рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Масло чайного дерева для зубів: відбілювання, чистка

  1. Чайне дерево: основні властивості
  2. Чайне дерево: користь для зубів
  3. Чистка за допомогою олії чайного дерева

Чайне дерево - це унікальна рослина, екстракт якого широко використовується в медицині, а тому сайт sympaty.net сьогодні розповість про нього докладніше.

net сьогодні розповість про нього докладніше

Добре відомо, що його ефірне масло і витяжки входять до складу багатьох препаратів для очищення порожнини рота і відбілювання емалі, навіть професійних. У нашій статті ми поговоримо про те, як відбувається відбілювання зубів чайним деревом і чи можна зробити таку процедуру будинку.

Чайне дерево: основні властивості

Чайне дерево виростає переважно в Австралії і є тропічним, але за своїм зовнішнім виглядом нагадує гілки ялини. Хоча при дотику голки будуть дуже м'якими, і саме наявність голок, а не широких листків, дозволяє виживати йому в умовах пустелі. Назва «tea tree» - неофіційне і насправді ніякого відношення до чаю не має, його придумали в народі. Наукове найменування рослини - мелалеука.

Багато в чому властивості чайного дерева схожі з властивостями евкаліпта, хоча зовні ці дві рослини сильно розрізняються. Але ефірна витяжка з листя у обох дуже ароматна, з камфорного нотками, цінна і цілюща, що відрізняється, в першу чергу, антисептичним ефектом.

До речі, саме австралійці першими почали використовувати витяжку з цих двох рослин для засобів гігієни порожнини рота і відбілювання емалі .

Користь чайного дерева дуже велика - ось його основні властивості:

  • воно має яскраво виражену антисептичну дію;
  • вбиває мікроби і віруси, має протизапальний ефект;
  • протидіє дріжджовим і грибкових культур;
  • лікує рани, подряпини, опіки, укуси комах, сприяє регенерації шкіри;
  • зміцнює імунітет;
  • входить до складу багатьох дезінфікуючих засобів і медичних препаратів для масажу, інгаляцій;
  • використовується для косметики по догляду за обличчям, тілом, волоссям.

Чайне дерево: користь для зубів

Сприятливий вплив цієї цілющої рослини на мікрофлору порожнини рота відомо стоматологам вже більше століття. У медицині його здавна застосовували як антисептик при процедурах.

Сьогодні його екстракт входить практично в усі сучасні ополіскувачі для порожнини рота, так як він здатний вибілити емаль і ефективно очистити ясна.

Чайне дерево дуже благотворно впливає на слизову оболонку, може усунути кровоточивість, вилікувати багато захворювань. Завдяки антисептичному впливу усувається неприємний запах, а ще воно здатне видалити не тільки м'який наліт, але і твердий камінь.

Масло чайного дерева для зубів добре відомо і своїм ефектом відбілювання емалі.

Отже, нижче сайт "Красива і Успішна» розповість вам про простий чищенні, проводячи яку регулярно, ви зможете позбутися від проблем з ротовою порожниною і дуже ефективно відбілити емаль.

Чистка за допомогою олії чайного дерева

Чищення зубів чайним деревом (щоб ефективно відбілити їх) проводиться наступним чином. Для початку використовуйте щітку і пасту, як ви звикли робити це щодня. Тепер добре прополощіть рот, а щітку вимийте. Нанесіть на щітку буквально 2-3 краплі олії чайного дерева і чистите зуби протягом 4-5 хвилин ще раз звичайними рухами. Після цього на щітці залишиться відмінно проглядається наліт, який вилучений з емалі саме завдяки маслу.

Робіть таку чистку як мінімум раз на тиждень для профілактики, а щоб відбілити емаль, можна зробити курс в 7-8 процедур через день.

До речі, про цю процедуру є чимало відгуків, і сайт sympaty.net наводить деякі з них.

  • Мені вдалося помітно відбілити зуби ефірною олією чайного дерева всього за рік! Навіть стоматолог помітив зміни в кращу сторону. Ірина.
  • Звикла чистити рот чайним деревом 2 рази в тиждень в якості профілактики. Особливого ефекту відбілювання не бачу, але моя емаль і без того біла. Ангеліна.
  • Я чистила емаль ефірною олією занадто часто, і мій стоматолог порекомендував не захоплюватися ним, так як емаль стоншується. Тетяна.
  • Намагалася чистити зуби витяжкою чайного дерева тричі, і в кожному випадку сильно німіли губи і язик. Процедура мені не сподобалася. Юлія.
  • Мені така чистка не підійшла - після цілого курсу сильно збільшилася чутливість емалі. Євгенія.
  • Пробувала ефірне масло чайного дерева для чищення зубів, але залишилася незадоволена результатом. Як виявилося, потрібно було брати найчистіше 100% -ве ефірна олія, а мені попалося розбавлене соєвим. Марія Петрівна.

Варто бути особливо обережними, так як деякі натуральні ефірні масла можуть викликати алергію. Щоб перевірити реакцію вашого організму на витяжку чайного дерева, нанесіть краплю олії на шкіру і почекайте якийсь час. Але навіть якщо алергії не буде, все одно можуть проявитися неприємні відчуття, особливо у тих, хто має дуже чутливою слизовою оболонкою.

У таких випадках можна використовувати більш щадний варіант - ополіскування.

Зовсім необов'язково купувати дорогі ополіскувачі для порожнини рота. Так, вони зручні і скористатися ними - справа хвилини. Але майже стільки ж забере у вас приготування домашнього ополіскувача. Візьміть півсклянки теплої, навіть гарячої (щоб масло розчинилося) води, капніть в неї кілька крапель і ретельно перемішайте. Вважається, що в воді масло не здатне розчинитися, але якщо взяти досить гарячу воду, з неї вийде трохи каламутна емульсія. Зачекайте, поки розчин охолоне до комфортної температури, щоб не обпектися, і полощіть таким розчином рот для профілактики щовечора.

Ну, що ж, тепер ви знаєте, як проводити домашні процедури для ротової порожнини з використанням цілющої витяжки чайного дерева. Варто спробувати ці цікаві способи відбілювання та очищення і визначитися, чи підходять вони вам індивідуально.

Автор - Тетяна Мальцева, сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна. Стаття перевірена практикуючим сімейним лікарем Крижанівський Єлизаветою Анатоліївною, стаж роботи - 5 років. Детальніше про авторів сайту
Копіювання цієї статті заборонено!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com