рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Дуже жирна шкіра обличчя: що робити, щоб позбутися від цього?

  1. Основні причини жирності шкіри
  2. Як нормалізувати спосіб життя?
  3. Жирна шкіра. Правила догляду
  4. Лікування у фахівця
  5. Які засоби використовують при жирній шкірі?
  6. Засоби для вмивання
  7. скраби
  8. маски

Жирна шкіра обличчя доставляє чимало емоційних проблем. Її власниці постійно переживають через швидко з'являється блиску, неохайного лиснючого виду. До цього нерідко додаються непривабливі точки чорного кольору.

Привести стан шкіри в норму можна, проте це не так просто. Необхідно відновити оптимальну роботу сальних залоз, звузити пори, усунути утворилися комедони, вилікувати прищі. Але ці проблеми характерні лише для молодості . Тому муки через жирної шкіри не вічні і з віком вони проходять.

Коли клітини шкіри видозміняться і перестануть утримувати вологу, від жирної плівки не залишиться і сліду. В результаті пори самостійно звузяться, запалення зникне. Навіть з'являться свої переваги. Жирна шкіра довше зберігає молодість, на сухий і навіть на нормальній зморшки з'являються раніше. Але не варто чекати зрілого віку, щоб розпрощатися з обридлої проблемою. Якщо вжити відповідних заходів, то можна і в юності помітно поліпшити стан шкіри.

Основні причини жирності шкіри

Жирна шкіра обличчя доставляє чимало емоційних проблем

Основною причиною підвищення жирності шкіри є захворювання шлунково-кишкового тракту

будь-які косметичні засоби , Що зменшують жирність шкіри, діють симптоматично. Вони прибирають наслідки, але ніяк не впливають на причину.

Тому після виходу з обігу цих засобів шкіра знову покривається плівкою жиру. Щоб уникнути такого ефекту, треба виявити причини, які є першопричиною такого стану шкіри. Надлишки сала - це збої в роботі сальних залоз.

Іноді вони викликані спадковими факторами, їх змінити не можна, тому в даному випадку доведеться просто боротися з проявами. Але найчастіше причини криються в іншому. Основні причини підвищеної жирності шкіри наведені нижче:

  • захворювання шлунково-кишкового тракту (особливо ті, що провокують запори);
  • патології ЦНС;
  • гормональні збої (тому жирна шкіра може дати про себе знати в період статевого дозрівання, в період очікування дитини, після пологів), коли пройде складний період, зникнуть проблеми зі шкірою ;
  • неправильний догляд / відсутність такого;
  • вживання шкідливих продуктів;
  • куріння, алкоголь, наркотики;
  • неграмотно підібрані засоби косметики.

Якщо причина відома, треба позбутися від усіх факторів, що провокують виділення надлишків жиру. В організмі немає жодної ізольованої системи. Тому якщо буде усунутий шкідливий чинник, що негативно впливає на стан шкіри, то покращиться стан всього організму.

Зовні це проявиться в поліпшенні вигляду волосся , Шкіри, нігтів. У більшості випадків на людину впливає відразу кілька факторів, тому для поліпшення свого здоров'я і зовнішнього вигляду треба бути готовим повністю змінити спосіб життя, пожертвувавши своїми шкідливими звичками.

Як нормалізувати спосіб життя?

Всі проблеми, наявні в організмі, «показуються» на шкірі

Будь-які проблеми, наявні в організмі, показуються і на шкірі. Вироблення зайвої кількості шкірного сала, що покриває обличчя, характерна для ситуацій, пов'язаних з порушенням функціонування різних систем організму.

Тому працюючи над поліпшенням зовнішнього вигляду шкіри, треба працювати над поліпшенням стану здоров'я в цілому. Що ж слід зробити?

  1. Пройти комплексне медичне обстеження. Якщо будуть знайдені проблемні місця, треба зайнятися лікуванням.
  2. Треба стежити за повноцінною роботою шлунково-кишкового тракту. Основою раціону повинні стати фрукти, овочі, кисломолочні продукти, злаки. Треба повністю виключити солодке, жирне, копчене, гостре.
  3. Монодієти також вкрай шкідливі.
  4. Треба стежити за станом нервової системи. Слід звести до мінімуму переживання, повністю виключити стресові ситуації. Якщо не виходить самостійно стабілізувати емоційний фон, треба отримати допомогу психолога.
  5. Треба відмовитися від шкідливих звичок. Куріння дуже шкідливо. Краще повністю відмовитися від тютюну. У гіршому випадку потрібно звести до мінімуму кількість сигарет в день. Алкоголь регулярно вживати не можна. Келих вина в тиждень або 50 мл коньяку - все, що можна собі дозволити.
  6. Необхідні прогулянки на свіжому повітрі.

При різкій зміні способу життя важко перші 2 тижні. Після 3-го тижня починається звикання до нового стилю життя. А коли з'являться приємні результати, від правильного способу життя відмовитися буде вже важко. Але здоровий спосіб життя не виключає регулярного догляду за шкірою обличчя. Тут є свої правила.

Жирна шкіра. Правила догляду

За жирною шкірою потрібен правильний догляд

Розмірений спосіб життя, правильне харчування допоможуть налагодити роботу сальних залоз зсередини.

Правильний догляд ззовні поліпшить результат. Нижче наведено поради фахівців по догляду за жирною шкірою обличчя:

  • Вибираючи косметичні засоби в магазині, треба віддавати перевагам засобів однієї лінії. Вони будуть взаємодоповнювати один одного, забезпечуючи максимальний ефект. На упаковці має бути позначка, що цей крем або лосьйон «Для жирної шкіри».
  • При умовно особа треба масажувати руками, губка не підійде.
  • Вмиваються водою кімнатної температури. Якщо користуватися теплою водою, то сальні залози почнуть працювати активніше.
  • Спиртові настоянки можна застосовувати вкрай рідко. Вони підсушують шкіру тільки на початковому етапі, з часом сальні залози будуть виробляти ще більше жиру.
  • Вибір декоративної косметики - найвідповідальніший момент. краще купити тональний крем з каолінової глиною або окисом цинку. Ці компоненти будуть сприяти зменшенню жирності, допоможуть уникнути запалення.
  • Крем повинен бути з ефектом матування. У такого засобу щільна текстура, його треба наносити спонжем, щоб не спровокувати зайве саловиділення. Пудру можна купувати матову, щільну. А ось від рідких рум'ян, тіней краще відмовитися.
  • Для очищення треба щотижня робити парові ванночки з травами. Підійдуть календула і ромашка, м'ята і звіробій, шавлія і череда.

Якщо не порушувати ці правила, то ситуація помітно покращиться за короткий час. Тоді можна буде відчути всю красу квітучого вигляду шкіри. Однак не завжди з проблемою можна впоратися тільки за допомогою перерахованих вище засобів.

Якщо нічого не вийшло, треба звертатися за допомогою до фахівця. Він допоможе детально розібратися в проблемі і нормалізувати ситуацію

Лікування у фахівця

Для корекції стану шкіри використовують масаж обличчя

Щоб привести в норму функціонування сальних залоз, треба звернутися в косметологію або в лікарню. Лікар повинен провести огляд, призначити необхідні аналізи.

З огляду на загальний стан організму, фахівець порекомендує один із способів вирішити цю проблему жирної шкіри обличчя. Сучасна косметологія використовує такі методи корекції стану шкіри:

  1. чистка механічна або ультразвукова;
  2. масаж ;
  3. кріотерапія рідким азотом;
  4. вапоризация;
  5. імпульсний струм (дарсонвалізація).

Кожен з цих методів дає хороший ефект. Але і у них є свої «мінуси». По-перше, ефект від них не вічний. Результат буде відчуватися приблизно півроку. Потім треба буде все починати спочатку.

По-друге, кожна процедура недешева, не всі погодяться викласти кругленьку суму, щоб зменшити кількість жирових виділень на обличчі. Нормалізувати стан шкіри можна за допомогою загальновідомих народних способів .

Які засоби використовують при жирній шкірі?

Догляд за жирною якій зводиться до застосування підсушують коштів, а також протизапальною і дезінфекційної косметики. Не можна зупиняти свій вибір лише на одному засобі. Всі вони повинні діяти комплексно.

Засоби для догляду за жирною шкірою представлені в достатку. Однак це не привід відмовлятися від приготованих своїми руками.

Засоби для вмивання

Для вмивання краще використовувати гелі, пінки для жирної шкіри. Їх об'єднує відсутність спирту, м'якість, ніжна консистенція. Рівень рН не повинен перевищувати 4, 5. До багатьох гелі включені ефірні масла лимона, чайного дерева, базиліка. При бажанні користуватися домашніми засобами беруть кисломолочні продукти, наприклад, кефір .

скраби

Суміш цукру і молока - відмінний скраб для обличчя

2 рази в тиждень треба користуватися скрабами. Вони видаляють відмерлі частинки шкіри, усувають чорні точки, дозволяють шкірі безперешкодно дихати.

Суміш солі і меленої кави. Беруть в рівній кількості сіль і мелену каву. Компоненти перемішують і наносять на вологе обличчя. Масажують шкіру 2 хвилини і змивають склад.

Суміш цукру і молока. 2 ложки коричневого цукру змішують з холодним молоком, його беруть в кількості 3 ложок. Цей склад використовують для масажу обличчя. Тривалість - 2 - 3 хвилини. Потім все змивається.

