рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як боротися з лінню

  1. Поради, як боротися з лінню
  2. Головне в боротьбі з лінню - визначити причину
  3. Як боротися з лінню: розбираємо по пунктам

Скільки невиконаних бажань, розбитих доль і невдалих планів пов'язано з банальної людської лінню. Саме людська лінь зруйнувала життя багатьох людей і продовжує це робити зараз. Її вплив відчувається скрізь і не тільки в бажанні стати багатим, нічого не роблячи. Небажання працювати над собою, виправляти недоліки характеру, вчитися чути інших, розуміти улюблених, - все це наслідок ліні, яка змушує людину відмовитися від того, що може зробити його щасливим. Якщо Ви не хочете приєднатися до тих, хто програв війну за щасливе життя, значить, пора познайомитися з тим, як боротися з лінню .


Поради, як боротися з лінню

Перш ніж почати боротьбу, запам'ятайте, лінь ділиться на ту, яка виникає на недовгий час, і ту, яка мучить людини постійно. Знати про природу цього психологічного явища і з чим воно пов'язане дуже важливо, тому що іноді лінь необхідна людині для відновлення працездатності і сил. Зазвичай вона нагадує про себе у вихідні дні після довгої трудового тижня. Таким чином, організм дає зрозуміти, що йому необхідний відпочинок. Постійна напруга і боротьба зі здоровою лінню може привести до сумних наслідків: захворювання синдромом хронічної втоми або емоційного вигорання.


Ці захворювання дуже важко піддаються лікуванню і можуть не тільки вкрай негативно позначитися на загальному фізичному стані людини, а й призвести до депресії і змін у психіці. Тому не потрібно себе лаяти, якщо вранці у вихідний день, Вам хочеться полежати в ліжку, а не бігти на пробіжку або курси з іноземної мови. Заведіть собі звичку не менше двох днів на тиждень повноцінно відпочивати, не займатися роботою, яка викликає напругу і дискомфорт. Присвятіть вільний час собі коханим, цікавим захопленням, прогулянкам і зустрічам з друзями. Хороший відпочинок наповнить Вас енергією і дасть можливість не тільки плідно працювати, а й протистояти ліні, яка заважає жити.

Але якщо, навіть після кількох днів відпочинку, лінь так і не проходить, пора починати з нею боротьбу, нещадну і безкомпромісну. Якщо в першому випадку вона несе користь, то в другому може привести до депресії і невдач. Першим кроком на шляху боротьби має стати аналіз того, що відбувається у Вашому житті. Небажання що-небудь робити ніколи не виникає на порожньому місці. Цьому стану обов'язково передують якісь негативні ситуації. Грубе слово з уст близької людини, небажання визнавати Ваші заслуги людиною, який небайдужий і думка, якого важливо, відсутність результатів, навіть помилкова думка, що все, що Ви робите безглуздо і нікому не потрібно, може спровокувати виникнення ліні.


Головне в боротьбі з лінню - визначити причину

Щоб вирішити будь-яку проблему, потрібно повернутися до першоджерела, до того, що привело до її появи. Розуміння причини забезпечує 50% успіху в боротьбі з будь-якою проблемою. Щоб розібратися, що ж насправді провокує лінь, згадайте день, коли Ви вперше відчули, що не хочете нічого робити. Що стало поштовхом до появи стійкої неприязні і небажання вставати і займатися справами. Дуже часто лінь не дає досягти бажаного, тільки тому, що Ви вибрали для цього не той шлях. Найчастіше вона - це наслідок підсвідомого невдоволення тим, що Ви робите, чим займаєтеся, особливо якщо цього хочете не Ви, а інші.

Коли Ви усвідомлюєте глибинну причину ліні, приступайте до її усунення. Тільки коли людина дійсно знає, чого хоче, тільки тоді він зможе знайти в собі сили домогтися бажаного. Якщо ж в глибині душі він відчуває нудьгу, займаючись тим, що йому нецікаво, відчуває, що все його дії не приносять ніякої користі і, якби його воля, він би взагалі кинув це заняття, тоді ніякі поради і спроби змінити ситуацію не допоможуть. Тому спочатку необхідно чесно собі зізнатися, чим би Ви насправді хотіли займатися. Будь-яка справа має приносити задоволення і тільки така справа може привести до позитивного результату.


