рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися з сивиною правильно і ефективно самостійно

  1. Як зупинити посивіння волосся за допомогою вітамінних комплексів і біодобавок?
  2. Що робити, коли сиве волосся вже з'явилися?
  3. Чи можна виривати (висмикувати) сиве волосся?

Вітаю всіх, друзі!

Як і обіцяла, продовжую тему, яку я почала розкривати в минулій статті про сиве волосся.

Там ми говорили про те, які ж справжні причини посивіння і обговорили, наскільки ж важливо в цьому питанні якість нашого харчування.

Як і чим ми повинні харчуватися, щоб це було збалансовано і якісно для того, щоб у організму були можливості і ресурси для того, щоб зберегти наш первозданний колір волосся на довгі роки.

Сподіваюся, що інформація була вам корисна.

А сьогодні давайте працювати з питанням поліпшення якості наших волосся, і з'ясовуємо, що ж можна ЩЕ зробити для того, щоб:

  • позбутися від сивого волосся назавжди,
  • або зменшити їх кількість,
  • або ж надовго відсунути той самий час, коли у нас з'являться перші сиві волоски і як боротися з сивиною самостійно.

З цієї статті ви дізнаєтеся:

Сучасне життя, на жаль, не ідеальна, і погана екологія - це лише «верхівка айсберга».

До неї можна сміливо додавати:

  • наші щоденні стреси, які у більшості перейшли вже в стадію хронічного стресу і втоми,
  • харчування без чіткого режиму і адекватного кількості,
  • продукти сумнівної якості та походження (навіть самі «правильні» продукти!),
  • щоденний раціон, не відрізняється, м'яко кажучи, набором корисних і здорових продуктів,
  • наявність хронічних хвороб в організмі і т.д ...

І це лише малий список того, що псує нам не тільки настрій і зовнішній вигляд. Це неймовірно жорстоко погіршує якість нашого життя, відбираючи всі сили в організму і шанси бути здоровими! ...

Тому зараз прийом будь-яких вітамінів і БАДів - це вже давно НЕ розкіш, це вже НЕОБХІДНІСТЬ!

І про це говорять не тільки продавці та виробники цих самих БАДів, про це говорять вчені, проводячи все більше досліджень з даного питання, відкриваючи все нові і нові його грані, нові речовини, в яких наш організм потребує.

За що їм велика подяка, це дозволяє «тримати руку на пульсі».

В цьому питанні я також, як і медики, однозначно ЗА те, щоб приймати необхідні харчові добавки та вітамінні комплекси на регулярній основі.

Ідеального здоров'я і ідеальних умов життя не існує.

І якщо у нас все ок в одному питанні з перерахованих вище списків, то щось інше все одно буде «просідати» ...

«Пити вітаміни і добавки НЕ тому, що ти БОЛЕН, а тому, що ти прагнеш ДО ЗДОРОВ'Я».

Як вам ТАКИЙ підхід до питання? Пишіть в коментарях свою думку, друзі.

Як зупинити посивіння волосся за допомогою вітамінних комплексів і біодобавок?

Отже, ЩО ж можна ОСОБЛИВО відзначити, як засоби, що допомагають нашим волоссю залишатися якомога довше сильними, здоровими, міцними, блискучими і молодими (молодими - це значить НЕ сивим, свого природного кольору)?

Нижче перелік добавок, які позитивно зарекомендували себе, як здатні сповільнювати або ж звертати назад (у кого - що) процес посивіння волосся:

