рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Катерина Семенова утримує молодість ботоксом

Одна з найяскравіших актрис театру і кіно відверто зізнається, що боїться старості Одна з найяскравіших актрис театру і кіно відверто зізнається, що боїться старості. І не приховує, що для підтримки зовнішності використовує просунуті косметологічні методики омолодження.

Катерина Семенова - актриса МХТ ім. Чехова і кумир тисяч телеглядачів, які дізнаються її обличчя, завдяки грі у фільмах «Дві долі», «Убойная сила», «Чужі таємниці», «Інше життя» і ще багатьох інших. В різний час її супутниками були Антон Табаков, Олексій Макаров та інші яскраві персони акторського цеху. А в одному зі своїх інтерв'ю Катерина Семенова відкрито зізнавалася, що абсолютно щаслива поруч з чоловіком, який набагато молодше. «Так, мені - 36, йому - 24. І що далі? Я зрозуміла, що вік не головне. Деякі чоловіки все життя залишаються дітьми, з якими потрібно няньчитися », - ділилася актриса.

До віку у жінок-актрис ставлення особливе, і чому - зрозуміти неважко. Але Катерина Семенова і не приховує, що звертається до косметологів, щоб підтримувати себе у формі: тільки народні засоби і креми, на її думку, не дозволяють виглядати молодше, на відміну від професійних процедур. Причому, чим раніше звертається жінка за допомогою до фахівців, тим краще, переконана Катерина. «Я прибрала грижі під очима ще кілька років тому - і дуже задоволена, - не приховує вона. Гірше, якщо б я чекала 40 років, коли шкіра вже не так швидко і добре заживає ».

Також актриса відверто говорить, що не нехтує ботоксом , Пробувала мезотерапию і в цілому намагається бути в курсі всіх останніх новинок. За словами Катерини жінці краще виглядати на свій вік, але суперухоженно. «Ось мені вже 38, а деяким моїм друзям, які навчалися навіть на кілька курсів старше, всього 35, якщо послухати і почитати їх інтерв'ю в засобах масової інформації», - іронізує зірка. І додає: «У всьому хороша міра. Смішно, коли всі знають, що тобі 60, а ти вже зовсім штучно виглядаєш на 30 ».

24. І що далі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com