рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як позбутися від врослого волосся

Врослі волоски - це волоски, які не можуть вирости з фолікула, тому залишаються втиснутими в шкіру. Ще частіше - це волоски, які закрутилися назад і ростуть назад в фолікул. небажані волоски можуть з'явитися на обличчі, шиї, ногах і інших частинах тіла. Проявляються у вигляді звичайного роздратування, часто хворобливого. Якщо вчасно не почати боротися з ними, вони можуть стати причиною інфекції.

Люди, у яких в'ються волосся, частіше стикаються з цією проблемою. Так давайте дізнаємося, як боротися з вросшими волоссям.

  1. Важливий прийом боротьби з вросшими волосками - пілінг уражених ділянок шкіри. Кілька разів в день м'яко очищайте пошкоджені області. Таким чином ви видалите мертві клітини шкіри, жир і бруд, які можуть охоплювати врослі волоски, а також можете практично виштовхнути кінчики волосся. Головне - не перестарайтеся, інакше місця вростання волосся можуть почати кровоточити. Найважче волоски видаляти з-під струпьев. Для кращого ефекту можна використовувати отшелушивающую рукавичку. Врослі волоски - це волоски, які не можуть вирости з фолікула, тому залишаються втиснутими в шкіру
  2. Після пілінгу нанесіть на пошкоджену шкіру лікарський засіб від прищів. Адже врослі волоски схожі на прищики. Також кілька разів в день можна наносити саліцилову кислоту або перекис бензолу протягом тижня-двох. Ця процедура поряд з щоденним пілінгом зменшить пухлину, що дасть волосках більше простору для зростання.
  3. На кілька хвилин накладіть вологий, теплий компрес на уражену зону. Компрес пом'якшить шкіру. Для цього достатньо змочити рушник в гарячій воді, віджати його і притиснути до шкіри. Якщо ви бачите врослі волоски, які втиснули в шкіру, компрес пом'якшить їх і наблизить до поверхні. Якщо ви відразу не бачите волоски, то не знімайте компрес, поки вони не стануть видні. Якщо ж і через 10 хвилин їх не видно, тоді самостійно ви не зумієте їх видалити або це, можливо, що-небудь інше.
  4. Візьміть пінцет або стерильну голку. Не варто намагатися витягати волосся, якщо не можете до нього дістатися. Також не варто висмикувати волосся повністю, головне, щоб вросла кінчик виліз назовні. Для такої процедури необхідно бути терплячими, так як це заняття може зажадати багато часу. Будьте обережні - НЕ поріжте шкіру. Якщо кінчик волосини почав рости в шкіру, ви побачите біля поверхні завиток волосся. У цьому випадку просто вставте кінчик голки в завиток, потягніть, і кінчик волосини відкріпив. Якщо ви збираєтеся використовувати пінцет, тоді вам краще купити пінцет із загостреним наконечником, так як він заподіє менше шкоди шкірі, якщо обережно їм користуватися.
  5. Для завершення промийте оброблену область теплою водою і зволожуючим милом.

Використовуючи антисептик, ви забезпечите додатковий захист проти інфекцій. Використовуючи антисептик, ви забезпечите додатковий захист проти інфекцій

Не носіть обтягує одягу, якщо волоски на вашому тілі схильні до вростання в шкіру, і обов'язково регулярно використовуйте пілінг, щоб не з'являлися нові проблеми з вросшими волоссям.

Однак як би ви не старалися, рано чи пізно врослі волосся можуть знову вас потурбувати. Щоб уникнути цього, ось кілька порад:

  • перед голінням скористайтеся м'яким скрабом. Він очистить шкіру від мертвих тканин, пом'якшить її для більш чистого гоління. Голитися краще відразу після душу - тепло і пар пом'якшують шкіру і волосся;
  • під час гоління користуйтеся новим лезом, так як старі - тупі, можуть занести шкідливі бактерії в тільки що поголену шкіру;
  • коли голитеся, не натискайте на лезо сильно, інакше видаліть ще і поверхневий шар шкіри. Бажано голитися у напрямку росту волосся, інакше може виникнути подразнення шкіри. У деяких випадках гоління проти росту волосся може зіграти з вами злий жарт, простимулювавши вростання волосків в шкіру. Чи не голіть одну і ту ж область багато разів - це також може викликати роздратування.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com