рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Помпони і бантики своїми руками на вилці

Помпони з ниток і бантики зі стрічок чудово підійдуть для декору одягу і аксесуарів, як прикраси або матеріалу для масштабних речей. Маленькі акуратні помпони і бантики буде зручно зробити своїми руками за допомогою звичайної вилки!

Маленькі акуратні помпони і бантики буде зручно зробити своїми руками за допомогою звичайної вилки

Намотайте нитку навколо зубів вилки і відріжте. Для зеленого помпона на фото знадобилося близько 40 витків нитки, для червоного - близько 60. Потім відріжте нитку довжиною 10-20 см і простягніть між середніми зубами вилки навколо мотка. Зауважте кінчики нитки міцним вузлом, стягніть моток з зубів і ще раз зав'яжіть ниткою серединку. Розпушити получнний помпон і обріжте при необхідності нерівні краї.

Розпушити получнний помпон і обріжте при необхідності нерівні краї

Візьміть тонку стрічку або тасьму довжиною близько 15 см і оберніть навколо лівого боку вилки. Кінець стрічки, що лежить на задній частині вилки, оберніть навколо правого боку на передню частину (друга половинка стрічки залишається під цією) і пропустіть між середніми зубами знизу. «Передню» половинку стрічки заводимо вгору також між середніми зубами. Вийшло, що обидва кінці стрічки вийшли зі зворотного боку вилки зверху і знизу горизонтально натягнутої стрічки. Зауважте навколо неї кінці вузликом. Зніміть отриманий бантик з вилки, при необхідності обріжте довгі кінчики і обробіть їх.

джерело http://handmadeidea.com.ua

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com