рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

"Привид опери" оголошує переможців - Навколо ТВ.

  1. "Привид опери" оголошує переможців Кореспондент «Навколо ТБ» побував на гала-концерті учасників шоу...
  2. "Привид опери" оголошує переможців

"Привид опери" оголошує переможців

Кореспондент «Навколо ТБ» побував на гала-концерті учасників шоу Першого каналу.

Зйомки заключного дня проекту проходили на сцені Малого театру. Особливою нервозності, на відміну від попередніх днів, не спостерігалося, адже на цей раз виступи учасників не оцінюються журі. Суддів, до слова, теж не було на проекті. А самі артисти виконували свої кращі композиції за проект, а також співали дуетом ...

... З гримерки виходить Антон Макарський .

- Антон, проект закінчується, як, по-вашому, виправдав очікування?

- Більш ніж виправдав. Спочатку я не бачив себе в цьому шоу, бо не дуже органічно відчуваю себе в ролі ведучого ... Але сам по собі проект чудовий, замах нехілий на оперу, приголомшливий оркестр ... Хотілося співати, що в підсумку я не раз і зробив за час зйомок. На минулій програмі з Ані Лорак виконав арію з мюзиклу "Красуня і чудовисько" . А сьогодні заспіваю аж два рази! З Саті Казановою італійську пісню Vivo per lei і «Вічну любов» з моєю улюбленою співачкою Т Амарой Гвердцителі . Враження про проект найкращі. Це шоу, де артисти займаються своєю справою, вони не намагаються опанувати екстремальними видами спорту, а роблять те, що знають. Доводять своє право на існування на сцені, виконуючи найкращі музичні твори.

- Чи не злилися на суддів, коли вони намагалися образити вашу улюблену Гвердцителі? ..

- Таких людей образити важко. Не знаю, хто стане переможцем, але особисто я свій голос віддаю Тамарі Михайлівні. У цьому проекті виступали метри, а й молоді виконавці намагалися боротися з ними на рівних. Я для себе відкрив Поліну Гагаріну . І Зураб Соткілава справедливо зауважив, що в її обличчі з'явилася нова зірка. Я як актор радий, що її вокальну майстерність абсолютно органічно існує з акторським. Поліна адже закінчила Школу-студію МХТ. У нас дуже мало актрис, які на високому професійному рівні володіють своїм голосом. Те, що зробив Дима Білан в арії Ісуса Христа, - теж відкриття для мене. Ну і, звичайно, ривок Сергія Лазарєва . Він звучить тут рівно, стабільно бере височенні ноти.

За лаштунками під акомпанемент рояля Тамара Гвердцителі співає «Вічну любов». Співачка виглядає втомлено.

- Тамарочко, ще трохи - і все, потерпи, - говорить продюсер проекту Юрій Аксюта Василь Шпіцер співачку на сцену.

Гвердцителі і Макарський починають репетицію. Часу у них майже не було, але новоспечений дует вражає диригента.

- Розумниця, Антон, - каже Скрипка.

А ось соведущая Макарського Саті Казанова настільки хвилювалася перед виступом (вони виконували італійську арію Vivo per lei), що у неї навіть стався спазм.

- Я завжди хвилююся, це моя особливість, - зізнається Саті. - здаючи горло, але потім пройшло ... Рада, що мене запросили на цей проект. У мене до нього трепетне ставлення. Всі зйомки проходили на красивих театральних майданчиках. На свою першу програму я приїхала прямо з аеропорту, втомлена. Мене в чотири руки нафарбували, одягли, пристебнули навушник і виштовхнули представляти виконавця. І ось я стою на сцені, і мене осяває: «Батюшки, я ж на сцені славетного Малого театру!» ... Мені здається, буде справедливо, якщо переможе Сергій Лазарєв: він стабільно йшов і ріс протягом усього проекту. Хоча я б і Гагаріну потребу не обділила.

На сцену виходить Ані Лорак з арією «Карамболина», посилає повітряний поцілунок глядачам ... Перший дубль доводиться переспівати.

