рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски від зморшок навколо очей: народні рецепти

  1. Маски для очей від зморшок: найпростіші і популярні рецепти
  2. Овочеві маски проти зморшок під очима
  3. Маски для очей проти зморшок з екзотичних і місцевих фруктів
  4. Маски від зморшок під очі з бобових

На сторінках сайту подглазамі.ру вже говорилося про те, що домашні маски від зморшок навколо очей здатні вирішити цю проблему нітрохи не гірше дорогих магазинних кремів. Такі маски можна готувати з продуктів, які є в кожному холодильнику, або ж з найбільш незвичайних інгредієнтів.

Маски для очей від зморшок: найпростіші і популярні рецепти

Наші бабусі і прабабусі на своєму досвіді перевірили, що звичайні яйця і молочні продукти допомагають зберігати гладкість шкіри. Для боротьби зі зморшками вони готували засоби за такими рецептами.

  1. На основі сиру готується ефективний засіб: сир і молоко змішуються по одній столовій ложці, в суміш втираються жирні вершки і рослинне масло, взяті по чайній ложці, і половинка чайної ложки розігрітого меду.
  2. Ефективна маска виходить також із суміші свіжого сиру і меду, взятих у співвідношенні 3: 1.
  3. Позитивно впливає на шкіру очей маска з суміші сиру (столова ложка), яєчного жовтка, меду (чайна ложка) і розтертих в кашку ягід горобини (столова ложка). Цю масу потрібно помістити в марлеві мішечки і прикласти до нижніх століть на чверть години.
  4. Тим, хто хоче позбутися від зморшок під очима, потрібно розігріти жирні вершки, залити ними вівсяні пластівці (обсяг пластівців повинен бути в два рази менше обсягу молока), залишити пластівці розбухати, потім викласти кашу між двох шматочків марлі, прикласти їх до шкіри під очима , залишити на кілька хвилин. Замість вершків можна використовувати жирне молоко.
  5. Молоком рекомендується заливати не тільки вівсяні пластівці, але і хлібний м'якуш. Для приготування хлібно-молочної маски слід вибирати підсохлий хліб.
На сторінках сайту подглазамі

Зробити маску для очей можна практично з будь-якого продукту!

Приготувати для шкіри повік антивікову маску можна також з різних овочів.

Овочеві маски проти зморшок під очима

Серед овочів перше місце в боротьбі зі зморшками належить картоплі. Хороші anti-age кошти можна приготувати як з сирого, так і з вареної картоплі. Усунути зморшки допомагають також багато інших овочів. Ось кілька нескладних рецептів з ними.

  1. Відварити в мундирі картопля , Остудити до температури, комфортної для шкіри, розрізати на дві частини і прикласти їх до нижніх століть на 20-30 хвилин.
  2. З сирої картоплі можна приготувати також дуже ефективну маску для шкіри повік. Для цього слід в дві столові ложки тертої картоплі додати 3 краплі виноградного масла і 2 столових ложки вершків. Маску потрібно накладати на шкіру повік тонким шаром на 10 хвилин.
  3. У натертий картопля також додають пшеничне борошно в співвідношенні 1: 1 і трохи вершків.
  4. Хорошим розгладжуючим ефектом володіють також маски з квашеної капусти. Готуються вони елементарно: між двома шматочками марлі поміщається столова ложка капусти. Такі капустяні мішечки укладають на закриті очі.
  5. Для приготування маски можна використовувати і свіжу капусту, пропустивши її через м'ясорубку і начинивши масою марлеві серветки.
  6. Морква теж має здатність омолоджувати шкіру. Для приготування розгладжує маски рекомендується натерти моркву, взяти дві столові ложки отриманого жому, додати в нього такий же обсяг картопляного борошна і яєчний жовток.
  7. Як маски для шкіри повік багато жінок використовують просто скибочки огірків. Але набагато більш ефективним проти зморшок буде засіб, приготоване з столової ложки тертого огірка і чайної ложки білої глини.
  8. Добре розгладжує зморшки під очима маска із соку спаржі. Її готують з двох чайних ложок свіжовичавленого соку цього овоча і такого ж обсягу оливкової олії. Цією сумішшю просочують ватяні диски і прикладають їх до очей. Забирають маску через півгодини.

Багато жінок хвалять огіркову маску для очей

Маски для очей проти зморшок з екзотичних і місцевих фруктів

В наш час, коли на прилавках супермаркетів красується величезна різноманітність місцевих і екзотичних фруктів, гріх не спробувати кожен з них не тільки як продукт харчування, але і як косметичний засіб. Сайт podglazami.ru пропонує своїм читачкам приготувати і випробувати такі маски:

  1. Розім'яти стиглий банан в кашку, в неї додати ложку молока, змішати і нанести на шкіру нижньої повіки.
  2. М'якоть персика розім'яти і змішати з борошном до утворення тіста густої консистенції, нанести маску на шкіру повік.
  3. М'якоть половини авокадо розім'яти, додати по чайній ложці олії зародків пшениці і мигдалевого масла, нанести маску на шкіру повік.
  4. Відмінна маска вийде з м'якоті авокадо і лляного насіння. Для її приготування розбивають в блендері суміш з жмені насіння, пластинки м'якоті авокадо, двох ложок сметани і чайної ложки рідкого бджолиного меду. Масу наносять на область навколо очей не менше, ніж на годину, після чого вмиваються холодною водою.
  5. М'якоть папайї акуратно подрібнити, кашку накласти на шкіру повік на 10 хвилин і змити.
  6. Виноград благотворно впливає на шкіру повік, тому рекомендується час від часу розрізати зелену виноградинку на дві частини і проводити стороною зрізу по шкірі вік. Після цього потрібно 10 хвилин полежати і змити маску.
  7. Гарна маска проти зморшок навколо очей виходить з м'якоті абрикоса. Столову ложку м'якоті потрібно змішати з таким же об'ємом жирної сметани і нанести суміш на шкіру повік. Прибрати маску можна через півгодини.
  8. З давніх-давен для боротьби зі зморшками використовували яблука. При можливості для маски слід використовувати яблука, вирощені в приватних садах: у них зазвичай міститься мінімум шкідливих речовин. Для приготування маски краще вибирати некислі сорти фруктів. Плід слід натерти на дрібній тертці, додати в цю масу трохи жирних вершків або сметани, тонкий шар маски накласти на шкіру повік, прибрати через 20 хвилин вологим ватним тампоном і вмитися.

Маска з какао від зморшок теж ефективна!

Маски від зморшок під очі з бобових

Домашня косметика з бобів здатна вирішити проблему зморшок під очима не гірше дорогих косметологічних процедур.

  1. Чашку бобів замочити у воді на ніч, наступного дня відварити до м'якості, протерти через сито, в цю масу влити лимонний сік, вичавлений з половини фрукта, і 10 мл оливкової олії. Маску накласти на 15 хвилин, при змиванні спочатку використовувати гарячу воду, потім - холодну.
  2. У квасолеві пюре, приготовлене вищеописаним способом, додають також ¼ чайної ложки подрібненої морської солі, сметану і мигдальне масло, взяті по одній чайній ложці. Таку маску наносять на шкіру повік на чверть години.

І це ще не все рецепти!

Народна косметологія знає ще не одну сотню рецептів омолоджуючих масок для шкіри навколо очей з самих різних продуктів харчування. Причому список цих рецептів постійно поповнюється: адже жінки - це невтомні дослідниці, які постійно експериментують в пошуку еліксиру вічної молодості.

Pelageja - спеціально для Подглазамі.ру

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com