рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Нові колекції спокусливого жіночої білизни надійшли в «Секрет ангела» в Читі

  1. Нові колекції спокусливого жіночої білизни і сорочок з мереживом надійшли в мережу салонів «Секрет...

Нові колекції спокусливого жіночої білизни і сорочок з мереживом надійшли в мережу салонів «Секрет ангела» в Читі, повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 18 грудня представник мережі.

«Новое поступление представлено стильними комплектами, боді, бюстгальтерами і трусиками з атласу, розкішного гіпюру і прінтована мікрофібри яскравих і приглушених відтінків: бордо, фісташка, смарагдовий, ніжно-рожевий і блакитний-синій. Ідеальне білизна з чашками різних форм і конфігурацій зможуть підібрати і мініатюрні жінки, і покупниці з пишними формами. Також ми привезли шовкові пеньюари і сорочки з мереживом, в яких так легко відчути себе бажаною і розкішної », - розповів представник магазину.

Крім жіночого асортименту, салони «Секрет ангела» пропонують і чоловіча нижня білизна. Серед моделей представлені класичні моделі, облягаючі і вільні боксери, полубоксери і хіпстера.

«Перед Новим роком ми пропонуємо придбати подарункові сертифікати від 500 рублів до 5 тисяч як легкий подарунок для найулюбленіших. А ті, хто в святкові канікули планує відпочити на тропічних островах, знайдуть у нас безліч яскравих купальників і пляжного одягу », - доповнив співрозмовник агентства.

Новое поступление є в магазинах навпроти «Агентства» на Леніна, 52, в магазині «Ювілейний» на Леніна, 127, в торговому центрі «Караван» на Бабушкіна, 104, і в «Будинку побуту» на Петровській, 35. Асортимент мережі можна подивитися на сторінці в Instagram .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com