Перший дубль доводиться переспівати

- Ви не проти? - запитує Ані у залу.

Лорак, задоволена прийомом глядачів, йде за куліси. До слова, вона скоро збирається хрестити в Києві свою 4-місячну Софію, і, за чутками, хресними батьками дочки співачки будуть Філіп Кіркоров

і Софія Ротару.

Філіп Кіркоров в костюмі Містера Х виходить на сцену. У його номері вже немає трапеції, на якій співак ширяв під час свого минулого виступу. Оркестр на цей раз займає місце на сцені, тому для учасників шоу залишається менше простору, через що організатори проекту вирішили відмовитися від спецефектів. Філіп Кіркоров в костюмі Містера Х виходить на сцену

За лаштунками готується до виступу Поліна Гагаріна. Незважаючи на те що співачка нервує, ми підходимо до неї:

- Поліна, чи не шкодуєте, що погодилися на цей проект?

- Що ви, анітрохи! Живий оркестр, чудова музика ... А ще я сприймала проект як навчання, намагалася прислухатися до всіх зауважень журі. Так що відчуття від цього шоу відмінні. Правда, минулого тижня потрапила в автомобільну аварію. Уявляєте, за кілька днів до цього, в одному журналі вийшло моє інтерв'ю з заголовком: «Я пережила катастрофу!». Яку? Ось, виходить, накликали журналісти на мене цю аварію ...

На щастя, Поліна не постраждала, лише сильно злякалася. Сьогоднішній її номер - арія «Пепіта». Співачка виходить на сцену і репетирує разом з хореографом і балетом танцювальну частину композиції.

Співачка виходить на сцену і репетирує разом з хореографом і балетом танцювальну частину композиції

- Всі рухи після минулого разу забула! - зізнається вона.

Виступ Гагаріної проходить на ура. До слова, вона ще вийде на сцену разом з Сергієм Лазарєвим та заспіває New York.

Спів цього дуету змусить весь зал для глядачів встати. Ну і, звичайно, Лазарєв виконає Sole mio. Для цього номера у Сергія складний грим, красивий костюм ... Виступ пару тижнів назад вже високо оцінили не лише глядачі, а й судді.

До речі, Лазарєв, за підсумками оцінок журі, - один з лідерів проекту. У нього всього дві четвірки, його випереджає лише Кіркоров, за ними йде Діма Білан.

Білан виконує арію Христа і, як і на одній з програм, в самому кінці виступу у нього відключається мікрофон.

Білан виконує арію Христа і, як і на одній з програм, в самому кінці виступу у нього відключається мікрофон

- У тому ж місці, як і тоді, - розгублено вимовляє співак і під радість глядачів починає переспівувати.

... Тим часом Сергій Лазарєв встиг разгріміроваться, і ми заглядаємо в його гримерку.

- Люблю братися за нове, експериментувати, тому і погодився на це шоу. Коли мені зателефонували з пропозицією взяти участь в «Привиді опери», я думав п'ять хвилин, потім скорегував весь свій графік і передзвонив, сказавши: «Так». Зрозумів, що це буде цікаво, та ще в такій чудовій компанії. Я заздалегідь знав імена всіх учасників. Ставити перед собою завдання - переспівати Філіпа Кіркорова, Тамару Гвердцителі, Льва Лещенка було б дивно. Тому я хотів максимально розкритися, показати всі свої можливості. Адже на проекті вісім ефірів - вісім різних тем, жанрів. І я постарався підходити до номерів, відточуючи не тільки вокал, а й акторську майстерність. Я ж за освітою актор і мені важливо було показати під час композиції міні-спектакль.

- Судді менше інших робили вам зауваження ...

- Я дуже уважно слухав, що мені говорили члени журі, і намагався виконувати всі роботи над помилками. Десь в середині проекту мені дійсно стало легше співати партії, які спочатку давалися важко. Незважаючи на те що я і спочатку отримував високі оцінки, розумів, що мені треба рости.

- А телеефіри програми дивилися?

