рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Інтернет-магазин товарів для рукоділля "Аґрафка" пропонує купити Гудзики декоративні

  1. Вибір декоративних гудзиків для рукоділля
  2. Переваги наборів гудзиків для творчості

Скрапбукінг - не тільки один з найбільш захоплюючих видів творчості, а й широкі можливості для втілення будь-яких ідей. У ньому використовуються різні техніки, матеріали, декор. Різноманітність настільки величезна, що кожен може оформити по своєму смаку оригінальні листи, фоторамки, конверти, альбоми, щоденники, листівки, запрошення, вироби та багато іншого. В інтернет-магазині «Аґрафка» ви можете замовити будь-які товари для рукоділля, а також купити декоративні ґудзики для скрапбукінгу.

Декорування гудзиками - найпростіший, доступний спосіб для створення чудових, унікальних скрап-проектів. Такі заготовки відмінно прикрашають і доповнюють вироби, і при цьому коштують недорого.

Вибір декоративних гудзиків для рукоділля

Фігурні гудзики виготовляються з різного матеріалу: дерева, нейлону, поліестеру. У них немає шкідливих елементів, що руйнують декор. Аксесуари прикріплювати легко різними способами. Варіантів кріплення безліч:

  • Декоративні гудзики для рукоділля можна приклеювати. Для цього досить підібрати підходящий клей і прикріпити прикраси до паперу або картону. Для ефекту клей змішується з блискітками.
  • Елементи прикраси прив'язуються стрічками , Мотузочками, ниточками - виходить додатковий декор, плюс - на лицьовій стороні можна зав'язати бантик або красивий вузлик.
  • Дерев'яні гудзики пришиваються нитками. Особливо популярні ті, у яких є чотири дірки. Творити простіше простого, пришиваючи гудзики у вигляді квадратиків, паралельних ліній, хрестиків, стрілок, через край.
  • Оригінальне оформлення виходить, якщо прикріплювати гудзики за допомогою намистин або бісеру. Скрапбукінг - не тільки один з найбільш захоплюючих видів творчості, а й широкі можливості для втілення будь-яких ідей

Переваги наборів гудзиків для творчості

  1. З готовими наборами декоративних гудзиків виходить простий неповторний вигляд прикраси і при цьому недорогий.
  2. Різноманітність форм, розмірів, колірних відтінків.
  3. Матеріал стане в нагоді не тільки в скрапбукінге, але і будь-яких інших видах творчості або для прикраси предметів інтер'єру, одягу, іграшок.
  4. Широкий асортимент для створення робіт на будь-які тематики.
  5. Товари виготовляються такими відомими брендами, як Tilda (Тільда), Prima, My Mind's Eye.

Замовити товари, що сподобалися можна по телефону або заповнивши онлайн заявку. Вас порадують низькі ціни і швидка доставка в країни СНД або по Україні (Львів, Київ, Чернівці, Запоріжжя, Харків, Дніпро, Кривий Ріг, Вінниця, Рівне, Хмельницький). Почніть створювати неповторні цікаві проекти прямо зараз!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com