- Окунь в духовці запечений Добре знайомий кожному, навіть не рибалці, смугастий розбійник наших водойм...
- про рецепт
- Окунь в духовці запечений
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
- Окунь в духовці запечений
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
- Окунь в духовці запечений
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
- Окунь в духовці запечений
- Інгредієнти (2 порції)
- про рецепт
Окунь в духовці запечений
Добре знайомий кожному, навіть не рибалці, смугастий розбійник наших водойм - окунь. Родичі нашого окуня проживають практично по всьому світу.
Доводилося ловити американського баса, родича окуня, а також родича окуня в Червоному морі. В океані живе багато риб, які називаються «морський окунь».
Інгредієнти (2 порції)
- Великий окунь річковий або морський 1 шт
- Картопля 2-3 шт
- Лук 1 шт
- Помідор 2 шт
- Зелень (базилік і петрушка) 2-3 гілочки
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Сіль, сухі ароматні трави, перець чорний мелений, лимон Спеції
- Морського окуня необхідно розморозити і очистити від луски. Це нескладно, якщо взяти тушку за хвіст і чистити ножем від хвоста у напрямку в голові. Голову, якщо вона є, відрізати й викинути як і нутрощі. Обов'язково очистити внутрішню порожнину окуня від чорної плівки. Плівка чиститься погано, тому варто постаратися за допомогою жорсткої губки. З річковим окунем трохи складніше, враховуючи наявність луски, вельми схожій з бронею, але ретельно очистити від луски дуже треба.
Окуня випатрати і очистити від луски
- Тушку окуня надрізати навхрест ножем на глибину 5-6 мм з боків ближче до спинному плавці з інтервалом 4-5 см. При цьому треба постаратися не пошкодити реберні кістки.
Овочі для запікання окуня
- Натерти тушку, особливо ретельно надрізи і внутрішню порожнину сумішшю спецій і трав: орегано, базилік, сіль, перець чорний - за смаком, і залишити на 30 хв.
Натерти тушку сумішшю спецій і трав
- Лук очистити, нарізати великою соломкою. Обсмажити нарізану цибулю на 1 ст. л. оливкового масла до легкого рум'янцю.
Обсмажити нарізану цибулю до легкого рум'янцю
- Картоплю необхідно спекти до готовності. З огляду на те, що риба готується дуже швидко, картопля може залишитися сирої під час загальної термообробки. Тому варто закладати практично готові печені овочі. Швидше за все спекти картоплю в мікрохвильовці. Це займає буквально 10 хв.
- Запечену картоплю очистити від шкірки і нарізати на 4-6 частин.
- Один помідор порізати на тонкі часточки, насіння і шкірку можна не видаляти. Другий помідор нарізати великими часточками - на 8-10 частин.
- Зелень петрушки і базиліка дрібно нарізати. Деко або глиняне плато змастити оливковою олією і викласти рибу. Запечена окунь в духовці, як і будь-яка риба, під час запікання має тенденцію приставати до листу. За бажанням, можна укласти на дно дека кілька дуже тонко зрізаних кружечків лимона або помідора, і вже на них укладати рибу.
Укласти рибу на деко
- Навколо риби викласти нарізану печену картоплю і посипати нарізаною зеленню.
Викласти підготовлену картоплю і посипати зеленню
- Викласти великі часточки помідора упереміш з картоплею, потім смажену цибулю. Посолити і поперчити овочі за смаком.
Викласти часточки помідора і смажену цибулю
- Рівномірно розподілити тонкі часточки помідорів, щоб помідори закрили весь простір навколо окуня. За бажанням можна додатково посипати невеликою кількістю сухих трав, посолити. Почекати 5 хв, щоб сіль розчинилася.
Рівномірно розкласти тонко зрізаний помідор
- Далі важливий момент! Акуратно, дуже невеликими порціями, полити все блюдо оливковою олією або просто змастити всі інгредієнти пензликом. Треба намагатися не пропускати жодного сантиметра, щоб запечений окунь в духовці з овочами НЕ обгорів.
- Влити на деко 1-2 ст. л. гарячої води. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку для запікання. Запечений з овочами окунь в духовці готується від 45 хвилин до 1 години.