- Ні, так виходило, що програма виходила по суботах, а я в ці дні паралельно з «Примарою опери» c 3 вересня брав участь в українському шоу My dance, тому, як я виглядав під час виступу, дізнавався з есемесок друзів.

- Чи розраховуєте на перемогу?

- Абсолютно не переживаю за місце, яке займу, я зробив все, що міг. Щасливий, що брав участь в цьому проекті і завершив його гідно. На жаль, з оркестром у нас було мало репетицій - максимум три - по 20-30 хвилин. Я під час цих репетицій записував музику на мобільник і потім виконував пісні під айфон, причому робив це стільки разів, скільки вважав за потрібне.

- Може, тому у вас на цьому проекті практично не було дублів?

- Так, я майже все записував з першого разу. Єдиний дубль - під час зйомок другої програми: о першій годині ночі збився, читаючи з суфлера текст арії Ленського.

На жаль, Лев Валер'янович Лещенко не зміг виступити в гала-концерті

Чи вдасться перемогти на проекті Сергію Лазарєву або його після глядацького голосування обійде хтось із конкурентів?

Ви дізнаєтеся про це, якщо подивитеся шоу «Привид опери» на Першому каналі 29 жовтня в 21.15.

Сергій Амроян

Фото Руслана Рощупкина (Перший канал)

"Привид опери" оголошує переможців

Кореспондент «Навколо ТБ» побував на гала-концерті учасників шоу Першого каналу.

Зйомки заключного дня проекту проходили на сцені Малого театру. Особливою нервозності, на відміну від попередніх днів, не спостерігалося, адже на цей раз виступи учасників не оцінюються журі. Суддів, до слова, теж не було на проекті. А самі артисти виконували свої кращі композиції за проект, а також співали дуетом ...

... З гримерки виходить Антон Макарський .

- Антон, проект закінчується, як, по-вашому, виправдав очікування?

- Більш ніж виправдав. Спочатку я не бачив себе в цьому шоу, бо не дуже органічно відчуваю себе в ролі ведучого ... Але сам по собі проект чудовий, замах нехілий на оперу, приголомшливий оркестр ... Хотілося співати, що в підсумку я не раз і зробив за час зйомок. На минулій програмі з Ані Лорак виконав арію з мюзиклу "Красуня і чудовисько" . А сьогодні заспіваю аж два рази! З Саті Казановою італійську пісню Vivo per lei і «Вічну любов» з моєю улюбленою співачкою Т Амарой Гвердцителі . Враження про проект найкращі. Це шоу, де артисти займаються своєю справою, вони не намагаються опанувати екстремальними видами спорту, а роблять те, що знають. Доводять своє право на існування на сцені, виконуючи найкращі музичні твори.

- Чи не злилися на суддів, коли вони намагалися образити вашу улюблену Гвердцителі? ..

- Таких людей образити важко. Не знаю, хто стане переможцем, але особисто я свій голос віддаю Тамарі Михайлівні. У цьому проекті виступали метри, а й молоді виконавці намагалися боротися з ними на рівних. Я для себе відкрив Поліну Гагаріну . І Зураб Соткілава справедливо зауважив, що в її обличчі з'явилася нова зірка. Я як актор радий, що її вокальну майстерність абсолютно органічно існує з акторським. Поліна адже закінчила Школу-студію МХТ. У нас дуже мало актрис, які на високому професійному рівні володіють своїм голосом. Те, що зробив Діма Білан в арії Ісуса Христа, - теж відкриття для мене. Ну і, звичайно, ривок Сергія Лазарєва . Він звучить тут рівно, стабільно бере височенні ноти.

За лаштунками під акомпанемент рояля Тамара Гвердцителі співає «Вічну любов». Співачка виглядає втомлено.

- Тамарочко, ще трохи - і все, потерпи, - говорить продюсер проекту Юрій Аксюта Василь Шпіцер співачку на сцену.

Гвердцителі і Макарський починають репетицію. Часу у них майже не було, але новоспечений дует вражає диригента.

