте, що розчісувати волосся потрібно акуратно, не варто при цьому докладати силу.

Методи боротьби з перетином кінчиків волосся

На жаль, спосіб боротьби з посіченими кінчиками тільки один - їх состріганіе. Не варто вірити рекламним роликам, в яких Вас запевняють, що рекламоване засіб відновить структуру волосся і склеїть його посічені кінчики.

При стрижці волосся, що січеться потрібно використовувати тільки хороші гострі ножиці, в цьому випадку зріз вийде найбільш гладким. Рекомендуємо зістригати посічені кінчики тільки в салонах, де працюють професійні перукарі. Хороший спеціаліст зможе прибрати посічені кінці, так, що довжина волосся практично не зменшиться!

Останнім часом все більш популярним стає стрижка волосся гарячими ножицями . Дана процедура відмінно допомагає в боротьбі з січеться кінчиками. Стрижка волосся гарячими ножицями - це досить тривалий процес (близько 2 год), але ефект після цієї процедури відмінний. Суть подібного методу стрижки полягає в тому, що волосся обрізаються спеціальними розігрітими до певної температури ножицями. При цьому зріз на кінці волоса робиться округлим, волосок як би запаюється, всі поживні речовини і волога залишаються всередині волосся.

На даний момент багато салонів пропонують гарячу біо-стрижку волосся - це сама новітня техніка боротьби з посіченими кінчиками. При проведенні даної процедури використовуються не тільки гарячі ножиці, а й спеціальна гаряча бритва.

Попередження появи посічених кінчиків волосся

У разі якщо Ви помітили, що Ваше волосся втрачають здоровий блиск, стають неслухняними і стали частіше сіктися, необхідно забезпечити правильний додатковий догляд за ними. Краще звернутися до лікаря, проконсультуватися з ним, пропити курс вітамінів. До того ж для профілактики, особливо в осінньо-зимовий період, комплекс вітамінів Вам нітрохи не зашкодить. На стан волосся сприятливо впливають вітаміни А, В, Е. Частіше їжте жирну морську рибу, фрукти і овочі, оливкова олія і горіхи.

Варто уважно поставитися до вибору засобів, що очищають і косметики для волосся. Вони не повинні сушити волосся, важливо щоб ці препарати навпаки живили їх корисними речовинами. Рекомендується також, один раз в тиждень робити маски для волосся з використанням масел. Можна просто втирати натуральні масла у волосся і шкіру голови, а можна додавати їх в різноманітні маски. Можливо, в деяких випадках, за допомогою варто звернутися до професіонала.

Важливо використовувати хороші гребінці. Ідеально якщо вона буде виготовлена ​​з натурального матеріалу. Металеві гребінці використовувати категорично заборонено. Фен теж повинен бути хорошим, якісним, ідеально, якщо в ньому буде функція іонізації. Як відомо, плойки і прасування перепалюють і сушать волосся, тому варто обмежити їх використання.

Пам'ятайте, що тільки комплексний і ретельний догляд за волоссям, регулярна турбота про них зможуть насправді захистити Ваше волосся від перетину. Також не забувайте про своєчасне відвідування перукаря.

Чому кінчики волосся починають сіктися?
Чому кінчики волосся починають сіктися?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com