рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Медики розповіли, як боротися з підвищеною пітливістю

Ці поради є універсальними Ці поради є універсальними.

Тепло прийшло і з ним ті ж проблеми з підвищеною пітливістю? Щоб позбутися від пітливості і насолоджуватися весняної і літньої одягом, не переживаючи, що в середині дня трапиться неприємність, дотримуйтесь простих правил, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на телеграф .

Магній. Часто підвищена пітливість пов'язана з постійними стресами. Іноді стрес настільки сильно вливається в життя, що людина нервує, сам того не помічаючи. Щоб прибрати фактор стресу, і, як результат, знизити пітливість, час від часу пропивати курс магнію. Він благотворно впливає на нервову систему, і допомагає організму переносити стрес.

Присипка і праска. Щоб косметично прибрати проблему пітливості, а також захистити одяг від некрасивих жовтих плям, після прання в зону пахв насипте трохи дитячої присипки, і ретельно пропрасуйте. Під гарячої температурою присипка «врізалися в тканину», і буде захищати одяг.

Волога серветка і лимон. Коли потрібна екстрена допомога, використовуйте звичайну вологу серветку і часточку лимона. Метод використання простий: протріть пахву вологою серветкою, а потім проведіть часточкою лимона. Дуже важливо, щоб на шкірі не було роздратування, а після гоління пройшло не менше доби, інакше шкіра почервоніє, а відчуття під час використання лимона будуть не найприємнішими.

Читайте також: Медики назвали несподівану небезпеку антибіотиків

Важливо: якщо вас непокоять не мокрі плями, а лише запах, використовуйте для зони пахв протигрибкові препарати. Ідеальний препарат допоможе підібрати лікар.

Тепло прийшло і з ним ті ж проблеми з підвищеною пітливістю?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com