- Розумниця, Антон, - каже Скрипка.

А ось соведущая Макарського Саті Казанова настільки хвилювалася перед виступом (вони виконували італійську арію Vivo per lei), що у неї навіть стався спазм.

- Я завжди хвилююся, це моя особливість, - зізнається Саті. - здаючи горло, але потім пройшло ... Рада, що мене запросили на цей проект. У мене до нього трепетне ставлення. Всі зйомки проходили на красивих театральних майданчиках. На свою першу програму я приїхала прямо з аеропорту, втомлена. Мене в чотири руки нафарбували, одягли, пристебнули навушник і виштовхнули представляти виконавця. І ось я стою на сцені, і мене осяває: «Батюшки, я ж на сцені славетного Малого театру!» ... Мені здається, буде справедливо, якщо переможе Сергій Лазарєв: він стабільно йшов і ріс протягом усього проекту. Хоча я б і Гагаріну потребу не обділила.

На сцену виходить Ані Лорак з арією «Карамболина», посилає повітряний поцілунок глядачам ... Перший дубль доводиться переспівати.

Перший дубль доводиться переспівати

- Ви не проти? - запитує Ані у залу.

Лорак, задоволена прийомом глядачів, йде за куліси. До слова, вона скоро збирається хрестити в Києві свою 4-місячну Софію, і, за чутками, хресними батьками дочки співачки будуть Філіп Кіркоров

і Софія Ротару.

Філіп Кіркоров в костюмі Містера Х виходить на сцену. У його номері вже немає трапеції, на якій співак ширяв під час свого минулого виступу. Оркестр на цей раз займає місце на сцені, тому для учасників шоу залишається менше простору, через що організатори проекту вирішили відмовитися від спецефектів. Філіп Кіркоров в костюмі Містера Х виходить на сцену

За лаштунками готується до виступу Поліна Гагаріна. Незважаючи на те що співачка нервує, ми підходимо до неї:

- Поліна, чи не шкодуєте, що погодилися на цей проект?

- Що ви, анітрохи! Живий оркестр, чудова музика ... А ще я сприймала проект як навчання, намагалася прислухатися до всіх зауважень журі. Так що відчуття від цього шоу відмінні. Правда, минулого тижня потрапила в автомобільну аварію. Уявляєте, за кілька днів до цього, в одному журналі вийшло моє інтерв'ю з заголовком: «Я пережила катастрофу!». Яку? Ось, виходить, накликали журналісти на мене цю аварію ...

На щастя, Поліна не постраждала, лише сильно злякалася. Сьогоднішній її номер - арія «Пепіта». Співачка виходить на сцену і репетирує разом з хореографом і балетом танцювальну частину композиції.

Співачка виходить на сцену і репетирує разом з хореографом і балетом танцювальну частину композиції

- Всі рухи після минулого разу забула! - зізнається вона.

Виступ Гагаріної проходить на ура. До слова, вона ще вийде на сцену разом з Сергієм Лазарєвим та заспіває New York.

Спів цього дуету змусить весь зал для глядачів встати. Ну і, звичайно, Лазарєв виконає Sole mio. Для цього номера у Сергія складний грим, красивий костюм ... Виступ пару тижнів назад вже високо оцінили не лише глядачі, а й судді.

До речі, Лазарєв, за підсумками оцінок журі, - один з лідерів проекту. У нього всього дві четвірки, його випереджає лише Кіркоров, за ними йде Діма Білан.

Білан виконує арію Христа і, як і на одній з програм, в самому кінці виступу у нього відключається мікрофон.

Білан виконує арію Христа і, як і на одній з програм, в самому кінці виступу у нього відключається мікрофон

- У тому ж місці, як і тоді, - розгублено вимовляє співак і під радість глядачів починає переспівувати.

... Тим часом Сергій Лазарєв встиг разгріміроваться, і ми заглядаємо в його гримерку.

