рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Професійний апарат для манікюру і педикюру

  1. особливості процедури
  2. Переваги апаратної методики
  3. мінуси методики
  4. Як вибрати прилад для педикюру та манікюру?
  5. Які бувають насадки?
  6. Вибираємо пристрій для професіонала
  7. Чим відрізняються домашні апарати?
  8. Апаратний манікюр: покрокова інструкція
  9. Особливості виконання педикюру
  10. Поради майстрам і новачкам
  11. Як вибрати професійний апарат для виконання манікюру і педикюру: відео

Доглянуті нігті - візитна картка жінки, а тому стежити за їх станом необхідно з особливою ретельністю. Для цього багато жінок відправляються в салон краси, де професійний майстер виконує чистку і надає акуратну форму нігтику, але при бажанні виконувати аналогічну процедуру можна і самостійно - варто лише придбати професійний апарат для манікюру і педикюру, який замінить всі інструменти і полегшить процес догляду.

особливості процедури

Технологія апаратного манікюру вперше з'явилася в Німеччині, де її змогли випробувати відвідувачки салонів краси. Процедура стала настільки популярною, що її запозичили майстри інших країн.

Апарат для манікюру і педикюру йде в комплекті з кількома насадками, кожна з яких має своє функціональне призначення: видалення кутикул, зняття ороговілих лусочок, видозміна форми пластини, а також шліфування нігтя.

Постійна зміна насадок дає спеціалісту можливість зробити чистку максимально глибокої і в той же час не поранити клієнтку. Примітно також те, що чистка кутикул відбувається без попереднього розпарювання, характерного для класичного обрізного манікюру.

Переваги апаратної методики

Апаратна методика безпечна, гігієнічна й стерильна, що обумовлено відсутністю колючих і ріжучих насадок. Відмова від використання води також йде на користь: у клієнта немає жодного шансу підхопити грибкову бактерію.

Використовуючи апарат для манікюру і педикюру, професійний майстер виконує чистку делікатно, не травмуючи нігтьову пластину. Під час шліфування зберігається природна текстура нігтя, що гарантує в майбутньому відсутність «шарування» і ламкості.

Під час шліфування зберігається природна текстура нігтя, що гарантує в майбутньому відсутність «шарування» і ламкості

Після процедури нігтики стають гладкими і знаходять здоровий рожевий відтінок. Приємним здивуванням для клієнток стане симетричність довжини і форми всіх нігтів.

Після такої чистки сповільнюється зростання кутикул, що дає можливість рідше відвідувати майстра і відповідно заощаджувати фінанси. Більше двох тижнів після сеансу шкіра залишається гладкою і м'якою. Продовжити цей ефект допоможуть спеціальні косметичні засоби: масла для кутикул, спреї і ванночки.

мінуси методики

Єдиний недолік апаратної методики полягає в тому, що прилад не здатний очищати занадто запущені нігті. Для таких клієнтів рекомендується проведення класичної обрізний глибокої чистки, а лише через тиждень-другий сеанс апаратного манікюру.

Багаторічний досвід також показує що процедура не має ніяких протипоказань, а тому отримати нігті мрії зможе будь-яка охоча дівчина.

Багаторічний досвід також показує що процедура не має ніяких протипоказань, а тому отримати нігті мрії зможе будь-яка охоча дівчина

  • Стрижки для волосся середньої довжини дозволяють урізноманітнити звичну зачіску і перетворити волосся в красиві і розкішні локони, які викличуть захоплення і трепет.
  • Щоб для себе вирішити питання з красивим манікюром і не ходити постійно в салон краси, можна самостійно навчитися дизайну нігтів «френчем» з малюнком, подробиці в статті .

Як вибрати прилад для педикюру та манікюру?

Спеціалізовані магазини пропонують увазі своїх покупців кілька видів апаратів для манікюру. Машинки, призначені для домашнього використання, оснащені насадками, що обертаються зі швидкістю 5-10 тисяч обертів на хвилину. У професійних пристроїв цей показник становить 3-40 тисяч.

Які бувають насадки?

Купити апарати для манікюру і педикюру в СПб можна в будь-якому магазині електроніки. Краще віддавати перевагу пристроям, які укомплектовані підпилюють, шліфувальними і поліруючими насадками. Якщо використовувати гаджет ви плануєте для педикюру, там повинні бути абразивні насадки для видалення мозолів, зняття загрубілі шкіри, обробки тріщин і корекції вростають нігтів. Хороший універсальний прилад містить в своєму комплекті:

  • Насадки обробки нігтьового валика
  • Насадка для сушіння лаку
  • Циліндри для роботи з «товстими» нігтями
  • Диски для шліфування й полірування поверхні
  • Диски для надання форми і спилювання
  • Конуси для видалення мозолів
  • Щітки для чищення
  • Лопатка для підняття кутикул

Майстри рідко використовують занадто специфічні насадки, а тому гнатися за кількістю безумовно не варто. Також варто знати, що ні в якому разі не можна використовувати манікюрні насадки для педикюру та навпаки. Це може пошкодити нігті і шкіру.

Вибираємо пристрій для професіонала

Перед тим як вибирати апарат для манікюру і педикюру зверніть увагу на:

  • Вага і ергономічність ручки (вона повинна бути легкою, не вібрувати під час роботи)
  • Вид затиску (чорно насадки швидше і зручніше на автоматичних та напівавтоматичних затискачах)
  • Відсутність колектора і вентилятора помітно подовжують термін експлуатації пристрою
  • Потужність пристрою повинна варіюватися в межах від 60 до 100 Вт

Вага і ергономічність ручки (вона повинна бути легкою, не вібрувати під час роботи)   Вид затиску (чорно насадки швидше і зручніше на автоматичних та напівавтоматичних затискачах)   Відсутність колектора і вентилятора помітно подовжують термін експлуатації пристрою   Потужність пристрою повинна варіюватися в межах від 60 до 100 Вт

Кращі технічні характеристики поєднує в собі стронг апарат для манікюру і педикюру. Цей пристрій призначений для професійної експлуатації: гаджет надійний і прекрасно функціонує навіть після декількох років щоденної роботи.

