рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вести.Ru: Вешняки в новому світлі: на місці скандального притулку пройде фестиваль бездомних тварин

У найближчу суботу, 15 жовтня, на сході Москви відбудеться VII благодійний фестиваль "Хочу додому. Собаки притулку Кожухова". Захід пройде на території парку в Вешняках, недалеко від місця, де навесні розгорівся скандал з притулком "Бано-ЕКО" (де через моторошних умов утримання загинули десятки собак). Тепер найбільший притулок Москви - Кожуховский, який один з найперших прийшов на допомогу тваринам з сусіднього притулку , Привезе на виставку-роздачу своїх найкращих підопічних.

Всі 60 собак, які приїдуть на фестиваль, здорові, щеплені і соціалізувати. Багато з них в цей день вперше вийдуть у великий світ, і для них цей захід стане особливо важливим. Серед таких тварин - наприклад, будуть добрий і мужній Касл , Який провів в притулку цілих три роки, але не загинув і не озлобився, і перша красуня притулку - пухнаста Шанті , Підкинута в Кожухова в коробці ще зовсім крихіткою.

У програмі фестивалю також: інтерактивна майданчик і конкурси з призами, виступи запрошених гостей, в тому числі шоу-програма за участю дресированих собак, благодійні фудкорт, ярмарок та аукціон (виручені кошти будуть передані до фонду допомоги бездомним тваринам притулку Кожухова), куточок волонтера , де гості фестивалю зможуть поспілкуватися з кураторами і отримати консультацію по догляду та утримання тварин.

Ті, хто поки не готовий взяти собаку з притулку, але хоче взяти участь в їхній долі, зможуть передати подарунки для постояльців Кожухова (приймаються нашийники, повідці, підстилки, засоби для догляду - все в чистому вигляді, сухі і вологі корми - в заводських упаковках, одноразові пелюшки).

Організатори фестивалю - благодійний фонд допомоги тваринам "Я вільний" і волонтери Кожуховського муніципального притулку . Фестиваль "Хочу додому. Собаки притулку Кожухова" відбудеться 15 жовтня з 12 до 15 годин на території ставків біля амфітеатру в парку "Веселка" (Вешняки, Алея Жемчуговой). Вхід вільний.

Волонтери притулку Кожухова протягом п'яти років регулярно проводять виставки тварин, завдяки чому сотні собак і кішок з притулку вже знайшли свій будинок.

Скандал в притулку Бано "ЕКО-Вешняки" розгорівся в кінці квітня 2016 року: там виявили понад 40 тіл загиблих тварин - 29 кішок і 12 собак (за офіційними даними поліції). За даними зоозахисників, загиблих тварин у притулках, підвідомчих Петросьян, було набагато більше. В цілому після перевірок в московських притулках для тварин було порушено 51 справу про адміністративні правопорушення. Понесли дисциплінарну відповідальність 35 юридичних та посадових осіб. Відносно Віри Петросьян - керівника скандального притулку для тварин Бано "ЕКО-Вешняки" порушено кримінальну справу. Пізніше було знайдено не менше запущений притулок у Борівському, також належать організації Бано "ЕКО". До початку травня всіх уцілілих тварин (більше 200 собак і кішок) вивезли в муніципальні притулки і до приватних волонтерам. На даний момент багато хто з цих тварин знайшли свій будинок.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com