Запечена окунь в духовці з овочами готується від 45 хвилин до 1 години
- За цей час риба прожарітся гарантовано. Варто орієнтуватися по помідорах, як тільки вони стануть добре печеними і риба готова, то і все страва готова.
- Подається запечений окунь в духовці з овочами до столу прямо в жаротривкої формі, в якій блюдо готувалося
- Можна викласти на блюдо чорні маслини - для прикраси і щоб додати страві особливого смаку.
Можна викласти запеченого в духовці окуня на тарілки
- Додати до страви кілька гілочок зелені і, за бажанням, посипати щіпкою гострого перцю - багато хто любить гостроту. Крім того, раджу полити запеченого в духовці окуня соком лимона, риба взагалі добре поєднується з лимоном. А також з картоплею запеченим з розмарином .
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
- Запечена окунь в духовці готується не складно, хоча і довго. Основна складність - чистка окуня. Крім того, зверніть увагу, риба, особливо річкова, повинна дуже добре прожаритися.
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 45 хв
- Приготування: 1 година 15 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Окунь в духовці запечений
4.9 (98.53%) 68
Окунь в духовці запечений
Добре знайомий кожному, навіть не рибалці, смугастий розбійник наших водойм - окунь. Родичі нашого окуня проживають практично по всьому світу.
Доводилося ловити американського баса, родича окуня, а також родича окуня в Червоному морі. В океані живе багато риб, які називаються «морський окунь».
Інгредієнти (2 порції)
- Великий окунь річковий або морський 1 шт
- Картопля 2-3 шт
- Лук 1 шт
- Помідор 2 шт
- Зелень (базилік і петрушка) 2-3 гілочки
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Сіль, сухі ароматні трави, перець чорний мелений, лимон Спеції
- Морського окуня необхідно розморозити і очистити від луски. Це нескладно, якщо взяти тушку за хвіст і чистити ножем від хвоста у напрямку в голові. Голову, якщо вона є, відрізати й викинути як і нутрощі. Обов'язково очистити внутрішню порожнину окуня від чорної плівки. Плівка чиститься погано, тому варто постаратися за допомогою жорсткої губки. З річковим окунем трохи складніше, враховуючи наявність луски, вельми схожій з бронею, але ретельно очистити від луски дуже треба.
Окуня випатрати і очистити від луски
- Тушку окуня надрізати навхрест ножем на глибину 5-6 мм з боків ближче до спинному плавці з інтервалом 4-5 см. При цьому треба постаратися не пошкодити реберні кістки.
Овочі для запікання окуня
- Натерти тушку, особливо ретельно надрізи і внутрішню порожнину сумішшю спецій і трав: орегано, базилік, сіль, перець чорний - за смаком, і залишити на 30 хв.
Натерти тушку сумішшю спецій і трав
- Лук очистити, нарізати великою соломкою. Обсмажити нарізану цибулю на 1 ст. л. оливкового масла до легкого рум'янцю.
Обсмажити нарізану цибулю до легкого рум'янцю
- Картоплю необхідно спекти до готовності. З огляду на те, що риба готується дуже швидко, картопля може залишитися сирої під час загальної термообробки. Тому варто закладати практично готові печені овочі. Швидше за все спекти картоплю в мікрохвильовці. Це займає буквально 10 хв.
- Запечену картоплю очистити від шкірки і нарізати на 4-6 частин.
- Один помідор порізати на тонкі часточки, насіння і шкірку можна не видаляти. Другий помідор нарізати великими часточками - на 8-10 частин.
- Зелень петрушки і базиліка дрібно нарізати. Деко або глиняне плато змастити оливковою олією і викласти рибу. Запечена окунь в духовці, як і будь-яка риба, під час запікання має тенденцію приставати до листу. За бажанням, можна укласти на дно дека кілька дуже тонко зрізаних кружечків лимона або помідора, і вже на них укладати рибу.
Укласти рибу на деко
- Навколо риби викласти нарізану печену картоплю і посипати нарізаною зеленню.
Викласти підготовлену картоплю і посипати зеленню
- Викласти великі часточки помідора упереміш з картоплею, потім смажену цибулю. Посолити і поперчити овочі за смаком.
