рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Моє захоплення «Бантики для волосся»

Марина Челтикіна
Моє захоплення «Бантики для волосся»

Добрий час доби! У всіх є хобі, улюблене заняття, для якого завжди знайдеться час. З недавнього часу я зацікавилася виготовленням бантиків для волосся. Почалося з того, що мама однієї нашої вихованки, поки сиділа вдома без роботи, наробила цілу купу таких красивих резінок- бантиків, і продавала їх. Ось і я вирішила спробувати. Знайшла в інтернеті відеоуроки, купила потрібну кількість стрічок, всяких намистин, гумок, клей.

Тут, звичайно, треба набити руку, щоб вийшло акуратно. Але виготовлення гумок виявилося таким захоплюючим заняттям! Так що моя дочка кожен день стала ходити в школу з новими гумками.

Я зробила гумки і для її подружок на дні народження.

Хоч я і купувала гумки, стрічки та аксесуари за роздрібною ціною, все одно собівартість готових бантиків виявилася майже вдвічі нижчою за ринкову.

Марина Челтикіна   Моє захоплення «Бантики для волосся»   Добрий час доби

А в інтернеті стільки всього красивого, так що буду робити ще!

Публікації по темі:

Моє захоплення - фотографія   Мої подруги жартома мене називають «папараці» Моє захоплення - фотографія Мої подруги жартома мене називають «папараці». Образи на них немає, адже де б ми не були, мене в загальній компанії можна побачити час від часу.

Моє захоплення - лялечки-шкатулки   Ляльки в красивих, бальних сукнях мрія будь-якої дівчинки Моє захоплення - лялечки-шкатулки Ляльки в красивих, бальних сукнях мрія будь-якої дівчинки. Хочу запропонувати вашій увазі моїх ляльок-шкатулок, які вже знайшли своїх господинь.

Моє маленьке захоплення стрічками   Канзаши - лагідне чарівність душі Елегантні, лаконічні, незвичайної краси квіти, виконані в техніці «складання» Моє маленьке захоплення стрічками Канзаши - лагідне чарівність душі Елегантні, лаконічні, незвичайної краси квіти, виконані в техніці «складання».

Моє захоплення   Мрії збуваються Моє захоплення танцями почалося як тільки я вперше побачила балет Моє захоплення Мрії збуваються Моє захоплення танцями почалося як тільки я вперше побачила балет! Танцювати мене тягнуло з того віку, коли ще беруть.

Моє захоплення Моє захоплення! Хочу поділиться своїм захопленням. Взагалі у мене інтереси різні, але останнім часом у зв'язку з життєвими обставинами, захопилася розписом.

Моє захоплення-в'язання гачком   З народженням дочки я навчилася в'язати гачком Моє захоплення-в'язання гачком З народженням дочки я навчилася в'язати гачком. Спицями я вміла в'язати ще з дитинства, мене навчила цьому бабуся. Але гачком мені здається.

Моє захоплення Моє захоплення. ляльки У ляльки люблять грати всі і дорослі і діти. В даний час проблем з вибором іграшок немає. Магазини завалені всілякими іграми.

Моє захоплення-в'язання Моє захоплення-в'язання. Зараз, в наш час, в магазинах можна купити все, що завгодно. Дуже величезний вибір іграшок, красивих, шикарних, якісних. Вибирай ,.

Моє захоплення витинанкою   Давно хотілося спробувати себе в цій техніці Моє захоплення витинанкою Давно хотілося спробувати себе в цій техніці. Все почалося з простих сніжинок на Новий рік, а потім скачавши з інтернету зразки присвятила.

Фоторепортаж «Моє захоплення-декупаж»   Дорогі друзі Фоторепортаж «Моє захоплення-декупаж» Дорогі друзі. Продовжую показ своїх творчих робіт. Раніше я писала про свої захоплення, про декупажу. Сьогодні я продовжу розмову про нього. Це.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com