рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У Єкатеринбурзі навчилися легко усувати біль в колінному суглобі

Колінний суглоб відчуває величезні навантаження протягом життя Колінний суглоб відчуває величезні навантаження протягом життя. Він тримає вагу нашого тіла при ходьбі, при фізичних навантаженнях. У день він згинається і розгинається тисячу разів. До віку 45 - 50 років вже 35 - 40% людей страждають захворюваннями суглоба. Зокрема, артроз є ознакою старіння організму. Також як сивіє волосся, так і суглоби зазнають певних змін з роками. Причому саме колінний суглоб частіше за інших страждає і болить. Як же зупинити цей процес? Як продовжити молодість суглобів?

Як правило, мазі і знеболюючі препарати носять тимчасовий ефект - біль повертається знову і знову, не дає спокою, знижується якість життя. Так і до заміни суглоба недалеко! Як не допустити цього?

Медичні технології не стоять на місці! Тепер і в Єкатеринбурзі є унікальні інноваційні технології для лікування остеоартрозу суглобів.

- Унікальна HIL-терапія class = "_"> (лазер високої інтенсивності). Дозволяє зняти набряк, відновити пошкоджені тканини всього за кілька сеансів. HIL-терапія здатна проникати вглиб тканин, досягаючи вогнища ушкодження, незалежно від того, як глибоко він знаходиться. Набряк тканин зникає на очах. Це дивовижно!
У поєднанні з введенням спеціальних засобів class = "_">, здатних створити довговічну "мастило", суглоби, як і раніше, ковзають і не труться між собою.

HIL-терапія представлена в спеціалізованих медичних центрах "Команда хребта" class = "_">.

Центри відкриті за підтримки IASP (Міжнародної асоціації по вивченню болю) Центри відкриті за підтримки IASP (Міжнародної асоціації по вивченню болю). Висококласні фахівці навчені сучасним методам діагностики і лікування найскладніших, "запущених" випадків. Крім цього, в медичних центрах "Команда хребта" class = "_"> представлено безліч сучасних технологій для лікування остеохондрозу, артрозу, "шпори п'яти", грижі міжхребцевого диска.

Перед призначенням процедури обов'язкова консультація лікаря-вертебролога.

Акція! class = "_"> Запишіться на прийом до лікаря-вертебролога прямо зараз за 240 руб. class = "_">! Акція діє в період з 13.04.15 по 20.04.15. Місце проведення консультації по акції - медичний центр "Команда хребта" (дзвінки приймаються з 08:00 до 20:00 в будні і з 08:00 до 17:00 у вихідні class = "_">).

Записатися можна і на сайті class = "_"> www.komanda-pozvonochnika.ru .

вул. Кіровградська, 20 class = "_">, тел. (343) 300-19-77
вул. Шейнкмана 134А class = "_">, тел. (343) 286-80-24

Є протипоказання. НЕОБХІДНА КОНСУЛЬТАЦІЯ ФАХІВЦЯ.

ФОТОГАЛЕРЕЯ: В Єкатеринбурзі навчилися легко усувати біль в колінному суглобі

Фото: МЦ "Команда хребта".

Як же зупинити цей процес?
Як продовжити молодість суглобів?
Як не допустити цього?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com