рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити мило ручної роботи

  1. Екскурсія в історію
  2. Популярність миловаріння
  3. Що знадобиться на початковому етапі
  4. шлях збуту
  5. вартість праці

Зараз люди дуже охоче купують вироби, які роблять власноруч самі майстри і майстрині. Мило ручної роботи не така вже нова ідея, але все ж вона не перестає бути затребуваною і попит на цю продукцію все зростає. Такий вид заробітку може стати як основним, так і приємним доповненням до зарплати.

Екскурсія в історію

Існує давня італійська легенда про горе Сапо, яка була традиційним місцем жертвоприношень тварин. Розтопити тваринний жир з'єднувався з золою, і вся ця суміш, коли йшов дощ, стікала в річку Тибр.

Просувати свій бізнес в інтернеті! All.biz - замовлення пакету просування

Читайте також:

Дівчата, прали білизну в Тибру, з часом помітили одну особливість: в тій частині річки, де стікала суміш жиру і золи, білизна відпиралася легше і швидше, вода там пінилась. Саме з цього моменту і бере початок "мильна" історія. На італійській мові "мило" звучить як "sapone", за назвою гори, яка допомогла людям зробити найбільше відкриття.

Популярність миловаріння

Привабливість бізнесу миловаріння обумовлюється не тільки відсутністю значних капіталовкладень, але і чудовою нагодою розвитку. Адже мило - це засіб, який потрібно всім і кожному, воно щодня використовується для особистої гігієни. Також цей вид бізнесу не вимагає великих фінансових затрат. Його почати можна хоч сьогодні у себе на кухні. Від вас буде потрібно тільки віра в свої сили і бажання розвиватися. Згодом ви можете виготовляти мило ручної роботи не тільки для своїх потреб, а й відкрити приватну фабрику з виробництва гігієнічних товарів. Так як ця область бізнесу ще має низький рівень конкуренції.

Що знадобиться на початковому етапі

  • Пластикова форма. У ній потрібно буде плавити мило або мильну основу. Посуд має бути зручною форми, щоб легко було виливати розтоплене мило у форми.
  • Форми для мила зручно використовувати силіконові.
  • Силіконова лопатка.
  • Мірні ложки.
  • Пульверизатор.
  • Ніж або струна для різання мила.
  • Ступка для перетирання скрабів.

Що знадобиться для приготування мила

  • Мильна основа. Вони бувають прозорими і білими.
  • Ефірні масла. Надають милу індивідуальний аромат. Часто використовується (лимонне, лавандова, чайне дерево і інші).
  • Барвники. Необхідні для додання милу кольору. Для миловаріння використовуються як натуральні барвники (соки, трави), так і харчові.
  • Базове масло. Воно повинно бути без сильного запаху. Використовують мигдальне, кедрова, обліпихова.
  • Добавки. Можна додавати в мило молоко, шоколад, декоративні компоненти, висушені часточки фруктів, кавові зерна, сухоцвіти, вівсяні пластівці та інші інгредієнти.

Технологія виготовлення мила

Зробити мило ручної роботи в домашніх умовах не так складно, як може здатися на перший погляд. Для його приготування вам знадобиться трохи часу, бажання, кілька оригінальних ідей і компоненти.

Тож почнемо. В якості основи використовуйте готове мило серійного виробництва. Часто беруть дитяче мило, так як в ньому міститься мінімальна кількість хімічних добавок, а його нейтральний запах не буде перебивати аромат готового виробу.

Часто беруть дитяче мило, так як в ньому міститься мінімальна кількість хімічних добавок, а його нейтральний запах не буде перебивати аромат готового виробу

Перетріть мило на дрібній тертці і залийте склянкою окропу. Поставте посуд з милом на водяну баню, і тримайте на повільному вогні, поки мило не розчиниться. Пам'ятайте, основа не повинна закипіти. Якщо вона повністю розчинилася, додайте 2 ложки будь-якого рослинного масла і зніміть масу з вогню. Капніть 4-5 крапель духмяного ефірної олії в приготовані форми, після чого розлийте в них рідке мило і відразу ж покладіть туди необхідні добавки, якщо такі є.

В якості додаткових добавок можна використовувати все, що тільки прийде вам в голову. Наприклад, шматочки персиків, виноградні кісточки, зерна кави, сухоцвіти і багато чого іншого. Також можна помістити в мило растворяющуюся в воді папір, на якій написати ім'я, цитату, афоризм або послання людині для якого воно призначається.

В кінці процесу даємо милу застигнути, після чого витягаємо з форми і відправляємо в сухе місце сохнути. Зазвичай через 5-7 днів мило повністю готове до використання.

Знайди професіоналів для свого бізнесу. Rabota.ua - реєстрація роботодавця

шлях збуту

Коли мило готове, можна починати його продавати. Миловари, відзначають кілька популярних варіантів продажу мила ручної роботи такі як:

  • створити сайт-візитку, блог, сторінку ВК і продавати мило через інет;
  • домовитися зі збутом через магазин з націнкою не більше 50-70%;
  • домовитися з салонами краси про можливість продавати через них;
  • домовитися з магазинами квітів і фірмами, що обслуговують свята (весілля, дні народження, дитячі свята) про подарункових наборах;
  • запропонувати свої каталоги в перукарнях за окремі відсотки;
  • давати рекламу в газети, а також брати участь в будь-яких змаганнях і конкурсах, щоб про вас знали.

Непоганий варіант реклами своєї праці, зробивши невеликі пробні шматочки мила, і подарувати їх своїм друзі, колегам і родичам на свято.

Потрібна готівка на відкриття свого бізнесу? Credit 365 - заявки на терміновий грошовий позику

вартість праці

Як же визначити вартість своєї праці?

Щоб оцінити скільки повинен коштувати шматочок мила, потрібно врахувати кілька факторів:

  1. Наскільки ви відомі, так як від цього буде залежати ціна мила.
  2. Зовнішній вигляд. Чим красивіше і складніше за формою мило, тим воно буде дорожче, тому що вимагає більшої майстерності і фантазії.
  3. Упаковка. Мило в красивій і оригінальній упаковці цінується дорожче, ніж загорнуте в простий поліетиленовий пакет.

Майстри за свої труди, додають від 5 до 15 грн на один шматочок мила ручної роботи. Тому 100 грам мила ручної роботи може коштувати від 20 до 40 грн в залежності від складності його виробництво.

Як розповідає рукодільниця Ольга Катасонова, найголовніше в такому бізнесі не приховувати склад свого продукту. Так як рано чи пізно це може обернутися проти вас.

"Наприклад, ви не дописали до складу масло макадамі, а у вашого клієнта саме на це масло алергія. Тому подумайте, що буде з вашою репутацією. Все потрібно робити по совісті і з любов'ю для своїх клієнтів", - підкреслює майстер.

Потрібна готівка на відкриття свого бізнесу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com