Викласти часточки помідора і смажену цибулю
- Рівномірно розподілити тонкі часточки помідорів, щоб помідори закрили весь простір навколо окуня. За бажанням можна додатково посипати невеликою кількістю сухих трав, посолити. Почекати 5 хв, щоб сіль розчинилася.
Рівномірно розкласти тонко зрізаний помідор
- Далі важливий момент! Акуратно, дуже невеликими порціями, полити все блюдо оливковою олією або просто змастити всі інгредієнти пензликом. Треба намагатися не пропускати жодного сантиметра, щоб запечений окунь в духовці з овочами НЕ обгорів.
- Влити на деко 1-2 ст. л. гарячої води. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку для запікання. Запечений з овочами окунь в духовці готується від 45 хвилин до 1 години.
Запечена окунь в духовці з овочами готується від 45 хвилин до 1 години
- За цей час риба прожарітся гарантовано. Варто орієнтуватися по помідорах, як тільки вони стануть добре печеними і риба готова, то і все страва готова.
- Подається запечений окунь в духовці з овочами до столу прямо в жаротривкої формі, в якій блюдо готувалося
- Можна викласти на блюдо чорні маслини - для прикраси і щоб додати страві особливого смаку.
Можна викласти запеченого в духовці окуня на тарілки
- Додати до страви кілька гілочок зелені і, за бажанням, посипати щіпкою гострого перцю - багато хто любить гостроту. Крім того, раджу полити запеченого в духовці окуня соком лимона, риба взагалі добре поєднується з лимоном. А також з картоплею запеченим з розмарином .
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
- Запечена окунь в духовці готується не складно, хоча і довго. Основна складність - чистка окуня. Крім того, зверніть увагу, риба, особливо річкова, повинна дуже добре прожаритися.
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 45 хв
- Приготування: 1 година 15 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Окунь в духовці запечений
4.9 (98.53%) 68
Окунь в духовці запечений
Добре знайомий кожному, навіть не рибалці, смугастий розбійник наших водойм - окунь. Родичі нашого окуня проживають практично по всьому світу.
Доводилося ловити американського баса, родича окуня, а також родича окуня в Червоному морі. В океані живе багато риб, які називаються «морський окунь».
Інгредієнти (2 порції)
- Великий окунь річковий або морський 1 шт
- Картопля 2-3 шт
- Лук 1 шт
- Помідор 2 шт
- Зелень (базилік і петрушка) 2-3 гілочки
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Сіль, сухі ароматні трави, перець чорний мелений, лимон Спеції
- Морського окуня необхідно розморозити і очистити від луски. Це нескладно, якщо взяти тушку за хвіст і чистити ножем від хвоста у напрямку в голові. Голову, якщо вона є, відрізати й викинути як і нутрощі. Обов'язково очистити внутрішню порожнину окуня від чорної плівки. Плівка чиститься погано, тому варто постаратися за допомогою жорсткої губки. З річковим окунем трохи складніше, враховуючи наявність луски, вельми схожій з бронею, але ретельно очистити від луски дуже треба.
Окуня випатрати і очистити від луски
- Тушку окуня надрізати навхрест ножем на глибину 5-6 мм з боків ближче до спинному плавці з інтервалом 4-5 см. При цьому треба постаратися не пошкодити реберні кістки.
Овочі для запікання окуня
- Натерти тушку, особливо ретельно надрізи і внутрішню порожнину сумішшю спецій і трав: орегано, базилік, сіль, перець чорний - за смаком, і залишити на 30 хв.
Натерти тушку сумішшю спецій і трав
- Лук очистити, нарізати великою соломкою. Обсмажити нарізану цибулю на 1 ст. л. оливкового масла до легкого рум'янцю.
Обсмажити нарізану цибулю до легкого рум'янцю
- Картоплю необхідно спекти до готовності. З огляду на те, що риба готується дуже швидко, картопля може залишитися сирої під час загальної термообробки. Тому варто закладати практично готові печені овочі. Швидше за все спекти картоплю в мікрохвильовці. Це займає буквально 10 хв.
- Запечену картоплю очистити від шкірки і нарізати на 4-6 частин.
- Один помідор порізати на тонкі часточки, насіння і шкірку можна не видаляти. Другий помідор нарізати великими часточками - на 8-10 частин.