маски

Маска для обличчя надає благотворну дію на шкіру

Після використання скрабу треба зробити маску, яка зробить благотворний дію на шкіру. Стандартний час впливу - 10 - 20 хвилин.

  • Чорна глина. Чудово підсушують шкіру маски з глини . Порошок чорної глини розводять водою. Далі отриману кашку наносять на обличчя і залишають так на 20 хвилин.
  • Лимон з вершками. Нежирні вершки змішують з соком лимона. Інгредієнти беруть в рівній кількості, змішують, наносять на обличчя.
  • Вівсяні пластівці з яєчним білком. 3 столові ложки пластівців перемелюють і змішують зі збитим яєчним білком. Склад наносять і тримають 15 хвилин.
  • Камфорне масло з білком. Білок збивається, в нього додається камфорне масло в кількості 15 крапель. Склад настоюють 10 хвилин. Такий маскою можна користуватися раз в тиждень.
  • Лосьйони з підсушують ефектом. Лосьйони потрібні, щоб протирати шкіру після використання очищувальних засобів. Їх можна цілком замінити кубиками льоду.
  • Винні кубики. Для приготування таких кубиків беруть біле вино, обсяг 100 мл. краще, якщо воно буде напівсухе. Далі треба приготувати відвар шавлії і звіробою. Рослинна сировина беруть в рівній кількості - по 2 ложки на 10 мл окропу. Відвар остуджують, проціджують, після охолодження змішують з вином, розливають по формах і ставлять в морозилку. Такими кубиками треба масажувати особа близько 2 хвилин.
  • Борна кислота. Лосьйон на основі борної кислоти готують з додаванням води (стакан на чайну ложку борної кислоти), гліцерину (20 крапель) і 350 мл горілки.
  • М'ята. Листочки м'яти подрібнюють, беруть столову ложку сировини, заварюють 20 мл окропу, остуджують, проціджують.
  • Шкірка грейпфрута. Шкірку знімають з фрукта, кладуть її в порцелянову ємність, заливають холодною водою. У такому вигляді шкірка повинна простояти ніч. Вранці таким лосьйоном можна протирати обличчя.
  • Лікувальні трави. На літр окропу треба ложку шавлії, ложку мати-й-мачухи, ложку евкаліпта, ложку ромашки, ложку деревію. Склад кип'ятять 15 хвилин на водяній бані. Настоюють 4 години. Потім додають в суміш по 50 мл спиртової настоянки календули і евкаліпта, які продаються в аптеках.
  • Крему. Жирна шкіра потребує особливих кремах. Вони повинні бути легкими, добре засвоюється, не залишає плівки. Їх наносять після використання лосьйону або відразу після вмивання.
  • Ланолін з ягодою. Ягідна складова - це соки полуниці і смородини. Їх беруть по 1 ложці. Ланолін беруть в кількості 1 столової ложки. Його перед змішуванням треба розтопити на водяній бані. В розтоплений ланолін додають ягідні соки і ложку вівсяної муки. Дану суміш використовують в якості крему.
  • Живильний крем. Основа крему - рослинне масло (4 столові ложки). Туди додають ложку гліцерину, віск бджолиний в розтопленому вигляді, 2 ложки соку лимона, 20 крапель борної кислоти. Компоненти перемішують в нагрітому вигляді на водяній бані. Лимонний сік вводять останнім. Його можна замінити огірковим соком. Гліцерин і сік треба вливати дуже повільно.
  • Теплі компреси. Компреси з трав, які прикладають до шкіри в теплому вигляді, значно покращують стан шкіри. Вони сприяють усуненню рогових мас з пір. Компресами можна користуватися двічі в тиждень.

Для компресу можна брати деревій, аїр, звіробій, календулу, мати-й-мачуху, польовий хвощ, евкаліпт. Коли трави будуть взяті в рівних кількостях і перемішані. Треба зачерпнути з суміші 2 столові ложки. Це кількість трав'яної суміші заливають половиною літра окропу.

Настоюватися трава буде 15 хвилин. Потім в гарячий відвар умочують тканину (марлю, складену в декілька шарів, рушник), тканину кладуть на обличчя. Далі треба почекати, поки тканину охолоне, прибрати її і протерти шкіру льодом. Холод допоможе звузити пори. Цю процедуру зручніше проводити лежачи.

Жирна шкіра - це не вирок. Ситуацію при бажанні можна відкоригувати і насолоджуватися квітучим виглядом здорової шкіри обличчя. Ні до чого жити з сальним блиском і неприємними прищами .

Треба рухатися вперед, пробувати різні засоби. Якщо вийде швидко позбутися від проблем з жирною шкірою, треба обов'язково поділитися з оточуючими своїм досвідом.

Як впоратися з жирною шкірою, побачите в тематичному відеоматеріалі:

Як нормалізувати спосіб життя?
Що ж слід зробити?
Які засоби використовують при жирній шкірі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com