рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Teenage Engineering заявили про тимчасове припинення виробництва OP-1

Портативний синтезатор Teenage Engineering OP-1   Teenage Engineering недавно зробили незвичайну заяву, для того, щоб переконати музикантів в тому, що OP-1 - її перший і безмірно популярний портативний синтезатор, все ще не вмер

Портативний синтезатор Teenage Engineering OP-1

Teenage Engineering недавно зробили незвичайну заяву, для того, щоб переконати музикантів в тому, що OP-1 - її перший і безмірно популярний портативний синтезатор, все ще не вмер. Все через поширилися чутки, про припинення виробництва пристрою, які привели до зростання цін на пристрій на вторинному ринку.

У своєму пості на Facebook Teenage Engineering заявили, що «ніхто не повинен платити таку ціну за OP-1» і прикріпили скрін, де синтезатор був виставлений за 8600 $! Далі написано наступне: «Минулого тижня ходили чутки, що OP-1 мертвий. Ми були дуже здивовані цим, адже ми багато працювали над оновленням апаратної платформи, щоб зберегти життя нашого продукту протягом багатьох років. Ця ситуація викликала короткочасну зупинку виробництва, але скоро ми почнемо працювати в повну силу ».

Отже, ось наші висновки - OP-1 не мертвий, він просто спить. Чутки можуть виникати з факту, що компанія тільки що випустила OP-Z , Новий синтезатор, який деякі люди помилково сприймають, як заміну OP-1, деякі правда вважають, що їх виробництво було ініційовано навмисно, щоб підняти ажіотаж навколо OP-1.

У будь-якому випадку, ми вважаємо, що варто чекати відновлення виробництва такого популярного синтезатора, і можливо тепер він стане доступнішою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com