рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зволоження шкіри обличчя народними засобами

  1. Рослинні компоненти для зволоження
  2. зволожуючі лосьйони
  3. Рецепти зволожуючих масок
  4. Рослинні масла для зволоження шкіри
  5. Зволоження шкіри зсередини
  6. Дивись також:

У першій частині статті "Частина 1: Глибоке зволоження шкіри обличчя в домашніх умовах - можливо чи ні?" ми розібрали причини сухості шкіри, 4 основних типи зволоження з точки зору дерматології, а також яких інгредієнтів коштувати уникати, так як вони не тільки не допоможуть, але нашкодять.

Цей матеріал ми присвятимо самі корисним народних засобів для зволоження шкіри обличчя, а також наведемо кращі рецепти натуральних тоніків і масок, які можна приготувати вдома.

Серед усього різноманіття рослинних компонентів, косметологи особливо виділяють деякі рослини, чиє зволожуючу дію на шкіру можна прирівняти до дорогих розробок наукових лабораторій.

Рослинні компоненти для зволоження

  • До таких дивним рослинам відносять, в першу чергу, алое вера. Його стабілізована форма допомагає впоратися з дегідратацією відразу на декількох рівнях, тому що діючих зволожуючих складових у алое кілька.
  • Крім цього, столітник, що володіє рядом унікальних цілющих властивостей на шкіру, - прекрасний провідник для інших корисних речовин.
  • Багато зволожуючі компоненти знаходяться поруч з нами: мед, огірки, малина, сливи, морква, яблука, авокадо, лимон, олії (оливкова, зародків пшениці), вівсяне борошно, жовтки, зелений чай, кефір, сухі водорості.
  • А з лікувальних трав, крім алое, можна застосовувати липу, розмарин, ромашку, календулу, петрушку, мокрицю, ірис, березу. Цілющі рослинні масла володіють не тільки живильним, але і зволожуючим, а також антиоксидантну дію, тому стануть корисними при сухій і вікової шкірі (масла зародків пшениці, виноградних кісточок, авокадо, кунжутне, льняне, обліпихи, оливкова, ши, троянди, сандалу, герані , енотери).

Якщо шкіра не має підвищену чутливість, дуже корисним буде протирання вранці шкіри обличчя, шиї і декольте кубиком льоду, приготованим на відварі трав або на фруктовому соку, для вікової шкіри підійде лід з березового соку. Масаж таким кубиком триває 20-30 секунд.

Перед нанесенням маски або перед масажем можна зробити з тих же трав парову ванночку на 10 хвилин або гарячий компрес. Це буде сприяти кращому проникненню корисних речовин глибоко в шкіру. А на заключному етапі догляду прохолодний трав'яний компрес протонизирует і освіжить.

Ретельне очищення шкіри перед маскою або масажем є необхідною умовою якісної процедури. При сухій шкірі слід уникати застосування мила і спиртових розчинів.

зволожуючі лосьйони

Завершується етап очищення тонізацією лосьйоном. Це необхідно для відновлення порушеного внаслідок вмивання кислотно-лужної рівноваги шкіри. Найпростіший рецепт - відвар ромашки або м'яти. Однак, в домашніх умовах можна приготувати і більш складні композиції:

Сливовий лосьйон (для сухої шкіри)

3 великі сливи очистіть від шкірки, видаливши кісточки. трохи розімніть і залийте 1 склянкою окропу, проваріть 15 хвилин, процідіть, використовуйте остиглий відвар.

Вівсяний лосьйон (для жирної збезводненої шкіри)

2 ст.л. вівсяних пластівців залийте 2 склянками окропу або молока (при лущення шкіри), накрийте кришкою і остудіть. Протирайте вранці і ввечері після очищення шкіри.

Виноградний лосьйон (для нормальної та комбінованої шкіри)

Ретельно розімніть стиглі ягоди червоного винограду і залиште їх на 2 години. У половину склянки отриманого соку додайте дрібку солі і 1 ч.л. меду, перемішайте і залиште ще на півгодини.

Лосьйон з масел (для дуже сухої, що лущиться шкіри)

1 ст.л. абрикосового масла змішайте з 1 ч.л. масла зародків пшениці і 1 ст.л. масла жожоба, додайте 1-3 краплі ефірного масла троянди. Такий сумішшю добре протирати обличчя і шию на ніч.

Рецепти зволожуючих масок

А ось деякі рецепти зволожуючих масок, які пропонує народна медицина.

Поживно-зволожуюча маска.

Сир, тепле молоко, морквяний сік і оливкову олію (по 1 ст.л.) змішайте до однорідної маси і накладіть її на обличчя на 15 хвилин, потім змийте теплою водою і протріть обличчя кубиком льоду. Така маска має ще й відбілюючим ефектом.

Трав'яна маска для сухої шкіри.

По 1/2 ч.л. сухих трав деревію, звіробою, ромашки, шишок хмелю, суниці і ожини залийте склянкою окропу, дайте настоятися протягом 20 хвилин. Настій змішайте з 1 ст.л. соку з солодкого яблука, 1.ч.л. меду і 1 яєчним жовтком. Отриманою сумішшю змастіть обличчя, через 15 хвилин ретельно змийте водою.

Омолоджуюча маска для сухої шкіри.

