рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пігментні плями

  1. Чому виникають пігментні плями на обличчі і тілі?
  2. Ка до ефективно видалити пігментні плями на шкірі?
  3. Як знизити ризик повторної появи пігментних плям?
  4. Орієнтовна програма корекції надлишкової пігментації шкіри:
  5. Як часто слід використовувати отбеливающую косметику?
  6. Як позбутися веснянок?
  7. Коментарі (547)

Розглянуті питання: пігментація шкіри (білі, коричневі пігментні плями на шкірі обличчя). Як позбутися веснянок?

Чому виникають пігментні плями на обличчі і тілі?

Причини можуть бути різними: від перенесених захворювань, зовнішніх впливів на шкіру - до вікових змін гормонального фону. Найчастіше наші фахівці мають справу з поствоспалітельной пігментацією шкіри, наприклад - після акне, прищів і рубцов.На другому місці можна назвати лентиго, хлоазми, мелазми - пігментні плями, що виникають від надлишку УФ-випромінювання.
Пігментні (білі і темні) плями на шкірі обличчя також нерідко утворюються після операцій, інтенсивних пілінгів, механічних і лазерних шліфовок і інших косметологічних процедур, що проводилися з порушенням технології і стоншують роговий шар шкіри.

Темні плями на шкірі (мелазма) можуть виникати і в період вагітності. При цьому, після закінчення прийому гормональних препаратів пігментні плями ч асто проходять, але можуть і повертатися - наприклад, під впливом сонця.


Ка до ефективно видалити пігментні плями на шкірі?

Перш за все важливо сказати: жодна методика не може гарантувати на 100%, що пігментні плями на шкірі зникнуть назавжди. Багато з них пов'язані з хронічними захворюваннями печінки, нервової системи, або можуть знову проявлятися при надмірному сонячному опроміненні.

Видалення пігментних плям вимагає комплексного підходу. В ідеалі, плями на шкірі необхідно і вибілювати, і отшелушивать за допомогою спеціальних препаратів, поєднуючи це з правильним доглядом за шкірою, внутрішнім лікуванням та прийомом вітаміну С.


Провідні телепередачі «Лікарі» і лікар-косметолог клініки Олена Сібріна
розбираються з проблемами веснянок і пігментації.
Провідні телепередачі «Лікарі» і лікар-косметолог клініки Олена Сібріна   розбираються з проблемами веснянок і пігментації

Дослідники з університету Торонто провели аналіз понад дві тисячі рекламних зображень чоловіків і жінок з різними відтінками шкіри. Виявилося, що всіх чоловіків підсвідомо приваблюють жінки зі світлим кольором шкіри.
Детальніше про дослідження

Для видалення пігментних плям особливо ефективні ЕЛОС-терапія , лазерне видалення пігментних плям , лазери Fraxel Re: store або Clear & Brilliant c аплікатором PREMEA ( докладніше про це аппликаторе в блозі ), пілінги з гліколевої і трихлороцтової кислотою, пілінги з ретинолом. Якщо у вас схильна до пігментації шкіра, і вас сильно турбують пігментні плями, ми можемо рекомендувати поєднання пілінгів і мезотерапії з вітаміном С і речовинами, що пригнічують вироблення пігменту меланіну.


Як знизити ризик повторної появи пігментних плям?

Для схильної до пігментації шкіри особливо важливо забезпечити надійний захист від сонця круглий рік. Виглядати бездоганно вам допоможуть засоби, що пригнічують вироблення мелатоніну, а також якісна косметика з арбутином, ретинолом, вітаміном С. Звертайте увагу на наявність рослинних масел з природними УФ-фільтрами (масло ши, масло жожоба).

Якщо коричневі плями на шкірі турбують регулярно, ніколи не використовуйте Фототоксічность кошти. Процедури, отшелушивающие верхній шар шкіри, можна проводити тільки у професійного косметолога. При сильній пігментації шкіри дуже важливо завжди захищати її від сонця, а особливо після косметологічних процедур.

Орієнтовна програма корекції надлишкової пігментації шкіри:

Ця програма була складена в нашій клініці для пацієнтки, яку турбували темні плями на шкірі. Її особливим побажанням було «завжди мати гарний вигляд». Тому лікар запропонував м'яку методику лікування пігментних плям, яка не викликає почервоніння і лущення шкіри.