  • вітамін В12
  • Омега-3 або ж риб'ячий жир
  • Біотин (вітамін Н або В7 - це він же) - ДУЖЕ рекомендована добавка для того, щоб затримувати появу сивого волосся, уповільнювати прогресування процесу посивіння.
  • Фолієва кислота - однозначно. Ефективно допомагає запобігти появі сивого волосся, а також зморшок і будь-яких проблем зі здоров'ям. Вагітним і які мають хронічні захворювання в організмі потрібно звернути на неї своє ОСОБЛИВА увагу, так як в цих випадках організм потребує підвищених дозах фолієвої кислоти, щоб уникнути в майбутньому раннього посивіння волосся і погіршення ситуації зі здоров'я. Сюди ж сміливо можна зараховувати всіх, хто живе у великих містах - фактор ризику «погана екологія» нахабно відбирає в організму цю кислоту, організм катастрофічно багато її витрачає на те, щоб хоч якось підтримувати свої ресурси і просто ЖИТИ. Тому додатковий прийом фолієвої кислоти в добавках - обов'язковий для всіх, хто хоче бути довго молодим, здоровим і активним.
  • Інозітол - він має захисну дію на волосяні фолікули, завдяки чому припиняється, або ж навіть зовсім зупиняється сам процес посивіння.
  • Парааминобензойная кислота (ПАБК) - вона також ефективна в процесі позбавлення від сивого волосся.
  • Гормон росту - людський гормон росту впливає на появу сивого волосся !!! Звичайно ж, НАЙКРАЩЕ відновлювати свій гормональний фон і активувати гормон росту, налагоджуючи режим сну і харчування (як мінімум), це і буде вашою найкращою ГАРАНТІЄЮ, вашої «базою», ОСНОВОЮ вашої молодості і здоров'я!
  • L-тирозин - він необхідний для утворення меланіну, що дозволяє повернути природний колір волосся.
  • DMAE - це взагалі одна з головних добавок для продовження життя. Вона може не тільки впливати на колір волосся, але також використовується для відновлення і поліпшення їх зростання.
  • Fo-Ti - це травичка, горець багатоквітковий. Дуже потужна і хороша штука для волосся зокрема, і для здоров'я в цілому, поцікавтеся докладніше.
  • Jiaogulan - це чай, травичка, звана та «тайським женьшенем», і «травою безсмертя», як завгодно. Її суть - це потужне омолоджуючу і регенеруючу дію на ВЕСЬ організм. Більш того, з усього списку корисних властивостей окремо виділено її вплив проти сивого волосся.

Це те, що стосується внутрішніх засобів для організму в процесі відновлення натурального кольору волосся. І це - мінімально, що ПОТРІБНО і що ПОВИННО БУТИ.

Окремо хочу сказати, що для того, щоб отримувати від біодобавок той результат, який хочеться, потрібно шукати якісні препарати і виробників з хорошою репутацією. Читайте відгуки, але завжди «робіть знижку» на те, що те, що допомогло одному, на вас може просто-напросто не спрацювати. І навпаки: що кому-то якраз таки НЕ допомогло - вас може ВРЯТУВАТИ.

Тому - тільки експеримент, тільки пробувати!

І ще одне важливе нагадування: на даний момент НЕМАЄ такого «чарівного препарату», який допоміг би враз повернути вашому волоссю колишній колір. Але є комплекс ЗАХОДІВ і добавок, використовуючи які, ми зможемо дуже навіть сильно посприяти тому, що сивина або довго не з'явиться, або зменшиться, або зникне зовсім.

Але є комплекс ЗАХОДІВ і добавок, використовуючи які, ми зможемо дуже навіть сильно посприяти тому, що сивина або довго не з'явиться, або зменшиться, або зникне зовсім

Що робити, коли сиве волосся вже з'явилися?

Тепер те, що можна зробити зовні, тобто косметично.

Зверніть увагу на те, що в питанні позбавлення від сивини потрібно застосовувати і внутрішні засоби і зовнішні.

Комплексний підхід - це і є запорука успішного результату будь-якого заходу, і позбавлення від сивини - в тому числі.

Отже, основні моменти:

  • Зверніть увагу на ефірні масла . Особливо потрібно відзначити гвоздикове і розмаринову ефірне масло - це доведені «еффектівщікі» в питанні боротьби з сивиною. Додавайте їх в маски для волосся, а також шукайте їх в складі косметичних засобів.
  • Фарбування сивого волосся не обов'язково має бути виключно хімічними барвниками. Що б вам не говорили майстри перукарської справи. Зіпсувати волосся ви завжди встигнете.
  • Спробуйте для початку натуральні засоби - хну , Басму, а також натуральні фарби на основі хни і басми (так звана пигментированная хна). Вона більш стійка, ніж чиста хна і басма.
  • Змінити колір при фарбуванні хною (додати йому дещо інший, більш глибокий і насичений відтінок) відмінно допомагає кави, трави, міцний чай. Якщо сивина не піддається хні, то потрібно просто проводити процедуру предпігментаціі. Це можна легко робити і самостійно. Але, якщо ви ВЗАГАЛІ не хочете морочитися з хною, то тоді йдіть в салон, що пропонує процедуру фарбування волосся хною. Там і підкажуть, і зроблять все «по вищому розряду».
  • Зверніть увагу на масло ему - найпотужніша штука в питанні боротьби з виниклою сивиною і запобігання сивого волосся. Воно доглядає за шкірою голови, продовжує молодість волосся і має багато інших позитивних властивостей. Масло ему сприяє відновленню фолікул і використовується багатьма виробниками при виробництві засобів від сивого волосся. Також масло має просто грандіозний ефект за своєю силою, впливаючи безпосередньо на корінь волосяний фолікул в плані його зміцнення і відновлення.
  • Я наполегливо рекомендую вам використовувати червоний пекучий перець в домашніх масках для волосся, а також шукати цей компонент в складах придбаних косметичних засобів. Виняток - занадто чутлива шкіра голови, тобто - індивідуальна непереносимість. Це відмінний засіб для росту волосся, для їх зміцнення, яке, розганяючи кровообіг, сприяє омолодженню, а значить - в нашому випадку - і позбавлення / запобігання появи сивого волосся.
  • Масаж шкіри голови. Це просто те, що «доктор прописав». ВСІМ, хто хоче повернути свій природний колір волосся і поліпшити їх зростання і якість (блиск, сила, густота). Всім БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ - по 5-7 хвилин в день хоча б. Краще вранці і ввечері. Робити потрібно активно, досить сильно натискаючи на шкіру, щоб після масажу у вас було приємне відчуття того, що шкіра голови гаряча і пульсує.
  • Ефект від ваших регулярних старань перевершить всі ваші очікування, повірте. Звичайно, ж, сивину волосся одним тільки масажем не прибрати (пам'ятаємо про це), але він є ДУЖЕ МОГУТНЬОЇ штукою в питанні молодості волосся. Молоді волосся - це значить волосся природного кольору, пам'ятаємо, так? Необхідно посилити ефект від масажу? Перед його початком потріть свої долоньки один об одного до відчуття тепла.

Високий рівень варіант: аюрведическая «підготовка» до масажу шкіри голови рекомендує розтерти не тільки долоньки, але також і пальці, вірніше нігті. Робиться це так: склали долоньки разом, потерли їх одна об одну, а потім зігнули пальці і нігтями потерли один про одного до ощущёнія тепла. Усе. Ваші руки готові. Приступайте до активного й ефективного масажу

  • Обов'язково регулярно застосовуйте масляні маски для волосся. Додавайте масла холодного віджиму в ваші домашні маски (кунжутне, масло ши , Оливкова, Арганова масло, олія жожоба, кокосове і т.д.), збагачуйте ними покупні маски для волосся, а також купуйте масляні суміші для волосся.
  • Є дуже хороші виробники, що випускають органічну продукцію для волосся гідної якості. Зверніть увагу: якщо вказано, що або сировину, або виробництво засіб було спочатку індійського походження, то це - ВОНО, беріть і не сумнівайтеся! Індійські знання, масла і трави, об'єднані з сучасними способами їх обробки + контроль якості західних компаній (які замовляють у них цю продукцію) - це і є те, що потрібно для того, щоб мати той результат, який ХОЧЕТЬСЯ МАТИ.
  • Можна підфарбовувати сиве волосся міцним настоєм (відваром) шавлії, додаючи його в маски для волосся, або споліскуючи їм волосся після миття, або ж методом розпилення наносити на волосся, і потім НЕ смивать.Средство «легкої артилерії», тому буде існувати тільки до першого миття голови. Але, використовуючи його регулярно, можна значно наситити, як би «заповнити» волосся. Я говорю про накопичувальне ефекті, це ось як раз той випадок: натуральний колір волосся набуває глибокий і насичений колір з часом, а сивий (якщо сивина не надто «уперта») - тонується, і не виглядає таким вже дуже сріблясто-блискучим на загальному тлі . Загалом, теж варіант, пробуйте. У цього методу безліч бонусів у вигляді приємних "побічних ефектів": зміцнення волосся, позбавлення від лупи, поліпшення їх зростання і посилення здорового блиску. Шавлія підходить брюнеткам і шатенкам, він фарбує волосся в темний колір.

Але! Потрібно розуміти, що такі кошти не все сиве волосся «візьмуть». Для багатьох сивого волосся вони будуть занадто слабкими. Все залежить від якості сивини саме ВАШИХ волосся. Їсть така сивина - склоподібна, яку не те, що травички і хна, а навіть не всі хімічні барвники з перекисом + аміаком в складі беруть ...