- Зелень петрушки і базиліка дрібно нарізати. Деко або глиняне плато змастити оливковою олією і викласти рибу. Запечена окунь в духовці, як і будь-яка риба, під час запікання має тенденцію приставати до листу. За бажанням, можна укласти на дно дека кілька дуже тонко зрізаних кружечків лимона або помідора, і вже на них укладати рибу.
Укласти рибу на деко
- Навколо риби викласти нарізану печену картоплю і посипати нарізаною зеленню.
Викласти підготовлену картоплю і посипати зеленню
- Викласти великі часточки помідора упереміш з картоплею, потім смажену цибулю. Посолити і поперчити овочі за смаком.
Викласти часточки помідора і смажену цибулю
- Рівномірно розподілити тонкі часточки помідорів, щоб помідори закрили весь простір навколо окуня. За бажанням можна додатково посипати невеликою кількістю сухих трав, посолити. Почекати 5 хв, щоб сіль розчинилася.
Рівномірно розкласти тонко зрізаний помідор
- Далі важливий момент! Акуратно, дуже невеликими порціями, полити все блюдо оливковою олією або просто змастити всі інгредієнти пензликом. Треба намагатися не пропускати жодного сантиметра, щоб запечений окунь в духовці з овочами НЕ обгорів.
- Влити на деко 1-2 ст. л. гарячої води. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку для запікання. Запечений з овочами окунь в духовці готується від 45 хвилин до 1 години.
Запечена окунь в духовці з овочами готується від 45 хвилин до 1 години
- За цей час риба прожарітся гарантовано. Варто орієнтуватися по помідорах, як тільки вони стануть добре печеними і риба готова, то і все страва готова.
- Подається запечений окунь в духовці з овочами до столу прямо в жаротривкої формі, в якій блюдо готувалося
- Можна викласти на блюдо чорні маслини - для прикраси і щоб додати страві особливого смаку.
Можна викласти запеченого в духовці окуня на тарілки
- Додати до страви кілька гілочок зелені і, за бажанням, посипати щіпкою гострого перцю - багато хто любить гостроту. Крім того, раджу полити запеченого в духовці окуня соком лимона, риба взагалі добре поєднується з лимоном. А також з картоплею запеченим з розмарином .
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
- Запечена окунь в духовці готується не складно, хоча і довго. Основна складність - чистка окуня. Крім того, зверніть увагу, риба, особливо річкова, повинна дуже добре прожаритися.
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 45 хв
- Приготування: 1 година 15 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Окунь в духовці запечений
4.9 (98.53%) 68
Окунь в духовці запечений
Добре знайомий кожному, навіть не рибалці, смугастий розбійник наших водойм - окунь. Родичі нашого окуня проживають практично по всьому світу.
Доводилося ловити американського баса, родича окуня, а також родича окуня в Червоному морі. В океані живе багато риб, які називаються «морський окунь».
Інгредієнти (2 порції)
- Великий окунь річковий або морський 1 шт
- Картопля 2-3 шт
- Лук 1 шт
- Помідор 2 шт
- Зелень (базилік і петрушка) 2-3 гілочки
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Сіль, сухі ароматні трави, перець чорний мелений, лимон Спеції
- Морського окуня необхідно розморозити і очистити від луски. Це нескладно, якщо взяти тушку за хвіст і чистити ножем від хвоста у напрямку в голові. Голову, якщо вона є, відрізати й викинути як і нутрощі. Обов'язково очистити внутрішню порожнину окуня від чорної плівки. Плівка чиститься погано, тому варто постаратися за допомогою жорсткої губки. З річковим окунем трохи складніше, враховуючи наявність луски, вельми схожій з бронею, але ретельно очистити від луски дуже треба.
Окуня випатрати і очистити від луски
- Тушку окуня надрізати навхрест ножем на глибину 5-6 мм з боків ближче до спинному плавці з інтервалом 4-5 см. При цьому треба постаратися не пошкодити реберні кістки.
Овочі для запікання окуня
- Натерти тушку, особливо ретельно надрізи і внутрішню порожнину сумішшю спецій і трав: орегано, базилік, сіль, перець чорний - за смаком, і залишити на 30 хв.