  1. Підготовка шкіри до активного видалення пігментних плям. Домашній догляд протягом одного-двох тижнів і подальше застосування відбілюючих засобів між процедурами. Використання коштів, що впливають на вироблення пігменту (інгібітори тирозинази). Щоденний догляд за пігментації передбачає наступний режим:
    1.1 На попередньо очищену шкіру вранці наноситься відбілюючий крем White Lightening Complex . На відміну від інших відбілюючих засобів, крем зберігає ліпідний бар'єр шкіри, тобто, немає необхідності додавати в догляд зволожуючі засоби. Шкіра вже після місяця застосування не тільки вирівнюється за кольором, але і набуває фарфорове світіння.
    1.2 Увечері на шкіру наноситься сироватка White Lightening Serum . Сироватка не більше активна, ніж крем, але застосовувати її потрібно тільки у вечірній час, вона збільшує лущення, що дозволяє швидше позбутися від пігментації.
  2. Видалення пігментних плям в клініці. чергування гликолевих пілінгів і мезотерапії з вітамінами С, А, гіалуроновою кислотою і органічним кремнієм. Тривалість лікування пігментних плям в клініці - 2 місяці. Один тиждень - пілінг, наступна - мезотерапія і так далі. Домашній догляд вдома - кошти від iS CLINICAL проти пігментації шкіри, сонцезахисний крем з SPF25;
  3. Підтримують процедури. пілінг гліколевий Fire & Ice або ТСА 20% - 1 раз на місяць, мезотерапія - 1 раз на місяць.

При бажанні пацієнта позбутися від пігментних плям якомога швидше, лікар може прийняти рішення про використання більш сильних методів впливу:

Як часто слід використовувати отбеливающую косметику?

При схильності до пігментації шкіри - постійно. Пігментні плями утворюються в ході меланогенеза, і відбілююча косметика містить речовини, що впливають на різні етапи цього процесу.

Наприклад, якщо вам підібрали косметику з арбутином, то можна сміливо користуватися нею близько року. Через рік необхідно поміняти не тільки лінію косметики, але і саме активна речовина. Так ви зможете впливати на різні етапи освіти пігменту в шкірі.

Як позбутися веснянок?

Веснянки надають неповторний шарм, і багато хто не вважають їх дефектом шкіри. Але якщо питання «Як позбутися веснянок?» Актуальне для вас, просто використовуйте поверхневий пілінг - АНА-кислоти, саліциловий пілінг і т.п. І, звичайно, забезпечте хороший захист від сонця .

Я думаю, тим, хто знайомий зі словом «гіперпігментація» відомо, як важко від цього позбутися. Я дуже довго мучилася з плямою на щоці, яке після вагітності стало ще більш помітним. Намагалася навіть виводити на якийсь процедурі з електродами - взагалі ефекту не було. У «Петрівку-Бьюті» прийшла на консультацію, мені підібрали набір засобів і схему прописали їх застосування. І ось уже майже 2 місяці пройшло і пляма стало майже непомітно! Найголовніше в мій відхід засіб - це Active Serum від Is Clinical. Приголомшлива сироватка, в ній міститься речовина, яка реально гальмує вироблення меланіну, відповідно і плями світлішають. Плюс до всього вона ще й пори мені зменшила, тепер запалень не виникає взагалі, хоча раніше з цим були проблеми. Ну і крем сонцезахисний Is Clinical я теж використовую тепер завжди, він дуже приємний, легкий, а захищає відмінно. Так що, цілком достатньо іноді буває грамотно підібраного догляду та правильної косметики.
Відгук від Сонюшка

Показати всі відгуки (1)

на початок ↑


по даті

за популярністю

Коментарі (547)

Лілія

26.03.10

Як позбутися від пігментації на обличчі?

Любов, кохання

05.07.10

Доброго дня! У мене величезне, на мій погляд, проблема - у мене пігментація на обличчі над верхньою губою. Вид такий, як ніби у мене вуса. У зимовий період це малопомітно, а влітку дуже сильно проявляється. Зверталася до гінеколога і ендокринолога. Ніякого взаємозв'язку лікарі не знайшли. Чи можна позбутися від подібного плями?

Тетяна

19.02.10

Доброго дня! Підкажіть, як можна з'ясувати на якій глибині розташований пігмент? Мене турбує в даній випадку пігментну пляму на обличчі. Тут необхідна якась -то процедура? Аналіз?