- Люблю братися за нове, експериментувати, тому і погодився на це шоу. Коли мені зателефонували з пропозицією взяти участь в «Привиді опери», я думав п'ять хвилин, потім скорегував весь свій графік і передзвонив, сказавши: «Так». Зрозумів, що це буде цікаво, та ще в такій чудовій компанії. Я заздалегідь знав імена всіх учасників. Ставити перед собою завдання - переспівати Філіпа Кіркорова, Тамару Гвердцителі, Льва Лещенка було б дивно. Тому я хотів максимально розкритися, показати всі свої можливості. Адже на проекті вісім ефірів - вісім різних тем, жанрів. І я постарався підходити до номерів, відточуючи не тільки вокал, а й акторську майстерність. Я ж за освітою актор і мені важливо було показати під час композиції міні-спектакль.

- Судді менше інших робили вам зауваження ...

- Я дуже уважно слухав, що мені говорили члени журі, і намагався виконувати всі роботи над помилками. Десь в середині проекту мені дійсно стало легше співати партії, які спочатку давалися важко. Незважаючи на те що я і спочатку отримував високі оцінки, розумів, що мені треба рости.

- А телеефіри програми дивилися?

- Ні, так виходило, що програма виходила по суботах, а я в ці дні паралельно з «Примарою опери» c 3 вересня брав участь в українському шоу My dance, тому, як я виглядав під час виступу, дізнавався з есемесок друзів.

- Чи розраховуєте на перемогу?

- Абсолютно не переживаю за місце, яке займу, я зробив все, що міг. Щасливий, що брав участь в цьому проекті і завершив його гідно. На жаль, з оркестром у нас було мало репетицій - максимум три - по 20-30 хвилин. Я під час цих репетицій записував музику на мобільник і потім виконував пісні під айфон, причому робив це стільки разів, скільки вважав за потрібне.

- Може, тому у вас на цьому проекті практично не було дублів?

- Так, я майже все записував з першого разу. Єдиний дубль - під час зйомок другої програми: о першій годині ночі збився, читаючи з суфлера текст арії Ленського.

На жаль, Лев Валер'янович Лещенко не зміг виступити в гала-концерті

Чи вдасться перемогти на проекті Сергію Лазарєву або його після глядацького голосування обійде хтось із конкурентів?

Ви дізнаєтеся про це, якщо подивитеся шоу «Привид опери» на Першому каналі 29 жовтня в 21.15.

Сергій Амроян

Фото Руслана Рощупкина (Перший канал)

"Привид опери" оголошує переможців

Кореспондент «Навколо ТБ» побував на гала-концерті учасників шоу Першого каналу.

Зйомки заключного дня проекту проходили на сцені Малого театру. Особливою нервозності, на відміну від попередніх днів, не спостерігалося, адже на цей раз виступи учасників не оцінюються журі. Суддів, до слова, теж не було на проекті. А самі артисти виконували свої кращі композиції за проект, а також співали дуетом ...

... З гримерки виходить Антон Макарський .

- Антон, проект закінчується, як, по-вашому, виправдав очікування?

- Більш ніж виправдав. Спочатку я не бачив себе в цьому шоу, бо не дуже органічно відчуваю себе в ролі ведучого ... Але сам по собі проект чудовий, замах нехілий на оперу, приголомшливий оркестр ... Хотілося співати, що в підсумку я не раз і зробив за час зйомок. На минулій програмі з Ані Лорак виконав арію з мюзиклу "Красуня і чудовисько" . А сьогодні заспіваю аж два рази! З Саті Казановою італійську пісню Vivo per lei і «Вічну любов» з моєю улюбленою співачкою Т Амарой Гвердцителі . Враження про проект найкращі. Це шоу, де артисти займаються своєю справою, вони не намагаються опанувати екстремальними видами спорту, а роблять те, що знають. Доводять своє право на існування на сцені, виконуючи найкращі музичні твори.

- Чи не злилися на суддів, коли вони намагалися образити вашу улюблену Гвердцителі? ..