Збийте до появи піни 1 ст.л. жирних вершків разом з 20 краплями прополісу і 1 ст.л. огіркового соку. Товстим шаром нанесіть на обличчя, залиште на 15 хвилин, після чого змийте теплою водою і протріть шкіру огірковим соком.

Товстим шаром нанесіть на обличчя, залиште на 15 хвилин, після чого змийте теплою водою і протріть шкіру огірковим соком

Освіжаюча м'ятна маска для сухої шкіри.

2 ст.л. подрібнених м'ятних листя залийте 1 склянкою окропу. Прокип'ятіть 3 хвилини, охолодіть і процідіть. Теплу кашку з листя накладіть на обличчя і зніміть через 15 хвилин вологими ватними дисками.

Яєчна маска для сухої і лупиться шкіри.

1 яєчний жовток розмішайте з 1 ст.л. масла виноградних, персикових або абрикосових кісточок, і з 1 ч. л. трохи подрібнених вівсяних пластівців. Отриману масу нанесіть на обличчя, злегка масажуючи його. Через 15 хвилин змийте теплою водою.

Під час таких процедур необхідно лягти і розслабити м'язи обличчя. На курс йде 1,5-2 місяці (2 рази на тиждень). Через 2 місяці курс можна повторити. Для підтримки ефекту достатньо 1 маски в тиждень.

Рослинні масла для зволоження шкіри

Кілька слів про таких поширених цілющих маслах як оливкова і з насіння винограду.

Оливкова олія

Оливкова олія має антиоксидантну, омолоджуючу, зволожуючу, очищує, регенераторні і знеболюючу дію.

Воно відновлює захисну функцію шкіри і відновлює її тонус, не забиває пори і покращує дихання шкіри. У ньому багато ненасичених жирних кислот, які за своїм складом схожі з ліпідами материнського молока.

Останнім часом оливковій олії приділяють особливу увагу в зв'язку з його протираковими властивостями, його рекомендують наносити на шкіру після засмаги. Його застосування в кремі, масці або як масажною основи дає чудовий результат при перерахованих вище задачах. Чудово підходить для чутливої ​​шкіри.

Для домашніх косметичних процедур використовуйте натуральне масло екстра-класу (extra-virgin oil) першого (холодного) віджимання, щоб уникнути закупорки пір і запалення.

Масло з виноградних кісточок

Масло з виноградних кісточок в косметології застосовують і як окремий компонент, і в складі Догляду коштів.

Підходить будь-якого типу шкіри, так як з одного боку живить, вітамінізує, глибоко зволожує і регенерує шкіру, підвищуючи її тонус і пружність, з іншого - має в'язкі, себорегулирующими, антибактеріальними і поросужівающім властивостями.

Крім цього, воно зміцнює капіляри, служить провідником для інших корисних речовин, є найпотужнішим антиоксидантом і джерелом фітоестрогенів, перешкоджаючи старінню і виводячи токсичні речовини з організму.

Це масло широко використовується в догляді за шкірою, волоссям, нігтями, при вугрової хвороби і куперозе, засобах для області навколо очей, в бальзамах для губ і помадах.

Для масажу в даному легкому масла додають більш густі масла жожоба, зародків пшениці, авокадо або мигдальне.

Зволоження шкіри зсередини

Крім безпосереднього впливу на шкіру, є опосередкований вплив на її зволоження. В першу чергу, це стосується питного режиму.

В умовах звичайної вологості і нормального потовиділення споживання води становить 25-30 г / кг тіла. Позбавляючи організм джерела рідини, неможливо досягти зволоження шкіри ніякими процедурами.

В овочах, фруктах і ягодах міститься вода в такій формі, яка найбільш легко засвоюється організмом, без особливих витрат на її переробку.

  • Найбільш багаті водою огірки, редиска, редька, селера, капуста, гарбуз, шпинат, помідори, кавуни, дині, виноград, черешня, смородина, малина.
  • Також багато води в грибах, морській капусті, цитрусових і зелені.

Така їжа буде зволожувати шкіру зсередини, не тільки сприяючи відновленню вологи, а й тих компонентів, які відповідальні за її утримання в шкірі.

І, звичайно ж, на зовнішній вигляд дуже впливає спосіб життя: збалансований режим праці і відпочинку, регулярні фізичні вправи, здоровий сон, уникнення стресів, відсутність шкідливих звичок. Все це у багато разів збільшує нормальний метаболізм у всіх органах, в тому числі і в шкірі.

Слідуючи основним принципам здоров'я і правильного догляду за шкірою, Ви стаєте здоровішими і молодше!

Бонус - ще одна маска для зволоження

Редакція рекомендує:

Дивись також:

Найефективніші відбілюючі маски

У цій статті я хочу зробити тематичну добірку домашніх масок, на цей раз наша задача буде освітлити шкіру на обличчі. У цій статті я хочу зробити тематичну добірку домашніх масок, на цей раз наша задача буде освітлити шкіру на обличчі Догляд за шкірою обличчя. Часто задавані питання Поширені питання по догляду за шкірою обличчя, ми зібрали тут і на них відповідає наш досвідчений дерматолог Омолодження шкіри обличчя: Це може бути небезпечно! Все про омолодження шкіри обличчя. Чим крему можуть бути небезпечні! Як правильно вибрати ефективний омолоджуючий крем

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com