Натерти тушку сумішшю спецій і трав
- Лук очистити, нарізати великою соломкою. Обсмажити нарізану цибулю на 1 ст. л. оливкового масла до легкого рум'янцю.
Обсмажити нарізану цибулю до легкого рум'янцю
- Картоплю необхідно спекти до готовності. З огляду на те, що риба готується дуже швидко, картопля може залишитися сирої під час загальної термообробки. Тому варто закладати практично готові печені овочі. Швидше за все спекти картоплю в мікрохвильовці. Це займає буквально 10 хв.
- Запечену картоплю очистити від шкірки і нарізати на 4-6 частин.
- Один помідор порізати на тонкі часточки, насіння і шкірку можна не видаляти. Другий помідор нарізати великими часточками - на 8-10 частин.
- Зелень петрушки і базиліка дрібно нарізати. Деко або глиняне плато змастити оливковою олією і викласти рибу. Запечена окунь в духовці, як і будь-яка риба, під час запікання має тенденцію приставати до листу. За бажанням, можна укласти на дно дека кілька дуже тонко зрізаних кружечків лимона або помідора, і вже на них укладати рибу.
Укласти рибу на деко
- Навколо риби викласти нарізану печену картоплю і посипати нарізаною зеленню.
Викласти підготовлену картоплю і посипати зеленню
- Викласти великі часточки помідора упереміш з картоплею, потім смажену цибулю. Посолити і поперчити овочі за смаком.
Викласти часточки помідора і смажену цибулю
- Рівномірно розподілити тонкі часточки помідорів, щоб помідори закрили весь простір навколо окуня. За бажанням можна додатково посипати невеликою кількістю сухих трав, посолити. Почекати 5 хв, щоб сіль розчинилася.
Рівномірно розкласти тонко зрізаний помідор
- Далі важливий момент! Акуратно, дуже невеликими порціями, полити все блюдо оливковою олією або просто змастити всі інгредієнти пензликом. Треба намагатися не пропускати жодного сантиметра, щоб запечений окунь в духовці з овочами НЕ обгорів.
- Влити на деко 1-2 ст. л. гарячої води. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку для запікання. Запечений з овочами окунь в духовці готується від 45 хвилин до 1 години.
Запечена окунь в духовці з овочами готується від 45 хвилин до 1 години
- За цей час риба прожарітся гарантовано. Варто орієнтуватися по помідорах, як тільки вони стануть добре печеними і риба готова, то і все страва готова.
- Подається запечений окунь в духовці з овочами до столу прямо в жаротривкої формі, в якій блюдо готувалося
- Можна викласти на блюдо чорні маслини - для прикраси і щоб додати страві особливого смаку.
Можна викласти запеченого в духовці окуня на тарілки
- Додати до страви кілька гілочок зелені і, за бажанням, посипати щіпкою гострого перцю - багато хто любить гостроту. Крім того, раджу полити запеченого в духовці окуня соком лимона, риба взагалі добре поєднується з лимоном. А також з картоплею запеченим з розмарином .
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
- Запечена окунь в духовці готується не складно, хоча і довго. Основна складність - чистка окуня. Крім того, зверніть увагу, риба, особливо річкова, повинна дуже добре прожаритися.
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 45 хв
- Приготування: 1 година 15 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Окунь в духовці запечений
4.9 (98.53%) 68
Окунь в духовці запечений
Добре знайомий кожному, навіть не рибалці, смугастий розбійник наших водойм - окунь. Родичі нашого окуня проживають практично по всьому світу.
Доводилося ловити американського баса, родича окуня, а також родича окуня в Червоному морі. В океані живе багато риб, які називаються «морський окунь».
Інгредієнти (2 порції)
- Великий окунь річковий або морський 1 шт
- Картопля 2-3 шт
- Лук 1 шт
- Помідор 2 шт
- Зелень (базилік і петрушка) 2-3 гілочки
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Сіль, сухі ароматні трави, перець чорний мелений, лимон Спеції
- Морського окуня необхідно розморозити і очистити від луски. Це нескладно, якщо взяти тушку за хвіст і чистити ножем від хвоста у напрямку в голові. Голову, якщо вона є, відрізати й викинути як і нутрощі. Обов'язково очистити внутрішню порожнину окуня від чорної плівки. Плівка чиститься погано, тому варто постаратися за допомогою жорсткої губки. З річковим окунем трохи складніше, враховуючи наявність луски, вельми схожій з бронею, але ретельно очистити від луски дуже треба.