- Таких людей образити важко. Не знаю, хто стане переможцем, але особисто я свій голос віддаю Тамарі Михайлівні. У цьому проекті виступали метри, а й молоді виконавці намагалися боротися з ними на рівних. Я для себе відкрив Поліну Гагаріну . І Зураб Соткілава справедливо зауважив, що в її обличчі з'явилася нова зірка. Я як актор радий, що її вокальну майстерність абсолютно органічно існує з акторським. Поліна адже закінчила Школу-студію МХТ. У нас дуже мало актрис, які на високому професійному рівні володіють своїм голосом. Те, що зробив Діма Білан в арії Ісуса Христа, - теж відкриття для мене. Ну і, звичайно, ривок Сергія Лазарєва . Він звучить тут рівно, стабільно бере височенні ноти.

За лаштунками під акомпанемент рояля Тамара Гвердцителі співає «Вічну любов». Співачка виглядає втомлено.

- Тамарочко, ще трохи - і все, потерпи, - говорить продюсер проекту Юрій Аксюта Василь Шпіцер співачку на сцену.

Гвердцителі і Макарський починають репетицію. Часу у них майже не було, але новоспечений дует вражає диригента.

- Розумниця, Антон, - каже Скрипка.

А ось соведущая Макарського Саті Казанова настільки хвилювалася перед виступом (вони виконували італійську арію Vivo per lei), що у неї навіть стався спазм.

- Я завжди хвилююся, це моя особливість, - зізнається Саті. - здаючи горло, але потім пройшло ... Рада, що мене запросили на цей проект. У мене до нього трепетне ставлення. Всі зйомки проходили на красивих театральних майданчиках. На свою першу програму я приїхала прямо з аеропорту, втомлена. Мене в чотири руки нафарбували, одягли, пристебнули навушник і виштовхнули представляти виконавця. І ось я стою на сцені, і мене осяває: «Батюшки, я ж на сцені славетного Малого театру!» ... Мені здається, буде справедливо, якщо переможе Сергій Лазарєв: він стабільно йшов і ріс протягом усього проекту. Хоча я б і Гагаріну потребу не обділила.

На сцену виходить Ані Лорак з арією «Карамболина», посилає повітряний поцілунок глядачам ... Перший дубль доводиться переспівати.

Перший дубль доводиться переспівати

- Ви не проти? - запитує Ані у залу.

Лорак, задоволена прийомом глядачів, йде за куліси. До слова, вона скоро збирається хрестити в Києві свою 4-місячну Софію, і, за чутками, хресними батьками дочки співачки будуть Філіп Кіркоров

і Софія Ротару.

Філіп Кіркоров в костюмі Містера Х виходить на сцену. У його номері вже немає трапеції, на якій співак ширяв під час свого минулого виступу. Оркестр на цей раз займає місце на сцені, тому для учасників шоу залишається менше простору, через що організатори проекту вирішили відмовитися від спецефектів. Філіп Кіркоров в костюмі Містера Х виходить на сцену

За лаштунками готується до виступу Поліна Гагаріна. Незважаючи на те що співачка нервує, ми підходимо до неї:

- Поліна, чи не шкодуєте, що погодилися на цей проект?

- Що ви, анітрохи! Живий оркестр, чудова музика ... А ще я сприймала проект як навчання, намагалася прислухатися до всіх зауважень журі. Так що відчуття від цього шоу відмінні. Правда, минулого тижня потрапила в автомобільну аварію. Уявляєте, за кілька днів до цього, в одному журналі вийшло моє інтерв'ю з заголовком: «Я пережила катастрофу!». Яку? Ось, виходить, накликали журналісти на мене цю аварію ...

На щастя, Поліна не постраждала, лише сильно злякалася. Сьогоднішній її номер - арія «Пепіта». Співачка виходить на сцену і репетирує разом з хореографом і балетом танцювальну частину композиції.

Співачка виходить на сцену і репетирує разом з хореографом і балетом танцювальну частину композиції

- Всі рухи після минулого разу забула! - зізнається вона.