Наталя

19.02.10 Добрий день Тетяна! З абсолютною точністю можна визначити залягання пігменту, зробивши УЗД сканування, але необхідності в цьому немає. Лікар визначає глибину при огляді - лампа-лупа і хороше освітлення.
Імовірність помилки при цьому, звичайно, присутній, але лікар завжди може скорегувати програму видалення плями і кількість процедур. Як правило, на консультації лікар попереджає про те, що можливо потрібно коректування програми, після аналізу того, як відреагує пляма на першу процедуру. З повагою, Наталія.

25 осіб сказали

Жазіра

23.03.12

Добрий вечір. Мені 30 років. Постійно приймаю естрадіол (замісна гормональна терапія). Останні 1,5 року з'явилися пігментні плями на обличчі, з кожним днем ​​все більше і більше. Скажіть, будь ласка, чи може це бути пов'язано з прийомом гормонів? Що мені робити, якщо гормони прописали пити довічно? Велике спасибі.

Ольга

30.06.14

Добрий день. У мене пігментну пляму від УФ. Вчора робила лазерне видалення. Пляма потемніло, виглядає жахливо, але спостерігаються розриви пігменту. Скільки за часом буде така яскрава пігментація?

Наталя

30.06.14 Добрий день, Ольга. Все правильно, пляма темніє після обробки і світлішає протягом місяця, може і довше, залежить від локалізації і поточного стану шкіри і здоров'я. Зараз на пляму можна наносити відбілюючі препарати, наприклад, White Lightening complex . Це сироватка, наноситься тільки на пляму на ніч, прискорить процес відбілювання. Не забувайте також захищати пляма від сонця. Подивіться консилер в магазині з рожевим пігментом, він добре зафарбовує коричнева пляма.
З повагою, Наталія

20 осіб сказали

рано

22.06.10

З осені у мене з'явилися пігменти на носі, між бровами і над верхньою губою. Як ви думаєте я можу позбутися від цих плям?

Мухліс

21.04.10

Доброго дня! Скажіть будь ласка, у мене на обличчі є післяпологові пігменти. Минуло 3 роки. Все-таки не велику ділянку. Це мене дуже турбує. Якщо зробити хімічний пілінг, вони назад не з'являться? Чи обов'язково обстеження гормонального фону.

Оксана

05.08.10

Оксана, 34 роки. Доброго дня! Мені поставили діагноз-ендометріоз і призначили препарат Жанін. Через місяць після його прийому, я весь день пробула на сонці, а ввечері прийшовши додому виявила жахливі плями на обох щоках і над верхньою губою. Тепер не можу зрозуміти причини їх появи: Жанін або надмірне перебування на сонці? Пробувала різні креми, маски, але без особливих результатів. У зимовий період часу плями стали менш вираженими, але з настанням весни знову стали темними. Зверталася до лікарів за обстеженням, але нічого конкретного я не почула. Склалося таке враження, що вони навіть не знають які аналізи при цьому необхідно призначити. Жанін приймала 9 місяців, останній раз 3 місяці тому. Чи можуть плями пройти після припинення прийому препарату і як краще від них позбутися в моєму випадку? Допоможіть будь ласка. Дуже дякую!!!

аріна

04.02.10

Доброго дня! Скажіть, як швидко і як дорого буде позбутися від великої кількості маленьких пігментних плям на грудях, плечах і спині? Вони з'явилися після сильного сонячного опіку кілька років тому.

Марія

05.03.10

Доброго дня! А чи можливо видалити темні плями на шкірі ніг, що виникли в результаті самостійного видалення врослого волосся? І скільки часу на це буде потрібно?

1 2 3 4 5 6 7 ... 28 1   2   3   4   5   6   7

  • препарати
  • /

  • Пігментні плями
  • Чому виникають пігментні плями на обличчі і тілі?
    Ка до ефективно видалити пігментні плями на шкірі?
    Як знизити ризик повторної появи пігментних плям?
    Як позбутися веснянок?
    Як позбутися веснянок?
    Чому виникають пігментні плями на обличчі і тілі?
    Ка до ефективно видалити пігментні плями на шкірі?
    Як знизити ризик повторної появи пігментних плям?
    Як позбутися веснянок?
    Як позбутися від пігментації на обличчі?

    Новости

    Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com