Як боротися з лінню: розбираємо по пунктам

  • Якщо лінь заважає Вам виконувати рутинні справи, без яких ніяк не обійтися, постарайтеся виконувати їх в строгій черговості. Це дозволить позбутися від зайвих сумнівів і неприємних переживань, пов'язаних з необхідністю їх виконання. Найкраще всі неприємні справи робити в першу чергу і з ранку. Біологічний годинник людини налаштовані так, що його активність починає підвищуватися до 6 години ранку і знижуватися до другої години дня. Знання особливостей людської природи допоможе використовувати Ваші можливості в повну силу. Найскладнішим для будь-якої людини є боротьба із самим собою, так чому б не скористатися досягненнями науки, щоб впоратися з лінню. Адже це якість мало вивчено і незрозуміло більшості. Ніхто не може сказати, чому лінь виникає і не зникає, як тільки цього захочеш. Справитися з нею дуже непросто, а ось відступити під її натиском можна дуже легко. Тому залишайте всі приємні і другорядні справи на вечір.

  • Плануйте день таким чином, щоб у Вас завжди була можливість відпочити. Сама думка про те, що має бути повністю завантажений день, здатна викликати нервовий зрив і стійке небажання робити що-небудь взагалі.
  • Не намагайтеся встигнути все, що задумали. Щоб впоратися з лінню, необхідно увійти в робочий ритм. Це досягається шляхом виконання найпростіших завдань. Поступове нарощування навантаження дозволить уникнути занадто довге розгойдування і відкладання виконання важливих справ в довгий ящик.
  • Візьміть собі за правило ніколи не поспішати. Ніщо так не дратує, як постійний поспіх і бажання охопити все і відразу.

  • Навчіться раціонально розподіляти робочий час і адекватно оцінювати час виконання будь-якого завдання. Вивчити іноземну мову неможливо за місяць, як і зробити в квартирі ремонт, тому дуже важливо розбити велику задачу на кілька маленьких. Досягнувши проміжних результатів, Ви відчуєте радість. Адже насправді людина отримує задоволення від виконання будь-якого завдання, в незалежності від її складності. Найкраще, якщо для невеликих завдань Ви відведете якесь певний час, а для великих складете поетапний план по їх досягненню. Але не заганяйте себе в рамки, інакше у Вас просто опустяться руки , І лінь знову повернеться в Ваше життя.
  • Виконавши, навіть найменшу завдання, побалуйте себе чимось приємним. Тоді виконання задуманого буде у Вас асоціюватися не тільки з необхідністю напружуватися і відчувати дискомфорт, а й з приємними емоціями.

  • Якщо з якихось причин Ви не встигли щось зробити, не звинувачуйте себе, а проаналізуйте причини, чому це сталося. Досить часто людина не може адекватно оцінити, скільки часу йому буде потрібно для виконання того чи іншого завдання. Та й непередбачені обставини ніхто не може передбачити. Тому скоректуйте час, який Ви відводите для виконання певного завдання, щоб знову не опинитися в подібній ситуації.
  • Дуже важливо вчасно похвалити себе і підбадьорити. Вчіться правильно аналізувати минулий день і адекватно оцінювати, як багато Ви встигли зробити. Навіть якщо сьогодні тільки змогли змусити зробити себе зарядку, а не полежати в ліжку зайві півгодини, Вам вже є чим пишатися.
  • Немає нічого більш складного в життя, ніж боротьба з самим собою. І новий день змушує долати все нові перешкоди і труднощі. Але саме так досягається успіх, і виконуються поставлені перед собою завдання.
  • Візьміть і прямо зараз займіться тим, що подобається, і неважливо, що це. Тільки щаслива людина може зробити цей світ добрішим і краще для тих, хто в ньому живе: від братів наших менших до вінця творіння - людини.

Скільки разів Ви зупинялися на півдорозі, скільки разів обіцяли собі почати нове життя, скільки разів намагалися здійснити заповітні мрії. Немає такої людини, яка хоча б раз в житті не відмовився від бажаного, відчувши, що йому не вистачає сил подолати лінь. Перешкоди на шляху до мрій загартовують і розвивають нас, а лінь намагається зупинити, змусити відмовитися від того, про що мріяв все життя, повертаючи в зону комфорту і спокою, де не потрібно напружуватися. Якщо Ви готові почати найважчу війну, якщо хочете стати щасливою, змінивши своє життя, раз і назавжди, боріться з собою. Найстрашніший ворог для кожного - це він сам, його небажання через страх і ліні щось змінювати у своєму житті. Чи не хочете й далі руйнувати своє життя, значить, кожен день вчитеся тому, як боротися з лінню, і життя заграє для Вас новими фарбами.

Автор: Устабаші Юлія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: як боротися з лінню


Повернутися до початку розділу Любов і секс
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com