рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Йоркширський тер'єр - Виставки йоркширських тер'єрів - Підготовка йорка до виставки



Власне, саму підготовку до виставки можна розділити на кілька частин - ви повинні навчити йорка стояти в стійці, показувати зуби, красиво рухатися по рингу. Безсумнівно, ви повинні створити свого вихованця виставкову зачіску.
Перш за все, вам необхідно навчити собаку правильно вести себе на виставці, де величезна кількість людей і собак. Якщо щеня знаходиться весь час вдома і виходить гуляти тільки у двір, необхідно заздалегідь готувати його до подібних "струсів". Беріть собаку з собою в магазин, поносіть цуценя уздовж людних вулиць, де багато шуму і суєти. Обов'язково сходіть кілька разів на виставки разом зі своїм улюбленцем, - щеня повинен познайомитися з обстановкою рингу, іншими собаками і людьми. Не нехтуйте поїздками разом з собакою на автомобілі, в автобусі, метро. Якщо ви відірвете цуценя від знайомих місць, де він все знає і розуміє, і втягне без підготовки в незнайомий і дивний світ виставки, це може викликати в ньому або агресивність до людей і тварин (активно-оборонну реакцію), або те, що називається " рінгобоязнью "(пасивно-оборонну реакцію). Собака, налякана рингом, обожнює ходити за покупками, роз'їжджати на всіх видах транспорту, гуляти - тільки не виходити в ринг. Цю "рінгобоязнь" можна вилікувати, але з великими труднощами.

Стійку можна відпрацьовувати з 2-х місячного віку - краще робити це перед дзеркалом, відразу на високому столику, вкритому гумовою серветкою, щоб лапи щенята не роз'їжджалися. Йорк ставиться на стіл, підтримуваний однієї вашою рукою під живіт, при цьому в іншій руці має бути ласощі. Інстинктивно тянясь за смачним, щеня піднімає голову і витягує шию. Правою рукою ви починаєте підтримувати голову малюка, а лівої - хвіст. Ви повинні вибрати якесь слово, яке визначає стійку, і повторювати його при віддачі вказівки. Не забувайте хвалити малюка і закріплювати урок ласощами. В результаті передні лапи йорка повинні виявитися прямо перед корпусом, а задні - навпаки, відставлені назад (ноги переставляються в правильне положення по одній - невірно вистачати собаку за обидві задні лапи і відтягувати їх). Для виставкових декоративних порід, до яких відносяться йорки, дуже важливий контакт з людьми - ваша собака повинна бути весела, дружелюбна і комунікабельна. Тому рекомендується залучати знайомих, друзів до "грі в виставку". Майте на увазі, що деякі експерти люблять самі ставити собаку в стійку для огляду, - цим перевіряється темперамент тварини, тому що панічно боїться чужих рук собака не може використовуватися для розведення, через слабкої нервової системи. Також експерт може причесати вашу собаку для кращого визначення якості вовни йорка. Підготуйтеся до цього заздалегідь.

Показ зубів краще відпрацьовувати кожен день, з ранку, як би вітаючись з малюком. При цьому важливо зафіксувати голову нерухомо, і оголювати зуби по черзі з лівого і з правого боку. Якщо собака в рингу огризнеться або навіть вкусить суддю, її дискваліфікують.

Привчання до руху по рингу на увазі наявність у вас в правій руці ласощі, а в лівій - ринговки. Використовуйте принцип "заманювання" цуценя ласощами, але не примушуйте насильно йти поруч з вами. Дозволяйте йти тільки поруч з вами, ліворуч або праворуч від вашої ноги, і не втомлюйтеся хвалити свого йорка і захоплюватися ним. Під час руху по рингу Вам доведеться зробити кілька кіл навколо експерта, потім провести цуценя по прямій від експерта, а потім йому назустріч. У русі всі недоліки собаки видно як на долоні. Якщо в анатомії собаки є якісь слабкі місця і майстерною стрижкою вдалося це приховати, в русі собака все одно видасть себе. Собака повинна йти правильною риссю, а господар - так порівнювати з нею свою швидкість, щоб не збивати тварина на іноходь або галоп і не занижувати тим самим оцінку. На рингу вам необхідно буде ще й дотримуватися дистанції з впередіїдущей собакою, яка повинна дорівнювати величині корпусу собаки.

Нарешті, зачіска. Створити красивий начісування - топ на голові йорка непросте заняття, тільки з досвідом приходить навик - як найбільш вигідно "підняти" волосся на голові, щоб вигравав весь вид мордочки - адже форми голови у йорков розрізняються. Найтиповішу форму топа ми розглянемо нижче, якщо ж вам дана зачіска не підходить - зверніться до посібника І. Манін "Грумінг: догляд за шерстю йоркширського тер'єра" (М., "Акваріум", 2002) (пропонований варіант теж рекомендований цим грамотним заводчиком) .

Перш за все необхідно зробити проділ - розсовуємо шерсть від зовнішнього кута ока до внутрішнього краю вуха по обом сторонам черепа йорка. Шерсть збирається в долоню і ділиться на дві частини - навпіл, на рівні середини черепа. Ті волосся, які ростуть ближче до очей, зав'язуються в хвостик, шерсть над очима при цьому злегка відтягується гребінцем з хвостиком в напрямку до носа йорка, і чоло набуває легкої опуклість. Частина, що залишилася на голові шерсть розчісується з боків черепа або зав'язується в другій хвостик. Також збирається шерсть на вухах. Всього виходить 3 хвостика, перший акуратно розчісується, набуває форму пелюстки, закріплюється лаком. Також пригладжують і укладаються всі стирчать волоски на голові. Якщо все зробити правильно, лоб придбає форму цибулини, до якої приколюється бант.

Для зміцнення краще використовувати бант на шпильці, встромляючи його не в гумку, а в шерсть перед гумкою.

Якщо ви не бачите в собі сил самостійно виставляти свого йоркшира, існує два варіанти вирішення проблеми - або ви проходите спеціальні курси, або ви довіряєте виставляти свою собаку Хендлер - фахівця, який вміє демонструвати собак на виставках. "Хендлер" в перекладі з англійської означає когось, хто чимось керує, маніпулює, а "хендлінг" - це мистецтво демонструватимуть собак. Однак в останньому випадку, природно, виставлення здійснюється на договірних засадах.

джерело: http://yorkiman.narod.ru/

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com