рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Натуральні засоби для миття волосся: екологічно і корисно

  1. Молочні продукти для миття волосся
  2. Кефір і кисле молоко
  3. сироватка
  4. Сода і яблучний оцет для волосся
  5. Житнє борошно для волосся
  6. Яйця для волосся
  7. Як застосовувати натуральні засоби для миття волосся?

Миття голови - найчастіша і важлива складова догляду за волоссям. І для здоров'я і краси волосся дуже важливо підібрати правильний засіб.

І для здоров'я і краси волосся дуже важливо підібрати правильний засіб

Напевно у вас є свої переваги щодо шампунів і інших хімічних засобів для миття голови. Але чи впевнені ви, що ваш шампунь безпечний для волосся?

Давайте знайдемо відмінний аналог шампунів і розглянемо на сайті sympaty.net безпечні натуральні засоби для миття волосся.

Перед тим, як ми перейдемо до перерахування конкретних натуральних засобів для миття волосся, розповімо про їх основні переваги:

  • помітна користь для краси і здоров'я волосся;
  • вітамінізація, лікування і профілактика багатьох захворювань;
  • незначне освітлення волосся (в деяких випадках);
  • доступність і дешевизна.

Також примітно, що, користуючись натуральними засобами для миття волосся, можна рідше робити маски та інші процедури по догляду за волоссям.

Молочні продукти для миття волосся

Більше підійде кефір, кисле молоко і сироватка. Жирність продуктів вибирайте, виходячи зі стану вашого волосся. Чим суші волосся, тим більше відсоток жирності.

Кефір і кисле молоко

В даному випадку можна використовувати як кефір (покупної або домашній), так і кисле молоко. В обох випадках результат вас порадує - волосся стане міцним, м'якими і неламкий.

Отже, приготуйте обрані натуральні засоби для миття волосся і шапочку для душу. Кількість кефіру або кислого молока визначайте виходячи з довжини свого волосся. Нагрійте молочний продукт на водяній бані. Кефір або кисле молоко повинна бути трохи теплою. Потім розчешіть, намочіть волосся і розподіліть по волоссю ваш «шампунь». Не забудьте помасажувати коріння. І через 20 хвилин промийте волосся.

сироватка

Це натуральний засіб для миття вашого волосся також необхідно трохи нагріти і рівномірно розподілити по волоссю. Тримати потрібно 25-30 хвилин, потім змити і дати волоссю природно висохнути.

Сода і яблучний оцет для волосся

Сайт «Красива і Успішна» вже розповідав про користь яблучного оцту для вашого волосся . Якщо ви ще перед оцтовим обполіскуванням вимиєте волосся содою, то ефект буде ще помітніше.

  • Способів застосування соди досить багато. Найпростіший - це розчинити 2 столові ложки соди в склянці гарячої води. Після перемішування розчин потрібно нанести на волосся, помасажувати голову і змити. При необхідності повторити.
  • Також до 2 столових ложок соди можна додати мед і лимонний сік (по 1 столовій ложці). Якраз цим засобом можна трохи освітлити і відмінно зміцнити волосся.

Після миття за допомогою соди і оцту ви здивуєтеся, наскільки міцними стали ваше волосся. Також вас порадує, наскільки вони приємні на дотик.

Важливо! Дотримуйтесь дозування соди - максимум 2 столові ложки. Якщо ви відчули свербіж та інші негативні відчуття після миття, в наступний раз додавайте тільки 2 чайні ложки цього продукту. Не більше!

Житнє борошно для волосся

Для приготування «шампуню» змішайте:

  • борошно - 2 столові ложки;
  • курячий жовток;
  • ваше улюблене ефірне масло.

Також потрібно додати трохи теплої води, щоб засіб вийшло консистенції сметани. Отримане тісто потрібно нанести на корені і ретельно помасажувати шкіру голови протягом декількох хвилин, потім змити водою. Не переживайте за клейкість - волосся відмінно промоются.

Також рекомендується прополоскати волосся відваром трав. Наприклад, для світлого волосся відмінно підходить відвар з квіток ромашки, для темних - з листя кропиви.

Якщо вам ліньки готувати таке тісто, то можна використовувати м'якуш житнього хліба. Його необхідно трохи розмочити в теплій воді і нанести на корені волосся. Через кілька хвилин волосся потрібно обполоснути водою.

Після використання житніх домашніх «шампунів» волосся стає більш міцними і легкими. Зовні вони настільки привабливо виглядають, що може здатися, ніби ви щойно відвідали салон краси.

Яйця для волосся

Якщо ви відчуваєте, що вашому волоссю не вистачає життєвої енергії, то сміливо мийте голову курячими яйцями. Зазвичай одного яйця буває досить для волосся середньої довжини. Примітно, що яйцями можна мити волосся будь-якого типу і кольору.

Перед миттям рекомендується змішати білок з жовтком. Далі розчешіть і намочіть волосся. Нанесіть яйце і змийте.

Не забудьте, що вода повинна бути теплою, інакше в вашому волоссі вийде яєчня!

У яйця для волосся рекомендується додати кілька крапель ефірного масла. Наприклад, масло герані або лимона зробить процедуру миття більш приємною. А волосся зміцняться і стануть ще більш привабливим.

Також після яйця відмінно обполіскувати волосся хвойним відваром.

Для приготування потрібно 5 столових ложок соснової хвої залити половиною літра окропу і прокип'ятити 10 хвилин. Після такої процедури волосся будуть сильними. А при регулярному використанні натурального кошти для миття волосся гарантована профілактика від багатьох хвороб.

Як застосовувати натуральні засоби для миття волосся?

Яке б засіб ви не вибрали, намагайтеся користуватися ним регулярно. Особливо навесні і восени натуральні «шампуні» будуть підтримувати ваше волосся в тонусі, піднімаючи вам настрій.

Також не рекомендується разом з натуральними засобами використовувати звичну хімію. Втім, якщо ви почнете мити голову продуктами харчування, ви скоро переконаєтеся в їх користь і порівняльні переваги.

Дорогі читачки, ми розповіли вам про простих, доступних і ефективних натуральних засобах для миття волосся. Зробіть ваші волосся здоровими і красивими!

-
Автор - Світлана Луч, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна
Копіювання цієї статті заборонено!

Але чи впевнені ви, що ваш шампунь безпечний для волосся?
Як застосовувати натуральні засоби для миття волосся?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com