рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чорне африканське мило - африканський діамант для шкіри. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

Африка ... Дивовижний континент, який зберігає чимало таємниць і загадок. Допитливих напевно приверне і розкішна африканська природа, і таємничі вірування і обряди, і, конечноже, екзотична краса африканок. Зрозуміло, прекрасні мешканки чорного контінентаімеют чимало секретів, які допомагають їм зберігати природні дані. Один з таких секретів -афріканское мило.

Один з таких секретів -афріканское мило

Рецепт його виготовлення передається з покоління в покоління і зберігається в таємниці. Більш того, рецепти різних країн (Гамбії, Гани, Нігерії і т.д.) і навіть сіл можуть відрізнятися один від одного. Чи є у них щось спільне? Зрозуміло, так. Це плантейн.

Плантейн - це різновид добре всемізвестних бананів Плантейн - це різновид добре всемізвестних бананів. Вони трохи відрізняються від тих, до яких ми звикли. При виготовленні африканського чорного мила в хід йдуть шкірка або листя. Їх подрібнюють, сушать, запікають і -Додаємо різноманітні інгредієнти. Найбільш популярні масло Ши і пальмова олія. Новозможни і інші варіанти.

Знамените африканське чорне мило включає до свого складу масло ши, шкірка плантейна (овочевий банан), кокосове масло, тамаринд, сік алое, овес, екстракт подорожника. Чорне мило, завдяки своєму натуральному складу містить вітаміни: Е і А, які містяться в бананах. Масло каріте захищає шкіру від сонячних променів.

Для приготування чорного мила шкірку плантейна Для приготування чорного мила шкірку плантейна   подрібнюють і висушують на сонці до певної текстури, потім запікають у глиняній печі подрібнюють і висушують на сонці до певної текстури, потім запікають у глиняній печі. Температура і час запікання впливає на колір, запах і текстуру мила, яке потім вийде з плантейна. Потім шкірку плантейна змішують з пальмовим маслом, малому какао і маслом ши. Чим довше запікають шкірку, тим темніше виходить мило. Відомо, що в шкірці плантейна міститься величезна кількість вітамінів А, Е і заліза. Іноді в нього додають так само подрібнені і запечену шкірку плодів какао, щільну облочки горіхів дерева Ши. Іноді додають папайю, оливкова олія, але це вже варіації. Його варять як мінімум добу, а потім залишають дозрівати ще два тижні.
Готове мило м'яке, але з нього можна сформувати щось на зразок блоків мила.

Після того, як мило готове, його в первісній формі відвозять на місцеві ринки для продажу. Необхідно відзначити, що мило, вироблене в Гані - це виключно чистий і екологічно продукт, але чорне мило, виготовлене в Європі або США, майже завжди має в своєму складі штучні компоненти.

Чорне мило насправді не радикально чорного кольору, воно має колір східних солодощів. Відтінок залежить від того, скільки інгредієнтів додано і які саме. Колір мила не є однорідним темно-коричневий, маса відтінків цього мила говорить про те, що рецептів цього мила маса. І всі вони унікальні. Рецепти цього чорного дива багато африканських села тримають у найсуворішому секреті. Корисні властивості від різниці рецептур не змінюються!

Чорне африканське мило це унікальний продукт, по-перше, він відрізняється від своїх аналогів тим, що цей продукт 100% натуральний і органік, цей факт дуже важливий алергікам; по-друге, африканське мило має масу незамінних і ефективних властивостей.

Чорне мило, якщо вірити місцевим, повір'ями, є незамінним скрабом для шкіри, очищувачем, джерелом вітамінів, зволожувачем, пом'якшувачем, позбавляє від вугрів, екземи, зникають пігментні плями, рубці і роздратування, і, навіть віддаляє появу зморшок, стимулюючи вироблення колагену. Мило відлущує мертві клітини шкіри і сприяє росту нових клітин. Воно залишає шкіру м'якою, ніжною і прекрасно пахне. Так само чорне мило кращий бальзам і харчування для волосся, то є якесь універсальне засіб краси.

Чорне африканське мило допомагає позбутися від чорних крапок, червоні точки після епіляції зникають без сліду теж.

Мило не викликає роздратування шкіри, звикання, воно абсолютно натурально, чутлива шкіра так само легко переносить його контакт. Навіть немовлята і їх ніжна шкіра добре себе почувають після купання з ним - але підходить для прийняття ванн немовлят: прекрасно загоює попрілості і висипання. Цей чорний африканський діамант - справжня магія краси і молодості! Мило може застосовуватися як кожен день, так і раз на тиждень за бажанням і індивідуальних особливостей.

Африканське чорне мило відомо тим, що буквально перетворює шкіру.
Якщо ви хочете стати красунею і готові спробувати для себе щось нове, то варто задуматися про процедуру домашнього пілінгу з чорним африканським милом.
Крім самого чорного мила для проведення цієї процедури у себе вдома Вам буде потрібна спеціальна рукавичка з віскози - Кессі, але підійде і просто губка з люфи.
Після прийняття душу на розпарену шкіру потрібно нанести мило, а потім розтерти його рукавичкою круговими рухами. Особливу увагу слід приділити ділянкам з жирної, шорсткою шкірою.
Під час пілінгу мило добре очищає шкіру, видаляючи омертвілі клітини, сприяє регенерації, виведенню шлаків.
Процедуру домашнього пілінгу не варто проводити часто, тому як компоненти чорного мила підсушують шкіру. Якщо ви володарка сухої шкіри - то досить 1 разу на два тижні, а якщо у вас жирна шкіра - то 1-2 рази в тиждень.
От і все! Тепер Ваша шкіра довго буде виглядати здоровою і красивою, маленькі недоліки зникнуть вже після декількох процедур, а Ви станете більш доглянутою, навіть не відвідуючи салону краси.

ДЖЕРЕЛО

Чи є у них щось спільне?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com