  • Додаткові косметичні (салонні) процедури проти сивого волосся .Сільни в цьому відношенні і будуть служити хорошим доповненням професійні масажі, маски, мікроелементний мезотерапія, плазмоліфтінг, апаратні процедури (які - підкаже лікар-косметолог або трихолог). У будь-якому випадку, салонні процедури - це НЕ панацея. І вони гарні будуть в комплексі заходів, що складаються з домашнього догляду, салонного догляду та комплекс заходів, спрямованих на зміну ситуації ЗСЕРЕДИНИ (харчування, очищення, лікування наявних захворювань і т.д.).

Тому - пробуйте, експериментуйте, підбирайте саме те, що підійде ВАМ.

Важливо!

Не має значення, що вироблені для позбавлення від сивини: п'єте вітаміни-БАДи, робите масажі, очищаєте своє тіло від токсинів або ж все разом і відразу (розумничка в цьому випадку!), Не забувайте золоте правило: ВСЕ процедури необхідно проводити регулярно, старанно і терпляче, протягом декількох місяців для того, щоб результати були дійсно видно. Але воно того ДІЙСНО ЧИ ВАРТО.

Пам'ятайте про «накопичувальному ефекті» при використанні натуральних засобів для вашого здоров'я і краси: в цьому я переконалася і продовжую переконуватися на своєму ВЛАСНОМУ досвіді.

Лише тоді, коли дієш довго, наполегливо і застосовуєш БЕЗПЕЧНІ способи вирішення питань, можна бути впевненим, що такий внесок в «фонд» свого Здоров'я і Молодості матиме по-справжньому довгостроковий ефект.

Чи можна виривати (висмикувати) сиве волосся?

Дуже актуальне питання у більшості.

Я вважаю, що це варварський метод, за логікою його важко назвати адекватним і ефективним. Це НЕ вирішить питання в його ПРИЧИНИ. Це нагадує лише якесь «симптоматичне вищипування», що досить сумнівно по здоровому глузду навіть ...

Вирвати - і виростить інший волосся. Точно такий же. СИВИЙ. Ну, і ЩО ДАЛІ? .. Це одне.

А друге полягає в тому, що так «довищіпиваться» можна до того, що волосся перестане рости. ВЗАГАЛІ перестане.

Напевно серед вас є ті, хто так «довищіпивался» зі своїми бровами свого часу, так? А тепер, коли мода на «брови ниточкою» пройшла, лише гірко шкодує про скоєне, та нічого вже не повернеш ...

Повернути можна лише в тому випадку, якщо таке варварство (інакше не назвеш) було нетривалим, або ж вік ще не дуже поважний, або ж генетика така, що волосся від природи ростуть густо і буйно як самі по собі.

Я - за натуральні і адекватні підходи до свого здоров'я і красу. Думаю, що ви теж.

Ви помічали напевно, що у здорових людей волосся (їх колір, його насиченість і глибина, блиск волосся і т.д.) набагато ефектніше, ніж у тих, хто НЕ справляє враження здорової людини, так? У хворого, як правило, і волосся тьмяне, мляве і рідкісні. Тому здоров'я і краса, що йдуть ЗСЕРЕДИНИ, і підтримка цього стану якомога довше - і є ОСНОВА, це наше ВСЕ.

Звичайно, все, описане в цій статті - це не гарантія, це наші з вами МОЖЛИВОСТІ. А ось чи скористаємося ми ними, чи будемо наполегливі в своїх діях - залежить вже виключно від нас самих.

Всім здорових і красивих волосся!

З вами була Олена, всім пока!

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО МОЇМ ГРУПАМ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО МОЇМ ГРУПАМ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ

Як зупинити посивіння волосся за допомогою вітамінних комплексів і біодобавок?
Що робити, коли сиве волосся вже з'явилися?
Чи можна виривати (висмикувати) сиве волосся?
Як вам ТАКИЙ підхід до питання?
Як зупинити посивіння волосся за допомогою вітамінних комплексів і біодобавок?
Що робити, коли сиве волосся вже з'явилися?
Молоді волосся - це значить волосся природного кольору, пам'ятаємо, так?
Необхідно посилити ефект від масажу?
Чи можна виривати (висмикувати) сиве волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com