рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Інструкція: як носити пухову хустку влітку

Коли хочеться самовираження, простіше (а заодно і ефектніше) всього зробити це за допомогою гардеробу. Дивно, але факт: цього літа багато дизайнерів звели на п'єдестал пух. Jean-Paul Gaultier, Dolce & Gabbana, Alexander McQueen і росіянки Олена Ахмадуліна, Уляна Сергієнко і Анастасія Романцова радять прогресивним дівчатам одягнутися в повітряні сукні, спідниці, топи і сарафани з пуху.

Очевидних плюсів у пуху кілька. По-перше, це оригінально. Де ще так органічно виглядатиме панянка в летить пухової спідниці або загорнувшись в повітряну шаль, як не в Росії? Ніжний, що ширяє образ не тільки виділить вас із загальної джинсово-бавовняно-шифонової натовпу, але підкреслить жіночність і дівочу крихкість.

Ніжний, що ширяє образ не тільки виділить вас із загальної джинсово-бавовняно-шифонової натовпу, але підкреслить жіночність і дівочу крихкість

По-друге, справжній пух працює як кондиціонер. Так що стереотипи про те, що пухову хустку - брудно-сірий бабусин аксесуар, в якому катастрофічно жарко навіть навесні, варто відкинути прямо зараз. Речі з пуху не створять дискомфорту сонячним днем, але прохолодним ввечері подарують тепло своєї власниці. За оригінальними варіантами радимо вирушати в спеціалізовані магазини, наприклад, пухової артілі "Пушана" , Де можна знайти повітряні палантини, пончо або павутинки в небанальних відтінках бузкового, вишневого, оранжевого та рожевого, створені оренбурзькими майстринями.

По-третє, сучасні пухові шалі і палантини настільки легкі, що важать не більше 300 грамів - про це корисно пам'ятати, щоб вибрати по-справжньому якісну продукцію. Такий аксесуар завжди можна взяти з собою в поїздку і легко вмістити навіть в крихітний клатч. Так що якщо шити плаття, спідницю або сарафан немає часу, можливості або бажання, то новий образ можна створити за допомогою невеликого, але яскравого аксесуара: накидки на плечі, головного убору (наприклад, тюрбана) або елемента драпірування подолу сукні або спідниці в рамках проходження тренду багатошаровості.

Крім того, для літа ідеально підходять повітряні пухові спідниці з клаптів, напівпрозорі сукні та "полегшені" серпанкові кардигани, які абсолютно точно не залишать вас без уваги.

Матеріал підготовлений у співпраці з оренбурзької пухової артіллю "Пушана".

Де ще так органічно виглядатиме панянка в летить пухової спідниці або загорнувшись в повітряну шаль, як не в Росії?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com