Окуня випатрати і очистити від луски
- Тушку окуня надрізати навхрест ножем на глибину 5-6 мм з боків ближче до спинному плавці з інтервалом 4-5 см. При цьому треба постаратися не пошкодити реберні кістки.
Овочі для запікання окуня
- Натерти тушку, особливо ретельно надрізи і внутрішню порожнину сумішшю спецій і трав: орегано, базилік, сіль, перець чорний - за смаком, і залишити на 30 хв.
Натерти тушку сумішшю спецій і трав
- Лук очистити, нарізати великою соломкою. Обсмажити нарізану цибулю на 1 ст. л. оливкового масла до легкого рум'янцю.
Обсмажити нарізану цибулю до легкого рум'янцю
- Картоплю необхідно спекти до готовності. З огляду на те, що риба готується дуже швидко, картопля може залишитися сирої під час загальної термообробки. Тому варто закладати практично готові печені овочі. Швидше за все спекти картоплю в мікрохвильовці. Це займає буквально 10 хв.
- Запечену картоплю очистити від шкірки і нарізати на 4-6 частин.
- Один помідор порізати на тонкі часточки, насіння і шкірку можна не видаляти. Другий помідор нарізати великими часточками - на 8-10 частин.
- Зелень петрушки і базиліка дрібно нарізати. Деко або глиняне плато змастити оливковою олією і викласти рибу. Запечена окунь в духовці, як і будь-яка риба, під час запікання має тенденцію приставати до листу. За бажанням, можна укласти на дно дека кілька дуже тонко зрізаних кружечків лимона або помідора, і вже на них укладати рибу.
Укласти рибу на деко
- Навколо риби викласти нарізану печену картоплю і посипати нарізаною зеленню.
Викласти підготовлену картоплю і посипати зеленню
- Викласти великі часточки помідора упереміш з картоплею, потім смажену цибулю. Посолити і поперчити овочі за смаком.
Викласти часточки помідора і смажену цибулю
- Рівномірно розподілити тонкі часточки помідорів, щоб помідори закрили весь простір навколо окуня. За бажанням можна додатково посипати невеликою кількістю сухих трав, посолити. Почекати 5 хв, щоб сіль розчинилася.
Рівномірно розкласти тонко зрізаний помідор
- Далі важливий момент! Акуратно, дуже невеликими порціями, полити все блюдо оливковою олією або просто змастити всі інгредієнти пензликом. Треба намагатися не пропускати жодного сантиметра, щоб запечений окунь в духовці з овочами НЕ обгорів.
- Влити на деко 1-2 ст. л. гарячої води. Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку для запікання. Запечений з овочами окунь в духовці готується від 45 хвилин до 1 години.
Запечена окунь в духовці з овочами готується від 45 хвилин до 1 години
- За цей час риба прожарітся гарантовано. Варто орієнтуватися по помідорах, як тільки вони стануть добре печеними і риба готова, то і все страва готова.
- Подається запечений окунь в духовці з овочами до столу прямо в жаротривкої формі, в якій блюдо готувалося
- Можна викласти на блюдо чорні маслини - для прикраси і щоб додати страві особливого смаку.
Можна викласти запеченого в духовці окуня на тарілки
- Додати до страви кілька гілочок зелені і, за бажанням, посипати щіпкою гострого перцю - багато хто любить гостроту. Крім того, раджу полити запеченого в духовці окуня соком лимона, риба взагалі добре поєднується з лимоном. А також з картоплею запеченим з розмарином .
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
- Запечена окунь в духовці готується не складно, хоча і довго. Основна складність - чистка окуня. Крім того, зверніть увагу, риба, особливо річкова, повинна дуже добре прожаритися.
Запечена окунь в духовці з помідорами і картоплею
про рецепт
- Вихід: 2 Порції
- Підготовка: 45 хв
- Приготування: 1 година 15 хв
- Готується за 2 години
Автор: Сергій Джуренко
Збережіть рецепт для друзів
Оцініть рецепт
Окунь в духовці запечений
4.9 (98.53%) 68