рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

На "Слов'янський базар" Долина приїхала на байці, а Вайкуле ходила з гіпсом

Долина на байку. Ще не за кермом, а в якості пасажирки, але зате в байкерському прикиді

Про нервових прикрих конкурсантів "Слов'янського базару", істериках і перерахунку балів за сценою можна забути до наступного року. Вчора журі роздало премії, а російські зірки - Лариса Долина, Лайма Вайкуле, Олена Ваєнга, Тамара Гвердцителі, Валерій Меладзе, Дмитро Пєвцов, "Дискотека Аварія", "Відчайдушні шахраї" - гала-концертом закрили фестиваль. Під завісу "Базару" заспівала і Олена Ланська - на правах переможниці. Як ми вже повідомляли, у 25-річної білоруски Гран-прі і $ 15 тис., А в українця Володимира Квасниці - перша премія і $ 9 тис. Другу премію в розмірі $ 6 тис. Розділили співачка Рута з Литви і представник Чехії Давид Дейл. Третю премію і винагороду в розмірі $ 3 тис. Поділили між собою співак Алішер Карімов з Казахстану і Кристина Скарлат з Молдови.

До речі, Володимир Квасниця ще до фіналу говорив нам, що багато чув про перемогу Ланської (як-не-як конкурс ювілейний, а балом там править його організатор - Білорусь), а тому в такому результаті не сумнівався. "Не вірите, що я не засмучений? - перепитав у нас 30-річний Володимир. - Та я шість років мріяв потрапити на" Слов'янський базар ", але не проходив відбори в Україні. А тепер у мене ще й перша премія". Але фестивалити до кінця Квасниця не залишився, а накупивши дружині і двом дочкам гостинців, виїхав за день до закриття. А Ланська відразу сказала: "Хочу поїсти, випити і гуляти всю ніч, а потім вже виспатися".

Читайте також Переможниця "Слов'янського базару" "Я рік була касиром в банку"

ГІПС, тушонки І КРЕМИ. Зоряні гості "Слов'янського базару" роз'їжджатися не поспішають. Тамара Гвердцителі ще хоче купити щось з косметики і лляні рушники. А Євген Гор, який приїхав без Надії Бабкіної та категорично не захотів говорити про неї, розповів нам, що "вже майже всі гроші спустив на їжу - в Вітебську так смачно годують. А ще треба купити їстівних сувенірів - тушонку, згущене молоко, ковбаску ". В оточенні Лайми Вайкуле нам розповіли, що співачка збирається поїхати на базу відпочинку під Вітебськом, закриту для простого народу, щоб без косметики і іншої мішури відпочити, позасмагати, покататися на катамарані. до речі, на одній з репетицій перед концертом ми помітили на правій руці Вайкуле гіпс. Співачка зізналася нам: "Зламала руку - наслідки не дуже вдалого стрибка з парашутом". Але на цьому невгамовна Лайма, якій 57 років, не зупинилася - перед Вітебськом вона відпочивала в Барселоні. "Там я пірнала з аквалангом, потроху освоюю дайвінг", - сказала нам співачка.

В МОСКВУ - У шоломі. А її колега Лариса Долина освоює ... мотоцикл. Правда, поки в якості пасажира. Народ з відкритими ротами спостерігав, як співачка, яка змінила шпильки і коктейльні сукні на шолом, байкерське косуху і джинси, їхала з чоловіком-продюсером Іллею Спіциним до концертного залу на мотоциклі Honda Gold Wing (коштує такий приблизно $ 30 тис.). Він - за кермом, вона - за спиною і мінятися місцями Спіцин категорично не хоче. "Не жіноча це справа, я ж не лізу до Лариси на сцену, - сказав він нам. - Гаразд, вона на риболовлю зі мною їздить і вудку з рук не випускає, але мотоцикл - ні". І в Вітебськ з Москви, як ми дізналися, пара приїхала на байці: "Подумаєш, всього-то 600 кілометрів і ми на місці".

До речі, коли співачка тільки під'їжджала на репетицію, організатори зашепотіли: "Долина приїхали-с ... Стеліть доріжки. Ні - краще стріляти!". Але співачка не виправдала їхні побоювання - репетиція пройшла досить гладко, чому тут же знайшли пояснення: "Лариса зараз така спокійна, як ніби не її дочка, а вона сама чекає дитину". Нагадаємо, її єдина 28-річна донька Ангеліна у вересні стане мамою. За словами Доліної, вони вже знають стать дитини, але нікому не говорять: "Головне, щоб дитина здоровою був і те, що я вже давно готова стати бабусею!".

"КЛОН" Баскова ВЖЕ НЕ БЛОНДИН, А КРАСНЯНСЬКА ХОЧЕ НА "ФАБРИКУ"

На одному з концертів ми зустріли переможців минулих років: Наталю Краснянську - вона взяла Гранпрі для України в 2007-¬м, і Дмитра Даниленко, а він ¬ для Росії в 2009¬-м (його називали клоном Миколи Баскова через ¬за схожою зовнішності , до всього ж його продюсував колишній тесть "натурального блондина" Шпігель). Зараз ні про нього, ні про неї нічого не чути ...

"Я не раз себе картала, що перемогла занадто рано - в 17 років, тому не зуміла скористатися шансом, ¬ зізналася нам Наташа. - Тоді мене вітав Віктор Ющенко , Навіть їздила на запрошення його дружини до них додому. Потім зв'язалася з агентством, яке не змогло мене розкрутити, та й весь час йшло на навчання - я поступила в естрадноцірковое училище. Єдиний блат мого Гранпрі ¬ то, що мене взяли туди без іспитів. А тепер мрію пробитися на естраду - почну з участі в "Фабриці зірок ¬4". Батьки мені грошей на розкрутку не дають - сама заробляю: на корпоративах, озвученням мультиків. Заміж не вийшла ".

А Даниленко нам розповів, що перемога дала йому лише внутрішнє задоволення: "Розкрутка вийшла невдалою - не останню роль зіграв блондинистий колір волосся. І після конкурсу я ледь не попрощався зі сценою - у мене надовго пропав голос, мабуть, нерви. Але я встиг закінчити Московську консерваторію, вступив до аспірантури. Шпігель вже півтора року як не мій продюсер, тепер я сам займаюся собою. і повернув собі натуральний русявий колір волосся. Чи не одружився і поки не хочу ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Quot;Не вірите, що я не засмучений?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com