рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

How to Green | Б'юті-інструкція: як боротися з прищиками?

  1. Чому з'являються прищики?
  2. Акне і харчування
  3. Що робити із запаленнями на шкірі?
  4. Чого не варто робити з прищиками?

Багато хто вважає, що боротьба з прищиками - доля підлітків. Насправді така проблема зустрічається досить часто і у дорослих людей. згідно Американської академії дерматології , C акне щорічно стикається близько 50 мільйонів американців. Статистика в інших країнах, вважаємо, настільки ж невтішна. Серед тих, у кого є ця проблема, багато хто вибирає просто чекати, коли прищики пройдуть самі по собі. Але це неправильний підхід: шкіра є найбільшим органом в тілі людини і потребує постійного догляду, а також лікуванні. Сьогодні разом з б'юті-редактором How to Green Кариною Андриановой розбираємося, від чого можуть з'являтися запалення і що з цим робити.

Чому з'являються прищики?

На це питання вам точно зможе відповісти тільки лікар, оглянувши вашу шкіру і призначивши потрібні аналізи. Але існує кілька основних варіантів. Перший - у вас просто схопився прищик. Якщо раптом з'явилося одне запалення, то бігти до лікаря не варто. А ось систематичне поява прищів - вже привід звернутися до фахівця. Швидше за все, діагнозом стане акне. На це питання вам точно зможе відповісти тільки лікар, оглянувши вашу шкіру і призначивши потрібні аналізи

Акне - це не просто негарна шкіра, а справжнісіньке хронічне, незаразні захворювання. І самі запалення не причина недуги, а його наслідок. Таким чином наш організм сигналізує про неполадки. Найчастіше акне виникає через гормонального збою, який може з'явитися в тому числі і від стресу. Наприклад, в підлітковому віці це захворювання виникає через надлишок гормону тестостерону. А ось серед людей, які страждають акне в зрілому віці, більшість жінки: у них частіше, ніж у чоловіків, відбуваються зміни в гормональному фоні. Як правило, захворювання проявляється під час менструального циклу, полікістозу або вагітності. Але є й інші причини: стрес, спадковість, прийом деяких медичних препаратів, інфекції і куріння.

Акне і харчування

Дуже поширена думка про те, що неправильне харчування веде до появи акне. Насправді суперечки з цього питання ведуться постійно . Одні дослідження підтверджують зв'язок, а інші тут же її спростовують. Тому точного докази того, що якийсь конкретний продукт викликає акне, просто немає. дослідження показують , Що вживання продуктів з високим глікемічним індексом швидше за все впливає на виникнення акне. А ось чіткого зв'язку між прищиками і вживанням молока або шоколаду знайдено не було. Також залишається незрозумілим, чи впливають антиоксиданти, омега-3, цинк, вітамін А і йод на появу запалень. Рекомендуємо вести щоденник харчування, де ви записуєте все, що з'їли за день. Якщо виявиться ваша індивідуальна зв'язок між вживанням якогось продукту і появою прищиків, потрібно буде виключити його з раціону.

Що робити із запаленнями на шкірі?

1. Дотримуватися рекомендацій лікаря

Лікар підбере відповідну для вас лікувальну косметику, яка допоможе в боротьбі із захворюванням. Також лікар може призначити антибіотики в таблетках або ж у складі спеціальних мазей. Велика ймовірність того, що дерматолог перенаправить вас до інших лікарів, якщо причиною захворювання стане, наприклад, збій в гормональному фоні. Лікар підбере відповідну для вас лікувальну косметику, яка допоможе в боротьбі із захворюванням

2. Сходити до косметолога

Можна сходити на прийом до косметолога, який, швидше за все, запропонує пілінг і допоможе підібрати правильну косметику, в тому числі декоративну. До проведення будь-яких процедур не забудьте розповісти косметолога про те, що сказав вам лікар-дерматолог.

3. Правильно харчуватися

Незважаючи на те що немає точних наукових доказів зв'язку між харчуванням і акне, здорова їжа зміцнює організм в цілому, допомагає позбавлятися від шлаків і токсинів, а також покращує загальний стан шкіри.

4. Дотримуватися власних б'юті-процедур

Існує думка, що прищі виникають через відсутність гігієни. Але, як уже було сказано вище, практично завжди проблема йде зсередини і може виникнути у дівчат, які строго дотримуються свою «б'юті-рутину». Тому користуйтеся засобами, які призначив вам лікар або косметолог. А якщо вибираєте косметику самі, то шукайте кошти, призначені для вашого типу шкіри і боротьби з акне. Часто вони містять кислоти , Тому будьте обережні з ними в літню пору.

Чого не варто робити з прищиками?

1. Пов'язувати прищі на обличчі і проблеми з внутрішніми органами

У ХIХ столітті вчені Захар'їн і Гед підтвердили те, що проблеми з внутрішніми органами відображаються на шкірі. Звідси і з'явилася думка, що прищі на різних зонах особи безпосередньо пов'язані зі здоров'ям певних органів. Але це не зовсім вірно, оскільки на нашому обличчі немає ділянок, які були б пов'язані єдиним нервовим вузлом з якимось органом. І навіть при гормональних збоях запалення можуть з'являтися в різних місцях. Тому прищик на щоці зовсім не означає, що потрібно перевіряти шлунок або легені. У ХIХ столітті вчені Захар'їн і Гед підтвердили те, що проблеми з внутрішніми органами відображаються на шкірі

2. Лікуватися засмагою

Є ті, хто бореться з акне за допомогою солярію або інтенсивної засмаги на відкритому сонці. Прищики, звичайно, можуть стати більш сухими і менш помітними, але проблему це ніяк не вирішить. До того ж потрібно пам'ятати, що багато препаратів від прищів містять речовини, які збільшують чутливість до ультрафіолетових променів. А також не варто забувати про те, що УФ-випромінювання шкідливо для нашої шкіри і будь-який загар повинен супроводжуватися нанесенням сонцезахисних засобів.

3. Займатися самолікуванням

Так, є хороші натуральні засоби, такі як масло чайного дерева, які швидко і ефективно виліковують прищікт. Але в першу чергу потрібно знайти причину виникнення акне, що ви можете зробити тільки разом з лікарем. Якщо для вас народні засоби є необхідною частиною лікування, то вони все одно повинні бути лише доповненням, а не основним способом боротьби з проблемою.

Якщо ви виявили у себе систематичне поява прищів на обличчі, спині або плечах, то, швидше за все, у вас акне. Дотримуйтесь пункти, прописані вище, і пам'ятайте, що акне - це не просто негарна шкіра, а захворювання, яке потребує професійного лікування.

Чому з'являються прищики?
Чого не варто робити з прищиками?
Чому з'являються прищики?
Що робити із запаленнями на шкірі?
Чого не варто робити з прищиками?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com