рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися з сивиною? | Ти жінка, і цим ти права ...

У цій статті ми поговоримо про те, як боротися з сивиною.

Якщо після 35 років у вас з'явилися поодинокі сиві волоски (зазвичай в районі скронь) - це нормальний процес. Посивіння волосся відбувається внаслідок того, що зникає пігмент і в них збільшуються бульбашки повітря.

Раннє посивіння (у людей молодше 35 років) може мати різні причини: інфекційні захворювання, недокрів'я (тут все симптоми анемії ), Сильна перевтома і стреси, гіповітаміноз (почитайте, які є ознаки авітамінозу ), Тривале перебування на сонці.

А потім від спадковості нікуди не дітися, якщо у мам і бабусь сивина з'являлася рано, прийміть заходи щодо запобігання раннього посивіння, почніть боротися з сивиною заздалегідь. Обов'язково приймайте полівітаміни, які містять вітамін А (ретинол) , вітамін Е (токоферол) , З, фолієву кислоту і вітамін В2 (рибофлавін) .

До ранньої сивині неминуче призводить дефіцит цинку в організмі.

Курять сивіє раніше некурящих, так як нікотин руйнує вітамін С.

Харчування для волосся має бути повноцінним. Включайте в свій раціон горіхи, печінка, квасоля, пророщену пшеницю, сочевицю , Більше морепродуктів (в них багато цинку). Не відмовляйтеся надовго від їжі, яка містить білок, так як недолік тирозину (це амінокислота, яка в тому числі відповідає за синтез пігменту меланіну), що міститься в більшості білків, веде до посивіння.

Важливо пам'ятати, сиві волоски не можна виривати, інакше їх кількість буде збільшуватися. Краще зрізати їх манікюрними ножицями під корінь.

Легку сивину можна зафарбувати безаміачними фарбами, а з сильним посивінням здатні впоратися тільки стійкі фарби.

Часте фарбування може шкодити і без того таким стає з віком більш слабким волоссю. Обов'язково майте волосся масками, до речі, рецепти таких масок можна подивитися тут , Обов'язково використовуйте натуральні маски для волосся .

Для уповільнення процесу появи сивого волосся втирайте в корені сік абрикосів і пийте свіжовичавлений сік .

Р ецепт кропив'яного тоніка для волосся: взяти по 250 мл води і натурального яблучного оцту, залити 100 г сухого листя кропиви. Настояти 3 години, поставити на вогонь і довести до кипіння.

Остиглий відвар процідити, перелити в зручну ємність і зберігати в холодильнику до 7 днів. Необхідно щодня втирати тонік в корені волосся по 2-3 тижні кілька разів на рік. Дізнайтеся, чим корисний яблучний оцет для волосся .

Якщо ви знаєте, як боротися з сивиною, діліться з нами чудодійними рецептами порятунку нашої улюбленої шевелюри Якщо ви знаєте, як боротися з сивиною, діліться з нами чудодійними рецептами порятунку нашої улюбленої шевелюри   від передчасного посивіння від передчасного посивіння!

Підпишіться на Нові надходження:

Поділися посиланням з друзями!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com