Чим відрізняються домашні апарати?

Домашній апарат для манікюру і педикюру менш потужний, ніж професійний, що позначається на кількості оборотів насадки за хвилину.

Це не можна назвати недоліком домашніх пристроїв: неправильне використання професійної техніки здатне завдати серйозної шкоди нігтьової пластини. Домашні прилади більш компактні, що робить їх зручними в транспортуванні.

Апаратний манікюр: покрокова інструкція

Навіть найкращий апарат для манікюру і педикюру виявиться марний в руках невмілого майстра. Щоб виконати дійсно якісну чистку необхідно діяти поетапно:

  • Починати слід з підготовки рук. Їх необхідно добре помити і продезінфікувати. Далі, використовуючи дерев'яну (апельсинову) паличку, відсувають гульвіси.
  • За допомогою абразивної пилки обробляють вільний край нігтів, надаючи їм потрібну форму і довжину.
  • Після цих маніпуляцій можна наносити спеціальне масло для кутикул. Ця речовина помітно спрощує процес очищення і запобігає розриву покривів.
  • Спочатку обробляти кутикули слід за допомогою бічних валиків. У таких випадках краще всього підійдуть мелкоабразівной голкоподібні фрези. Не можна забувати про те, що фреза повинна обертатися в протилежному до руху руки напрямку.
  • Не зраджуючи насадку, майстер виконує підводять руху вздовж кутикули. Працювати необхідно виключно з шкірою, не торкаючись поверхні нігтя - в іншому випадку можуть утворитися борозни, які зроблять покриття неохайним.
  • Безпосередньо видалення кутикули виконує за допомогою конусоподібної фрези. Тримати апарат необхідно під гострим кутом (45 градусів - оптимальний варіант).
  • Завершувати шліфування краще пулеобразной мелкоабразівной фрезою.
  • Далі кутикули змащують спеціальним маслом. Добре підійдуть засоби, що містять масло жожоба, авокадо і виноградних кісточок.
  • На завершальному етапі, не змиваючи масла, полірують нігті. Після цього нігті стають блискучими і рівними.
  • За бажанням можна нанести декоративний лак.

За бажанням можна нанести декоративний лак

Особливості виконання педикюру

Технологічно, виконання педикюру більш складне, а тому новачкам доведеться потренуватися, щоб його освоїти. Перед початком процедури не рекомендується парити ноги в воді. Починати також необхідно з нанесення антисептика і коригування довжини нігтів. Далі робота просувається поетапно:

  • На стопи наносять кератолітікі - речовина, що пом'якшує шкіру стоп. Для того щоб засіб подіяло необхідно почекати приблизно 5-10 хвилин. Якщо у клієнта занадто великі нарости на стопах, необхідно тримати речовину дольше.Остаткі кератолітікі прибирають за допомогою простого рушники.
  • Використовуючи найбільш грубий кругоціліндріческій ковпачок обмотують стопу. Після цього можна приступати до полірування: надівши на апарат мелкоабразівной насадку необхідно ретельно опрацювати всю ніжку. Шкіра повинна бути рожевою, можливий жовтий відтінок. На цьому етапі необхідно бути акуратним - перестаравшись можна перепиляти шкіру і зняти занадто багато.
  • Далі слід приступати до видалення кутикул. Цей процес аналогічний манікюру, за винятком використовуваних насадок.
  • На заповідав етапі втирають нежирний крем, виконуючи при цьому легкий масаж.

На заповідав етапі втирають нежирний крем, виконуючи при цьому легкий масаж

  • Маски від зморшок навколо очей - це простий і дешевий спосіб вирішити питання зі зморшками, не вдаючись до допомоги фахівців салонів краси.
  • Існує безліч варіантів плетіння «риб'ячого хвоста» на волосся, докладніше у статті .

Поради майстрам і новачкам

Ціна на апарат для манікюру і педикюру відрізняється своєю доступністю для більшості жінок. Але щоб чистка давала хороший результат потрібно знати маленькі секрети техніки:

  • Замість покупки приладу з вбудованим пилососом, краще обзавестися окремою підставкою. Такий пристрій портативної і набагато зручніше в експлуатації.
  • Не варто поспішати виконувати чистку на великих швидкостях: навчатися краще на мінімальних обертах, щоб запобігти пошкодженню кутикули.
  • Для домашнього використання краще вибирати контактний апарат.

Для домашнього використання краще вибирати контактний апарат

Незалежно від того, де ви виконуєте апаратний манікюр, вас чекає вражаючий результат: нігті будуть виглядати доглянутими, охайними і здоровими. Нанесення лаку також стане простіше: одного-двох шарів буде цілком достатньо, щоб отримати шикарний манікюр і педикюр.

Як вибрати професійний апарат для виконання манікюру і педикюру: відео

Крім зовнішніх характеристик, дуже важливі і технічні особливості апаратів для манікюру і педикюру. До основних факторів можна віднести: потужність і надійність апарату.

Які бувають насадки?
Як вибрати прилад для педикюру та манікюру?
Які бувають насадки?
Чим відрізняються домашні апарати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com