Виступ Гагаріної проходить на ура. До слова, вона ще вийде на сцену разом з Сергієм Лазарєвим та заспіває New York.

Спів цього дуету змусить весь зал для глядачів встати. Ну і, звичайно, Лазарєв виконає Sole mio. Для цього номера у Сергія складний грим, красивий костюм ... Виступ пару тижнів назад вже високо оцінили не лише глядачі, а й судді.

До речі, Лазарєв, за підсумками оцінок журі, - один з лідерів проекту. У нього всього дві четвірки, його випереджає лише Кіркоров, за ними йде Діма Білан.

Білан виконує арію Христа і, як і на одній з програм, в самому кінці виступу у нього відключається мікрофон.

Білан виконує арію Христа і, як і на одній з програм, в самому кінці виступу у нього відключається мікрофон

- У тому ж місці, як і тоді, - розгублено вимовляє співак і під радість глядачів починає переспівувати.

... Тим часом Сергій Лазарєв встиг разгріміроваться, і ми заглядаємо в його гримерку.

- Люблю братися за нове, експериментувати, тому і погодився на це шоу. Коли мені зателефонували з пропозицією взяти участь в «Привиді опери», я думав п'ять хвилин, потім скорегував весь свій графік і передзвонив, сказавши: «Так». Зрозумів, що це буде цікаво, та ще в такій чудовій компанії. Я заздалегідь знав імена всіх учасників. Ставити перед собою завдання - переспівати Філіпа Кіркорова, Тамару Гвердцителі, Льва Лещенка було б дивно. Тому я хотів максимально розкритися, показати всі свої можливості. Адже на проекті вісім ефірів - вісім різних тем, жанрів. І я постарався підходити до номерів, відточуючи не тільки вокал, а й акторську майстерність. Я ж за освітою актор і мені важливо було показати під час композиції міні-спектакль.

- Судді менше інших робили вам зауваження ...

- Я дуже уважно слухав, що мені говорили члени журі, і намагався виконувати всі роботи над помилками. Десь в середині проекту мені дійсно стало легше співати партії, які спочатку давалися важко. Незважаючи на те що я і спочатку отримував високі оцінки, розумів, що мені треба рости.

- А телеефіри програми дивилися?

- Ні, так виходило, що програма виходила по суботах, а я в ці дні паралельно з «Примарою опери» c 3 вересня брав участь в українському шоу My dance, тому, як я виглядав під час виступу, дізнавався з есемесок друзів.

- Чи розраховуєте на перемогу?

- Абсолютно не переживаю за місце, яке займу, я зробив все, що міг. Щасливий, що брав участь в цьому проекті і завершив його гідно. На жаль, з оркестром у нас було мало репетицій - максимум три - по 20-30 хвилин. Я під час цих репетицій записував музику на мобільник і потім виконував пісні під айфон, причому робив це стільки разів, скільки вважав за потрібне.

- Може, тому у вас на цьому проекті практично не було дублів?

- Так, я майже все записував з першого разу. Єдиний дубль - під час зйомок другої програми: о першій годині ночі збився, читаючи з суфлера текст арії Ленського.

На жаль, Лев Валер'янович Лещенко не зміг виступити в гала-концерті

Чи вдасться перемогти на проекті Сергію Лазарєву або його після глядацького голосування обійде хтось із конкурентів?

Ви дізнаєтеся про це, якщо подивитеся шоу «Привид опери» на Першому каналі 29 жовтня в 21.15.

Сергій Амроян

Фото Руслана Рощупкина (Перший канал)

Антон, проект закінчується, як, по-вашому, виправдав очікування?
Чи не злилися на суддів, коли вони намагалися образити вашу улюблену Гвердцителі?
Ви не проти?
Яку?
А телеефіри програми дивилися?
Чи розраховуєте на перемогу?
Може, тому у вас на цьому проекті практично не було дублів?
Антон, проект закінчується, як, по-вашому, виправдав очікування?
Чи не злилися на суддів, коли вони намагалися образити вашу улюблену Гвердцителі?
Ви не проти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com