Статьи
Помпони і бантики своїми руками на вилці
Помпони з ниток і бантики зі стрічок чудово підійдуть для декору одягу і аксесуарів, як прикраси або матеріалу для масштабних речей. Маленькі акуратні помпони і бантики буде зручно зробити своїми руками за допомогою звичайної вилки!
Намотайте нитку навколо зубів вилки і відріжте. Для зеленого помпона на фото знадобилося близько 40 витків нитки, для червоного - близько 60. Потім відріжте нитку довжиною 10-20 см і простягніть між середніми зубами вилки навколо мотка. Зауважте кінчики нитки міцним вузлом, стягніть моток з зубів і ще раз зав'яжіть ниткою серединку. Розпушити получнний помпон і обріжте при необхідності нерівні краї.
Візьміть тонку стрічку або тасьму довжиною близько 15 см і оберніть навколо лівого боку вилки. Кінець стрічки, що лежить на задній частині вилки, оберніть навколо правого боку на передню частину (друга половинка стрічки залишається під цією) і пропустіть між середніми зубами знизу. «Передню» половинку стрічки заводимо вгору також між середніми зубами. Вийшло, що обидва кінці стрічки вийшли зі зворотного боку вилки зверху і знизу горизонтально натягнутої стрічки. Зауважте навколо неї кінці вузликом. Зніміть отриманий бантик з вилки, при необхідності обріжте довгі кінчики і обробіть їх.
джерело http://handmadeidea.com.ua
Новости
Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим
Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,
Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,
Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше
Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот
Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus